Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Hon5a
Založen: 28.4.2008 Příspěvky: 331 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
Zaslal: 26.06.08 13:15 Předmět: |
|
|
a co kdyz ti odejde zarovka tak to taky nebude svitit? _________________ Octavia II TDI
Renault 19 Ph2 1.8 54kw....prodano |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jarda

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2643 Bydliště - POVINNÉ *: Havířov
|
Zaslal: 26.06.08 15:09 Předmět: |
|
|
No pokud tu ledku zapojíš přes trubičkové-jazýčkové relé do přívodu brzd, tak ti to dokonce bude kontrolovat brzdové žárovky. _________________ Rozhodl jsem se,že budu žít věčně a umřu jenom kdyby mi to nevyšlo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
romulusx V.I.P. Nordic Division

Založen: 21.2.2008 Příspěvky: 582 Bydliště - POVINNÉ *: Teplice
|
Zaslal: 26.06.08 17:28 Předmět: |
|
|
mirek napsal: |
taky mam teplomer na venek i na vnitřek mam to vytahle ven parvym blatnikem stejnou pruchodkou jako je na brzdovou hadici a taky se mi to zahriva kdyz stojim ale dam to ted pred zimou do zrcatka mam m3 a v nich je na to místa dost  | ,
Řešili jsme to nedávno s klukama u pivka.Měl jsem ho v zrcátku.A je to taky na pendrek.Taky to lže,páč i na zrcátka paří sluníčko...Nakonec jsme se shodli,že nejlepší místo by mohlo bejt v prahu pod řidičem.Tam to čidlo nic neovlivňuje... _________________
1,4 43kW 1,8 66kW |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
Zaslal: 26.06.08 19:53 Předmět: |
|
|
romulusx napsal: | mirek napsal: |
taky mam teplomer na venek i na vnitřek mam to vytahle ven parvym blatnikem stejnou pruchodkou jako je na brzdovou hadici a taky se mi to zahriva kdyz stojim ale dam to ted pred zimou do zrcatka mam m3 a v nich je na to místa dost  | ,
Řešili jsme to nedávno s klukama u pivka.Měl jsem ho v zrcátku.A je to taky na pendrek.Taky to lže,páč i na zrcátka paří sluníčko...Nakonec jsme se shodli,že nejlepší místo by mohlo bejt v prahu pod řidičem.Tam to čidlo nic neovlivňuje... |
no ono já to i přes tu zimu nechal tam kde to má být používám jen vnitřní běhěm jízdy a ten vekovní mám jen před startem pro orientaci jestli mrzne nebo je horko  _________________
Levné nové náhradní díly http://www.renault19.cz/forum/viewtopic.php?p=246432#246432 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|