Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Ufas

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2995 Bydliště - POVINNÉ *: Bechyně
|
Zaslal: 21.06.08 16:20 Předmět: |
|
|
máte google?? vidíte to číslo QB/RE628 tak na co čekáte...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 21.06.08 16:23 Předmět: |
|
|
Ufas napsal: | máte google?? vidíte to číslo QB/RE628 tak na co čekáte...  |
hehe asi tak nějak  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 21.06.08 16:27 Předmět: |
|
|
mirek napsal: | Laníku všim sis že od té doby co jsem ti začal říkat pane tak fakt to pane píšeš skoro všude  |
jo.. mě se to líbí páč já na jména sem antitalent tak "pane" je takový univerzal .. a od te doby co to rikas to rikam ja a rikaj to dalsi lidi.. hold nakažlive slovo  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dunga

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 4073 Bydliště - POVINNÉ *: Brandýs nad Labem
|
Zaslal: 21.06.08 19:10 Předmět: |
|
|
LANiN napsal: | mirek napsal: | Laníku všim sis že od té doby co jsem ti začal říkat pane tak fakt to pane píšeš skoro všude  |
jo.. mě se to líbí páč já na jména sem antitalent tak "pane" je takový univerzal .. a od te doby co to rikas to rikam ja a rikaj to dalsi lidi.. hold nakažlive slovo  | ja pouzivam sefe... taky si jmena napamatuju... jen je to divne kdyz na treninku po pul roce pul mancaftu jineho a vsichni jsou naraz sef  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KUNAX
Založen: 21.5.2008 Příspěvky: 1075 Bydliště - POVINNÉ *: Pardubice
|
Zaslal: 22.06.08 10:36 Předmět: |
|
|
U Peugeotu 405 jsem nechal vykuchat kat a zůstala jen ta nádoba. Mnohem hůř to jelo v nízkých otáčkách,ale hlavně ten zvuk!!!!To bylo jak dyž sere koza do flašky!! Pokud kat pryč,tak místo něj trubku,nebo dynamizér. Já jsem u svý R19 kat nechal - koupil jsem univerzál a nechal jsem ho navařit zpět mezi původní příruby. Jede to normálně,spotřeba klesla a zvuky žádný.Teď když dám hubu za výfuk tak to voní krásně po karamelu Jinak ECU nemá o tlaku v potrubí ani páru!! Zhoršená průchodnost výfukem má za následek pomalejší vyprazdňování spalovacích prostorů a to má za následek že to hůř jede,nebo že to víc žere,nebo obojí(viz prázdná flaška,kde se ty plyny motají dokola). _________________ R19 F3P N760 65kW r.v.94 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
goreff
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 10669 Bydliště - POVINNÉ *: Olšany u Prostějova
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
mckoci

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 6584 Bydliště - POVINNÉ *: Pardubice
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Peca

Založen: 15.6.2008 Příspěvky: 2794 Bydliště - POVINNÉ *: Hlavní Hrad Brno-Vlezprdelkov,ináč Breclavsko
|
Zaslal: 25.06.08 21:52 Předmět: |
|
|
ok,seru nato,nechámho tam,díky za rady. _________________ www.computery.7x.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
radecek7

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 5176 Bydliště - POVINNÉ *: Brno-Vlezprdelkov
|
Zaslal: 26.06.08 10:30 Předmět: |
|
|
KUNAX napsal: | U Peugeotu 405 jsem nechal vykuchat kat a zůstala jen ta nádoba. Mnohem hůř to jelo v nízkých otáčkách,ale hlavně ten zvuk!!!!To bylo jak dyž sere koza do flašky!! Pokud kat pryč,tak místo něj trubku,nebo dynamizér. Já jsem u svý R19 kat nechal - koupil jsem univerzál a nechal jsem ho navařit zpět mezi původní příruby. Jede to normálně,spotřeba klesla a zvuky žádný.Teď když dám hubu za výfuk tak to voní krásně po karamelu Jinak ECU nemá o tlaku v potrubí ani páru!! Zhoršená průchodnost výfukem má za následek pomalejší vyprazdňování spalovacích prostorů a to má za následek že to hůř jede,nebo že to víc žere,nebo obojí(viz prázdná flaška,kde se ty plyny motají dokola). | j mas pravdu akorat me desne nadchlo to prirovnani jako kdyz sere koza do flasky....to bych chtel nekdy slyset......  _________________ BMW E36 CABRIO:)
Renault 19 16v PH1
Volvo V70 2.5 TDI rakev
VW Golf Cabrio III dostala moje draha:)
Felda pracant |
|
Návrat nahoru |
|
 |
goreff
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 10669 Bydliště - POVINNÉ *: Olšany u Prostějova
|
|