Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Jartaaa Anonymní
|
Zaslal: 06.11.07 02:20 Předmět: zadni naprava |
|
|
cus nemohl by me nekdo poradit? potrebuju snizit zadek na 19??? nevite nekdo co stim? dik |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kubais Zoofil

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 7176 Bydliště - POVINNÉ *: Drsný kraj,drsní lidé-Bruntál
|
Zaslal: 06.11.07 07:37 Předmět: Re: zadni naprava |
|
|
Jartaaa napsal: | cus nemohl by me nekdo poradit? potrebuju snizit zadek na 19??? nevite nekdo co stim? dik |
O kolik?jestli ti stačí 3-4 cm, tak nápravu vypodložkovat. _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jartaaa Anonymní
|
Zaslal: 06.11.07 17:55 Předmět: Re: zadni naprava |
|
|
Kubais napsal: | Jartaaa napsal: | cus nemohl by me nekdo poradit? potrebuju snizit zadek na 19??? nevite nekdo co stim? dik |
O kolik?jestli ti stačí 3-4 cm, tak nápravu vypodložkovat. |
jj to by me stacilo. jak se to dela??? dik  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kubais Zoofil

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 7176 Bydliště - POVINNÉ *: Drsný kraj,drsní lidé-Bruntál
|
Zaslal: 06.11.07 19:12 Předmět: |
|
|
Tak nápravu ti drží na každé straně dva šrouby, a ten co je dál od zadního kola tak tam se strčí mezi nápravu a kastli podložka, cca 1cm. Kdyžtak mi napiš na mail a pošlu ti fotky jak asi ta podložka má vypadat. jankubicik@seznam.cz _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Marv Vítěz Drhlen 2007

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7357 Bydliště - POVINNÉ *: Rousínov u Vyškova
|
Zaslal: 06.11.07 21:29 Předmět: |
|
|
Kubais napsal: | Tak nápravu ti drží na každé straně dva šrouby, a ten co je dál od zadního kola tak tam se strčí mezi nápravu a kastli podložka, cca 1cm. Kdyžtak mi napiš na mail a pošlu ti fotky jak asi ta podložka má vypadat. jankubicik@seznam.cz |
Nechceš si založit poradnu na snižování zadní nápravy?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kubais Zoofil

|
Zaslal: 06.11.07 21:33 Předmět: |
|
|
Marv napsal: | Kubais napsal: | Tak nápravu ti drží na každé straně dva šrouby, a ten co je dál od zadního kola tak tam se strčí mezi nápravu a kastli podložka, cca 1cm. Kdyžtak mi napiš na mail a pošlu ti fotky jak asi ta podložka má vypadat. jankubicik@seznam.cz |
Nechceš si založit poradnu na snižování zadní nápravy?  |
No asi jo, sem Luci poslal takový jednoduchý návod aby se dal na net a já měl klid,ale prd. Už mě to ani moc nebaví vypisovat pořád dokola,tak ty texty kopíruju odjinud,tak jako ten poslední  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sikec
Založen: 10.10.2007 Příspěvky: 185 Bydliště - POVINNÉ *: Ochoz u Tišnova
|
Zaslal: 06.11.07 21:37 Předmět: |
|
|
kamarad posedlej offroudama....chce zase napravu zvednout...jak na to? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kubais Zoofil

|
Zaslal: 06.11.07 21:38 Předmět: |
|
|
sikec napsal: | kamarad posedlej offroudama....chce zase napravu zvednout...jak na to? |
Tak vypodložíš ten šroub blíž zadnímu kolu;)A nebo jestli chce teda extrém tak přesadit torzku o zub, ale to je pak škoda blejt a proti všem mým přesvědčením  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sten
Založen: 10.10.2007 Příspěvky: 47 Bydliště - POVINNÉ *: Praha
|
Zaslal: 26.12.07 19:33 Předmět: |
|
|
Nazdarek chci se zeptat.. mam u ventila zadni napravu čtyrtorzní ale z normal devatenactky a chystam se ji snižit o ty 3cm a jen me zajima jestli ten zadek bude tužší..?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jarda

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2643 Bydliště - POVINNÉ *: Havířov
|
Zaslal: 26.12.07 19:46 Předmět: |
|
|
Co to znamená ,,čtyřtorzní ale z normální devatenáctky,, Ony jsou ještě nějaké nenormální ??? _________________ Rozhodl jsem se,že budu žít věčně a umřu jenom kdyby mi to nevyšlo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sten
|
Zaslal: 26.12.07 20:56 Předmět: |
|
|
že ta naprava neni z ventila...! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jarda

|
Zaslal: 26.12.07 22:19 Předmět: |
|
|
Co to znamená, má bubny? _________________ Rozhodl jsem se,že budu žít věčně a umřu jenom kdyby mi to nevyšlo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Marv Vítěz Drhlen 2007

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7357 Bydliště - POVINNÉ *: Rousínov u Vyškova
|
Zaslal: 27.12.07 09:45 Předmět: |
|
|
Sten napsal: | Nazdarek chci se zeptat.. mam u ventila zadni napravu čtyrtorzní ale z normal devatenactky a chystam se ji snižit o ty 3cm a jen me zajima jestli ten zadek bude tužší..?  |
Jestli chceš mít tvrdší zadek, tak si kup tvrdší tlumiče, já jsem kupoval na ventyla kayaby nejtvrdší co se dělali a max spokojenost. Snížením nápravy vypodložením větší tuhosti o moc nedosáhneš. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sten
|
Zaslal: 27.12.07 10:09 Předmět: |
|
|
nene sou tam kotouče.. Mě šlo oto aby to pravě nebylo moc tuhe.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jarda

|
Zaslal: 27.12.07 13:28 Předmět: |
|
|
Počkej ty tam máš 4torzku s kotoučema a není z 16V. Tak z čeho potom je ??? _________________ Rozhodl jsem se,že budu žít věčně a umřu jenom kdyby mi to nevyšlo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|