Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
r0mik

Založen: 13.10.2007 Příspěvky: 651 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
Zaslal: 26.05.08 20:44 Předmět: |
|
|
kolega z focus fora co dela v ex-AUTOPALu svetla rikal, vw ma na svete 3 linkdy pro vyrobu svetel na golf 5, a prave jednu zrusili v tom autopalu.co to znaci? ze nemaji velky odbyt proto zaviraj..za to svetla na focusy pri zvysuji produktivitu vyroby, ale kdo vi... mozna to neni subjektivni pohled na vec jelikzo je to fanatik fo focuse
a jinak vw 5 pry nespohlelive..to auto uz prodava jen jmeno si myslim..a nemam ty auta rad, vetsinou si to poridi pičusove co jim na to da maminka, ani tuning se mi nelibi, ma to kazdy druhy, na golfa dilu po chuja.. pripad ami to vse stejne jak hovno hovnu.. fuj ble koncern..z vw jedine scirocco, corrado  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
goreff
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 10669 Bydliště - POVINNÉ *: Olšany u Prostějova
|
Zaslal: 26.05.08 20:46 Předmět: |
|
|
m1tv napsal: | goreff napsal: | je pravda,že ten modrej je už moc okřídlenej...jinak ten druhej má kola Porsche  | ja vim je chci
edit to sou oni ale je je chci ty lešteny a nebo černy s červenym proužkem
 | tady ještě jedna fotka
jinak spousta fotek tohoto 16v je tady http://www.renaultclubbelgium.be/ ... forums,projecten- R19 16V bouwpakket ...původně to byl docela vrak _________________ F7R 16 Soupapes http://goreff.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 26.05.08 20:46 Předmět: |
|
|
r0mik napsal: | z vw jedine scirocco, corrado  |
jo tak to jedině  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hynek

Založen: 14.10.2007 Příspěvky: 10937 Bydliště - POVINNÉ *: Brno
|
Zaslal: 26.05.08 20:56 Předmět: |
|
|
ty vole, strejda ma corado g60 1,8 kompresor a nic mo, hlavně to že kompresor v prcce, repase stojí balík a noví 100tis , bez toho to jede jak 1,6, jen kvůli vzhledu bych to bral _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MortE Moderátor

Založen: 24.10.2007 Příspěvky: 3623 Bydliště - POVINNÉ *: BRNO
|
Zaslal: 26.05.08 21:44 Předmět: |
|
|
no nevím nevím...bych si netroufl s tou verunou závodit...
obávám se, že zas tak slabej motor to není...  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Šulín

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 1379 Bydliště - POVINNÉ *: Plzeň - hlavní město piva
|
Zaslal: 26.05.08 22:04 Předmět: |
|
|
MortE napsal: | no nevím nevím...bych si netroufl s tou verunou závodit...
obávám se, že zas tak slabej motor to není...  |
Slabej rozhodně není, ale poměr obsah/výkon je hooodně velká tragedie.... _________________ Šulín
Šáde Octavia
16V, Ph1 (od r. 1999) RIP
1,9D, Ph1 (od r. 2008) RIP |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 26.05.08 23:15 Předmět: |
|
|
ty kola sou proste mrda proč musi bejt tak drahy  _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kubais Zoofil

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 7176 Bydliště - POVINNÉ *: Drsný kraj,drsní lidé-Bruntál
|
Zaslal: 27.05.08 06:28 Předmět: |
|
|
nevím proč,ale vypadaj jak lepší poklice:( mě teda tolik nevzaly... _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hanzi
Založen: 10.10.2007 Příspěvky: 1075 Bydliště - POVINNÉ *: Kladno
|
Zaslal: 27.05.08 06:42 Předmět: |
|
|
Kubais napsal: | nevím proč,ale vypadaj jak lepší poklice:( mě teda tolik nevzaly... |
me taky ne, ale to auto je peeeknyyyyyy |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 27.05.08 09:44 Předmět: |
|
|
tak ten se stim vubec nesere  _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Václav Sedlář

