Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Ray...

Založen: 13.5.2008 Příspěvky: 248 Bydliště - POVINNÉ *: Kladno
|
Zaslal: 15.05.08 08:40 Předmět: |
|
|
Hon5a napsal: | Me sviti jedna protoze v druhe nemam zarovku  | To byla jedna z prvnich veci ktery jsem udelal kdyz mi 19ka prisla do ruky, vylomil zaslepku dal zarovku a hotovo. Vubec se mi nelibilo ze to vypadalůo jak kdyz je tam neco rozbityho ..  _________________ Renault 19 kabrio ... .. zasveceni vedi .. ;) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7427 Bydliště - POVINNÉ *: Dolni Domaslavice
|
Zaslal: 15.05.08 09:49 Předmět: |
|
|
Ray... napsal: | Hon5a napsal: | Me sviti jedna protoze v druhe nemam zarovku  | To byla jedna z prvnich veci ktery jsem udelal kdyz mi 19ka prisla do ruky, vylomil zaslepku dal zarovku a hotovo. Vubec se mi nelibilo ze to vypadalůo jak kdyz je tam neco rozbityho ..  |
no uz se tu asi milionkrat probiralo ze jen jedna mlhovka je mimojine i proto aby ten za tebou neprehlid brzdove svetla tak az to do vas nekdo napere tak se nedivte _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
safimaster Anonymní
|
Zaslal: 15.05.08 09:53 Předmět: |
|
|
kucka...vy se tu bavite jestli jedna mlha.. nebo dve  me je jedno jestli jestli mi jich bude svitit vzadu pet. . ja jsem jen chtel vedet jestli nekdo nema nejaky trebas schema vedeni kabelu zadnich svetel az dopredu.. a popr. ten konektor v detailu kterej kablik patri na ktery svetlo.... dekuji moc.... sste faakt ukecaný   jen co je pravda  :  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MortE Moderátor

Založen: 24.10.2007 Příspěvky: 3623 Bydliště - POVINNÉ *: BRNO
|
Zaslal: 15.05.08 12:01 Předmět: |
|
|
Rosta napsal: | Ray... napsal: | Hon5a napsal: | Me sviti jedna protoze v druhe nemam zarovku  | To byla jedna z prvnich veci ktery jsem udelal kdyz mi 19ka prisla do ruky, vylomil zaslepku dal zarovku a hotovo. Vubec se mi nelibilo ze to vypadalůo jak kdyz je tam neco rozbityho ..  |
no uz se tu asi milionkrat probiralo ze jen jedna mlhovka je mimojine i proto aby ten za tebou neprehlid brzdove svetla tak az to do vas nekdo napere tak se nedivte |
no...ale to se Ti může stát i normálně, že? proto se třeba přidává 3 brzdový světlo... _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7427 Bydliště - POVINNÉ *: Dolni Domaslavice
|
Zaslal: 15.05.08 12:03 Předmět: |
|
|
MortE napsal: | Rosta napsal: | Ray... napsal: | Hon5a napsal: | Me sviti jedna protoze v druhe nemam zarovku  | To byla jedna z prvnich veci ktery jsem udelal kdyz mi 19ka prisla do ruky, vylomil zaslepku dal zarovku a hotovo. Vubec se mi nelibilo ze to vypadalůo jak kdyz je tam neco rozbityho ..  |
no uz se tu asi milionkrat probiralo ze jen jedna mlhovka je mimojine i proto aby ten za tebou neprehlid brzdove svetla tak az to do vas nekdo napere tak se nedivte |
no...ale to se Ti může stát i normálně, že? proto se třeba přidává 3 brzdový světlo... |
3 bzdovka neni na vsech autech a kdyz ti sviti obe mlhovky tak je rozhodne vetsi pravdepodobnost ze se to stane  _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MortE Moderátor

