Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Jatun

Založen: 17.10.2007 Příspěvky: 155 Bydliště - POVINNÉ *: Zlin
|
Zaslal: 24.05.08 14:23 Předmět: |
|
|
no budu tam muset zkusit dat tu 2 torz. napravu.. nevite na kolik tak vyjde..? _________________ Renault 19 16V.. http://jatun.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Marv Vítěz Drhlen 2007

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7357 Bydliště - POVINNÉ *: Rousínov u Vyškova
|
Zaslal: 24.05.08 21:33 Předmět: |
|
|
Jatun napsal: | no budu tam muset zkusit dat tu 2 torz. napravu.. nevite na kolik tak vyjde..? |
Sponík ji prodává za 700,- |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jatun

Založen: 17.10.2007 Příspěvky: 155 Bydliště - POVINNÉ *: Zlin
|
Zaslal: 25.05.08 09:18 Předmět: |
|
|
Marv napsal: | Jatun napsal: | no budu tam muset zkusit dat tu 2 torz. napravu.. nevite na kolik tak vyjde..? |
Sponík ji prodává za 700,- | mas na neho nejaky kontakt..? _________________ Renault 19 16V.. http://jatun.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Marv Vítěz Drhlen 2007

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7357 Bydliště - POVINNÉ *: Rousínov u Vyškova
|
Zaslal: 25.05.08 09:29 Předmět: |
|
|
Jatun napsal: | Marv napsal: | Jatun napsal: | no budu tam muset zkusit dat tu 2 torz. napravu.. nevite na kolik tak vyjde..? |
Sponík ji prodává za 700,- | mas na neho nejaky kontakt..? |
Co mu třeba poslat S.Z.? Jinka tel. na něj je 777269515 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hrazda

Založen: 12.10.2007 Příspěvky: 504 Bydliště - POVINNÉ *: Brno
|
Zaslal: 25.05.08 17:59 Předmět: |
|
|
mckoci napsal: | sundat napravu a nechat repasovat..sice palka ale mas zaruku ze ti to opravdu vydrzi |
Kde se dá repasnout naprava na Rencka a kolik taková sranda vyjde? Kámoš teď byl s Pažoutem 306 až kdesi v Příbrami a udělali mu tao na počkání za 9000,- měnil ložiska a další jakési nesmysly... _________________ Škoda Octavia Elegance 1,9TDi
exRenault 19 1,8S RT |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 25.05.08 21:33 Předmět: |
|
|
hrazda napsal: | mckoci napsal: | sundat napravu a nechat repasovat..sice palka ale mas zaruku ze ti to opravdu vydrzi |
Kde se dá repasnout naprava na Rencka a kolik taková sranda vyjde? Kámoš teď byl s Pažoutem 306 až kdesi v Příbrami a udělali mu tao na počkání za 9000,- měnil ložiska a další jakési nesmysly... | pokud maš 4 torzku jako že asi jo tak neni problem ale torky stoji 3600 jedna musi se davat dve (7000kč) a pokud maš špatny i ty silenbloky tak to je dalšich 7t takže počitej repas cca 15t _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hrazda

|
Zaslal: 25.05.08 22:04 Předmět: |
|
|
m1tv napsal: | hrazda napsal: | mckoci napsal: | sundat napravu a nechat repasovat..sice palka ale mas zaruku ze ti to opravdu vydrzi |
Kde se dá repasnout naprava na Rencka a kolik taková sranda vyjde? Kámoš teď byl s Pažoutem 306 až kdesi v Příbrami a udělali mu tao na počkání za 9000,- měnil ložiska a další jakési nesmysly... | pokud maš 4 torzku jako že asi jo tak neni problem ale torky stoji 3600 jedna musi se davat dve (7000kč) a pokud maš špatny i ty silenbloky tak to je dalšich 7t takže počitej repas cca 15t |
A když torzky jsou jen unavený (dozadu sedne jeden chlap a auto sedí skoro na zemi) to se dá nějak předělat, aby to auto tak nešlo na zem? _________________ Škoda Octavia Elegance 1,9TDi
exRenault 19 1,8S RT |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Cawba