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2689 Bydliště - POVINNÉ *: Liberec
|
Zaslal: 27.05.08 10:50 Předmět: |
|
|
hanzi napsal: | Kubais napsal: | nevím proč,ale vypadaj jak lepší poklice:( mě teda tolik nevzaly... |
me taky ne, ale to auto je peeeknyyyyyy |
Souhlas! _________________ Renault R19 Chamade,r.v.1994,1794ccm/65kw.
Renault Laguna Grandtour, r.v. 1998,1598ccm/79kw.
Renault Laguna 3 Grandtour, 2.0 dci 110kw, r.v. 2010 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ufas

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2995 Bydliště - POVINNÉ *: Bechyně
|
Zaslal: 27.05.08 11:02 Předmět: |
|
|
mě se ty kola taky nelíbí... jo na porshe je to něco jinýho... tam prostě patří... ty co tam má m1tv teď sou teda daleko hezčí... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
cube

Založen: 10.10.2007 Příspěvky: 947 Bydliště - POVINNÉ *: Jížní morava
|
Zaslal: 27.05.08 14:20 Předmět: |
|
|
r0mik napsal: | kolega z focus fora co dela v ex-AUTOPALu svetla rikal, vw ma na svete 3 linkdy pro vyrobu svetel na golf 5, a prave jednu zrusili v tom autopalu.co to znaci? ze nemaji velky odbyt proto zaviraj..za to svetla na focusy pri zvysuji produktivitu vyroby, ale kdo vi... mozna to neni subjektivni pohled na vec jelikzo je to fanatik fo focuse
a jinak vw 5 pry nespohlelive..to auto uz prodava jen jmeno si myslim..a nemam ty auta rad, vetsinou si to poridi pičusove co jim na to da maminka, ani tuning se mi nelibi, ma to kazdy druhy, na golfa dilu po chuja.. pripad ami to vse stejne jak hovno hovnu.. fuj ble koncern..z vw jedine scirocco, corrado  |
golfy tuniju jenom amateří co nic neumiju na tu svinu seženu všechno do posledniho šrubku na každem rožku. To dokaže každy blbec neco přidelat, to tunit auta na ktere nic není a muset na to všechno vyrobit to je jiná. Člověk dojede na sraz tam stoji 30 golfu vseci stejny naraznik to tam pak nemusim jezdit divat se na stejně škaredé narazniky Od vw a jeho koncernu bych si nic nekupil mam k těm autum totalní odpor. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Doctor.ventil

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 467 Bydliště - POVINNÉ *: Benešov nad Ploučnicí
|
Zaslal: 27.05.08 17:19 Předmět: |
|
|
Mno jo no hoši...kolikrát jste třeba takovýho golfa III řídili? To je huba plná keců, ale založeno na "jedna paní povídala". To že je hafo tuningových dílů je špatně? Co já bych za to dal mít aspoň trochu výběr na Renault 19 když jsem ho měl...
Nejsem žádnej zarputilej zastánce VW, ale v rodině ho máme (pár se jich tam vystřídalo) a vím co to je za auta.
A na tuningu je myslím důležitý výsledek, jestli auto dobře vypadá, tak mi může být jedno, jestli je poskládané z existujících dílů
Howg _________________ Ex Renault 19, 1,9 dT 66kw, Ex Renault Laguna 2,2 dT RXT 83kw...
Nyní VW Golf III 1,9 TDi GT 81 kw  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
r0mik

Založen: 13.10.2007 Příspěvky: 651 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
Zaslal: 27.05.08 17:46 Předmět: |
|
|
je rozdil tuning a tuning.. a tech VW "tuneru" s rukama jak lachtaní ploutve je dost.. jen zaplatit firme za tuning, nechat pozlatit sroubky a je tu typicky hnusny deutsche styl, ktere je po cypa na audi,skoda,vw.. vw me absolutne nic nerika, nelibi se mi.. a kdyz vidim ritit se "otuzenou" ochcávku nebo fobii tak radej uhybam nez se nechat nekde zabit magorama... _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|