Založen: 24.10.2007 Příspěvky: 3623 Bydliště - POVINNÉ *: BRNO
|
Zaslal: 15.05.08 12:10 Předmět: |
|
|
Rosta napsal: | MortE napsal: | Rosta napsal: | Ray... napsal: | Hon5a napsal: | Me sviti jedna protoze v druhe nemam zarovku  | To byla jedna z prvnich veci ktery jsem udelal kdyz mi 19ka prisla do ruky, vylomil zaslepku dal zarovku a hotovo. Vubec se mi nelibilo ze to vypadalůo jak kdyz je tam neco rozbityho ..  |
no...ale to se Ti může stát i normálně, že? proto se třeba přidává 3 brzdový světlo... |
3 bzdovka neni na vsech autech a kdyz ti sviti obe mlhovky tak je rozhodne vetsi pravdepodobnost ze se to stane  |
no já nevim...s mlhovkama jedu tak jednou do roka...svítí mi obě a třetí brzdový světlo mám...
a nejednou se mi stalo, že přede mnou jel člověk, kterej třetí brzdový neměl a málem se mu kuli tomu políbil zadek... _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kody

Založen: 18.11.2007 Příspěvky: 577 Bydliště - POVINNÉ *: Olomouc
|
Zaslal: 15.05.08 19:49 Předmět: |
|
|
Me sviti taky obe a treti brzdovy svetlo byla prvni vec kterou jsem si na rendu pridelal ty dve jsou proste v dnesnim provozu uz slabota lehce se to prehledne a pak je vydelano za ty 2 kila co to svetlo stoji se to urcite vyplati tak az je spravis urcite tam dej i to treti  _________________ Renault 19-1.7i,66kw,r.v.91
http://kodyr19.rajce.idnes.cz/Muj_srsen/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hon5a
Založen: 28.4.2008 Příspěvky: 331 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
Zaslal: 15.05.08 20:15 Předmět: |
|
|
no ja docela uvazuju ze si koupim treti brzdove svetlo ale nevim jake a vubec nevim zda se ti hodi na chamade |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Šulín

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 1379 Bydliště - POVINNÉ *: Plzeň - hlavní město piva
|
Zaslal: 15.05.08 20:30 Předmět: |
|
|
kody napsal: | Me sviti taky obe a treti brzdovy svetlo byla prvni vec kterou jsem si na rendu pridelal ty dve jsou proste v dnesnim provozu uz slabota lehce se to prehledne a pak je vydelano za ty 2 kila co to svetlo stoji se to urcite vyplati tak az je spravis urcite tam dej i to treti  |
Já jich mám pět, heč... _________________ Šulín
Šáde Octavia
16V, Ph1 (od r. 1999) RIP
1,9D, Ph1 (od r. 2008) RIP |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Šulín

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 1379 Bydliště - POVINNÉ *: Plzeň - hlavní město piva
|
Zaslal: 15.05.08 20:32 Předmět: |
|
|
Máš tam diody, nebo to máš na hulváta? _________________ Šulín
Šáde Octavia
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Trax

Založen: 29.3.2008 Příspěvky: 304 Bydliště - POVINNÉ *: SVK,near da Prievidza
|
Zaslal: 15.05.08 21:41 Předmět: |
|
|
Mne svietia 2  _________________ Renault 19 GTX r.v.1990 1721cm 66kw
Mazda 323f GT 2,0 V6 108kw |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Šulín

|
Zaslal: 15.05.08 21:46 Předmět: |
|
|
mirek napsal: | Šulín napsal: |
Máš tam diody, nebo to máš na hulváta? |
Přes diody propojené na mlhovky ale pšt... |
Já taky....  _________________ Šulín
Šáde Octavia
|
Návrat nahoru |
|
 |
safimaster Anonymní
|
Zaslal: 15.05.08 22:46 Předmět: |
|
|
kluci a nemohli byste nekdo datailne vyfotit to zapojeni konektoru vpravo i vlevo??.. a popsat k tomu jakej kabl je pro ktery svetlo ??  moc by mi to pomohlo kdyz uz tady neni zadny schematko tedy no... byl bych velmi vděčný ... omg tak me napada.. jezdi na srazy a spol taky nejaci kladenaci??... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|