Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
radim.kobrety
Založen: 22.11.2007 Příspěvky: 5 Bydliště - POVINNÉ *: havířov radnicni 634
|
Zaslal: 23.06.08 17:30 Předmět: Ostrikovace |
|
|
mam renaulta 19 a odesli mi trysky ostrikovacu! ptal jsem se vsude ale nedaji se uz sehnat. nevite jestli tam pasujou nejake jine z jineho auta nebo se to musi upravt. dik za radu! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
goreff
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 10669 Bydliště - POVINNÉ *: Olšany u Prostějova
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 23.06.08 17:59 Předmět: |
|
|
goreff napsal: | jak mohly odejít ...nechápu | mužou občas se stane že se zanesou vodnim kamenem když lidi lejou do ostřikovaču vodu a podobně _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
goreff
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
jarda

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2643 Bydliště - POVINNÉ *: Havířov
|
Zaslal: 23.06.08 20:21 Předmět: |
|
|
Nikdy jsem nelil do ostřikovačů nic jiného než vodu a dobrý. _________________ Rozhodl jsem se,že budu žít věčně a umřu jenom kdyby mi to nevyšlo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ufas

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2995 Bydliště - POVINNÉ *: Bechyně
|
Zaslal: 23.06.08 20:23 Předmět: Re: Ostrikovace |
|
|
radim.kobrety napsal: | mam renaulta 19 a odesli mi trysky ostrikovacu! ptal jsem se vsude ale nedaji se uz sehnat. nevite jestli tam pasujou nejake jine z jineho auta nebo se to musi upravt. dik za radu! |
ja mam taky jeden v prdeli... srtika to jenom z jedny ty trysky... zkousel sem to pročistit, ale nic... a ani se mi nepovedlo ho z kapoty oddelat... nechtel sem ho ulomit, tak sem se na to radsi vysral... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ufas

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2995 Bydliště - POVINNÉ *: Bechyně
|
Zaslal: 23.06.08 20:24 Předmět: |
|
|
jarda napsal: | Nikdy jsem nelil do ostřikovačů nic jiného než vodu a dobrý. |
a v zimě dobrý??  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
goreff
|
Zaslal: 23.06.08 20:26 Předmět: Re: Ostrikovace |
|
|
Ufas napsal: | radim.kobrety napsal: | mam renaulta 19 a odesli mi trysky ostrikovacu! ptal jsem se vsude ale nedaji se uz sehnat. nevite jestli tam pasujou nejake jine z jineho auta nebo se to musi upravt. dik za radu! |
ja mam taky jeden v prdeli... srtika to jenom z jedny ty trysky... zkousel sem to pročistit, ale nic... a ani se mi nepovedlo ho z kapoty oddelat... nechtel sem ho ulomit, tak sem se na to radsi vysral... | nemusíš ho ulomit, jde jednoduše vycvaknout...přijdeš na to,neboj  _________________ F7R 16 Soupapes http://goreff.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|