Založen: 22.11.2007 Příspěvky: 1616 Bydliště - POVINNÉ *: Brno
|
Zaslal: 25.05.08 22:08 Předmět: |
|
|
Ja mam taky dotaz... dneska jsem nalozil do kufru 100litru nafty a taky si to celkem lehlo... je neco spatne?  _________________ ex R19 1.9D PH.II (16V Inspired) -> BMW Power
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

|
Zaslal: 25.05.08 22:36 Předmět: |
|
|
hrazda napsal: | m1tv napsal: | hrazda napsal: | mckoci napsal: | sundat napravu a nechat repasovat..sice palka ale mas zaruku ze ti to opravdu vydrzi |
Kde se dá repasnout naprava na Rencka a kolik taková sranda vyjde? Kámoš teď byl s Pažoutem 306 až kdesi v Příbrami a udělali mu tao na počkání za 9000,- měnil ložiska a další jakési nesmysly... | pokud maš 4 torzku jako že asi jo tak neni problem ale torky stoji 3600 jedna musi se davat dve (7000kč) a pokud maš špatny i ty silenbloky tak to je dalšich 7t takže počitej repas cca 15t |
A když torzky jsou jen unavený (dozadu sedne jeden chlap a auto sedí skoro na zemi) to se dá nějak předělat, aby to auto tak nešlo na zem? | pokud sou unaveny tak snima nic neudelaš jediny vymenit .. nebo se daj přesadit ale to zas to auto pude nahoru když bude prazdny tak to bude jak koza _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hrazda

|
Zaslal: 26.05.08 07:26 Předmět: |
|
|
m1tv napsal: | hrazda napsal: | m1tv napsal: | hrazda napsal: | mckoci napsal: | sundat napravu a nechat repasovat..sice palka ale mas zaruku ze ti to opravdu vydrzi |
A když torzky jsou jen unavený (dozadu sedne jeden chlap a auto sedí skoro na zemi) to se dá nějak předělat, aby to auto tak nešlo na zem? | pokud sou unaveny tak snima nic neudelaš jediny vymenit .. nebo se daj přesadit ale to zas to auto pude nahoru když bude prazdny tak to bude jak koza |
No kdyby šlo nahoru o 5cm tak by mi to ani moc nevadilo, rozhodně lepší než tahat zadek po zemi a škrtat spodkem o kdejakou nerovnost. _________________ Škoda Octavia Elegance 1,9TDi
exRenault 19 1,8S RT |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

|
Zaslal: 26.05.08 10:57 Předmět: |
|
|
tak to by šlo no to přesadit ..ty maš vlastne vzadu nadrž na lpg takže taky naky kilo navic takže bud zkus si tady najit tema vypodloženi zadni napravy ale ty budeš podkladat ten šroub bliž k naprave aby ti šlo auto nahoru a nebo skus nekoho kdo by ti přesadil torzky _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
CHUD Vítěz Morávia Party 2007
Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 552 Bydliště - POVINNÉ *: Sepekov
|
Zaslal: 26.05.08 11:38 Předmět: |
|
|
Jatun: hale to ti prasky na obou strachách? jestli jenom na jedný tak dej do hromady ze 2 jednu jinak pozor na ty tisícihrany ten dovnitř má myslím 26 zoubků ten ven má 27... nevěš hlavu jsou na tom lidi hůř než ty... mám doma 7 prasklejch a všechny jsem měl na autě....
jinak je pravda praskají jenom ty přední ty zadní jsou vpohodě... jinak vyndání jedině palici a nebo stahovákem.. _________________ Auto je m?j život a ten mi nic neveme jenom to auto |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hrazda

|
Zaslal: 26.05.08 17:55 Předmět: |
|
|
m1tv napsal: | tak to by šlo no to přesadit ..ty maš vlastne vzadu nadrž na lpg takže taky naky kilo navic takže bud zkus si tady najit tema vypodloženi zadni napravy ale ty budeš podkladat ten šroub bliž k naprave aby ti šlo auto nahoru a nebo skus nekoho kdo by ti přesadil torzky |
A nevíš o někom, kdo by to tady mezi OL a Brnem dělal? A kolik by to cca vyšlo? _________________ Škoda Octavia Elegance 1,9TDi
exRenault 19 1,8S RT |
|
Návrat nahoru |
|
 |
5n00py

Založen: 29.4.2008 Příspěvky: 348 Bydliště - POVINNÉ *: Most
|
Zaslal: 26.05.08 19:22 Předmět: Re: zadni naprava.. |
|
|
Jatun napsal: | uz jsem odrovnal 2. zadni napravu na 16V 4 torzkovou, uz me to nebavi porad spravovat ventila tak to chci nejak nejlevnej spravit a prodat.. nevite jak na to, abych nemusel menit celou napravu..? jde treba jenom vymenit torzni tyc..? |
kamo me praskla za 2mesice 2x:-) _________________ 1.8i 81kw r93 Ph2
http://5noopy.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Menfis

Založen: 10.10.2007 Příspěvky: 875 Bydliště - POVINNÉ *: Kladno
|
Zaslal: 26.05.08 19:23 Předmět: |
|
|
A nestačila by ti 2 torzka? _________________ Tak už jsem zase plně pojízdný, hovno auto, ale autobus... VW Passat Variant...peciškááá
Bylo: PH2 16V 135 koníků (červeňák), Ph1 16V,Ph1 8V
Umění žít spočívá v tom, umět se včas rozhodnout, na co se vys...t !!!
http://menfis.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|