Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
sikec
Založen: 10.10.2007 Příspěvky: 185 Bydliště - POVINNÉ *: Ochoz u Tišnova
|
Zaslal: 23.06.08 20:57 Předmět: Výfuk rachotí...ale fest |
|
|
Nastartuju a ozve se strašný klepání, zatřese se celý aotu.Někde pod autem to strašně drnčí. V otáčkách od 1500 ale ne. Hlavně starty jsou strašný, klepe to jako by se to mělo rozskočit. Ale vše je utěsněný, co to teda dělá? Střední díl výfuku? Katalyzátor? Koncovej díl mám novej ten to nebude, co vy na to??? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ufas

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2995 Bydliště - POVINNÉ *: Bechyně
|
Zaslal: 23.06.08 21:00 Předmět: |
|
|
no tak nastartuj a vlez pod to... mě to třeba mlátilo o zadní nápravu... měl sem vytahaný ty silentbloky... (30 korun za jedno...sou tam 4) pak mi třeba drnčel plech u svodů... prostě si to prolez... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
radecek7

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 5176 Bydliště - POVINNÉ *: Brno-Vlezprdelkov
|
Zaslal: 23.06.08 21:01 Předmět: |
|
|
[quote="Ufas"]no tak nastartuj a vlez pod to... mě to třeba mlátilo o zadní nápravu... měl sem vytahaný ty silentbloky... (30 korun za jedno...sou tam 4) pak mi třeba drnčel plech u svodů... prostě si to prolez...[/quote ] j presne takhle ti neporadime vlezt pod auto...nejlip zvedak nebo rampu a nekdo bude pridavat astartovat a ty muzes koukat.. _________________ BMW E36 CABRIO:)
Renault 19 16v PH1
Volvo V70 2.5 TDI rakev
VW Golf Cabrio III dostala moje draha:)
Felda pracant |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hrazda

Založen: 12.10.2007 Příspěvky: 504 Bydliště - POVINNÉ *: Brno
|
Zaslal: 23.06.08 21:32 Předmět: |
|
|
mě to mlátí taky, ještě jsem nepřišel na to jak to poštelovat, aby mi výfuk nemlátil a silentbloky netrpěly... _________________ Škoda Octavia Elegance 1,9TDi
exRenault 19 1,8S RT |
|
Návrat nahoru |
|
 |
CizaP Anonymní
|
Zaslal: 16.07.08 21:01 Předmět: |
|
|
Tak timto sem uz prosel vickrat, je to jednoduchy. vlezl sem pod autoa lomcoval s vejfukem jak to jenom slo, a kdyz to kleplo tak sem se mrkl proc a o co. Jednou sem mel uvolnenej plast ci kryci plech katalizatoru, to bylo jednoduchy, sel pryc. Jindy mi to klepalo o napravu a jak tu nekdo psal, silentbloky, no a nekdy bylo potreba nahnout i ty zelezny drzaky na kastli aby to bylo ok. Hlavne po prevareni a pridani nejakyho sportovniho dilu to delalo problemy. Tak hodne zdaru. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Peca

Založen: 15.6.2008 Příspěvky: 2794 Bydliště - POVINNÉ *: Hlavní Hrad Brno-Vlezprdelkov,ináč Breclavsko
|
Zaslal: 16.07.08 21:05 Předmět: |
|
|
Tak to nestartuj a udělej díru pod nohama a uvidíš to ticho  _________________ www.computery.7x.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hynek

Založen: 14.10.2007 Příspěvky: 10937 Bydliště - POVINNÉ *: Brno
|
Zaslal: 16.07.08 21:27 Předmět: |
|
|
mě to mlátilo o ten šusplech co je přidělanej k autu a slouží jko kryt, troch jsem ho vyhl a je klit  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Peca

Založen: 15.6.2008 Příspěvky: 2794 Bydliště - POVINNÉ *: Hlavní Hrad Brno-Vlezprdelkov,ináč Breclavsko
|
Zaslal: 16.07.08 21:30 Předmět: |
|
|
hynek napsal: | mě to mlátilo o ten šusplech co je přidělanej k autu a slouží jko kryt, troch jsem ho vyhl a je klit  |
KLID ,ale neboj,pochopil jsem to  _________________ www.computery.7x.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|