Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
OpelkaJan
Založen: 26.1.2008 Příspěvky: 4 Bydliště - POVINNÉ *: Český Krumlov
|
Zaslal: 26.06.08 23:21 Předmět: snímač polohy škrtící klapky |
|
|
zdravím,scháním snímač polohy škrtící klapky,nemáte někdo,nebo kde by bylo k sehnání a kolik zaněj.Nedávno jsem sehnal rencka 16ventyla a kolísá my volnoběh tak cca od 800otáček do cca1500otáček a pak to drží chvíli tech1500,někdy to po chvíli sleze do normálu,jen se chci ujistit,že to je tim čidlem na polohu škrtící klapky.Předem dík za radu |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 27.06.08 00:20 Předmět: |
|
|
hod si to do bazaru ze neco shanis.. od toho tu je.. jinka muže to bejt třeba jen špatně nastavený a zkusil bych to seřídit a vono to tu hopsá hodně lidem i mi .. ale muže to byt i lambdou nebo motorkem volnoběhu (špatně reguluje) kucíí mě určo opraví
jinka snímač polohy klopy se dá změřit.. otoč klíčkem do 2.he polohy a na konektoru naměříš 0.2-4.7V.. ted přesně nvím jestli 4.7V je zavřená a 0.2V otevřená nebo naopak jarda mě určo opraví  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bigi

Založen: 22.10.2007 Příspěvky: 359 Bydliště - POVINNÉ *: Brno
|
Zaslal: 27.06.08 08:17 Předmět: |
|
|
já jsem včera kolísání spravil promazáním motorku volnoběhu WDčkem... zkus a uvidíš... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
rumcajs
Založen: 10.10.2007 Příspěvky: 760 Bydliště - POVINNÉ *: Jihlava
|
Zaslal: 27.06.08 13:10 Předmět: |
|
|
LANiN napsal: | hod si to do bazaru ze neco shanis.. od toho tu je.. jinka muže to bejt třeba jen špatně nastavený a zkusil bych to seřídit a vono to tu hopsá hodně lidem i mi .. ale muže to byt i lambdou nebo motorkem volnoběhu (špatně reguluje) kucíí mě určo opraví
jinka snímač polohy klopy se dá změřit.. otoč klíčkem do 2.he polohy a na konektoru naměříš 0.2-4.7V.. ted přesně nvím jestli 4.7V je zavřená a 0.2V otevřená nebo naopak jarda mě určo opraví  | ,
... nebo přejede kriplkárou  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|