Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
safimaster Anonymní
|
Zaslal: 13.05.08 21:22 Předmět: zadní mlhovy - nesvítí |
|
|
Zdrawim...sem tu novej... sice reglej uz nejakej ten mesic... rad bych se zeptal jestli nekdo muze poradit kde hledat kdyz mi nesvítej zadní mlhovky..
kdyz zapnu mlhovky v aute.. tak mi pristrojovka rekne ze sou zaply... zarovky sou v poradku co sem kontroloval..takze nejspis asi , zrejme bude nekde problem v kabelech.. a na to sem fakte amater tedy.. nevedel by nekdo co jeste zcheckovat krome toho ze by to mohlo eventuelně bejt nejak v kabeláži??? jo a vsiml sem si ze je tam spousta ustipanejch kabelu..ale problem je v tom ze nevim kam vedou (naky amateri predemnou si museli asi hrat bo nevim) ... ap. muzou mi svitit obe mlhovky zaroven?? tedy pokud sou tam vyvedeny kabely.. a to je to co zaase nevim..... jinak nevim jestli zalezi na typu auta.. a pokud ano.. nevim presne jak oznacit... vim jen R19 1,7/54kw 5dveřák .. rv.91
dik za nejakou pomoc  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Václav Sedlář

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2689 Bydliště - POVINNÉ *: Liberec
|
Zaslal: 13.05.08 21:49 Předmět: |
|
|
Vzadu svítí jen levá mlha. Budou urvané dráty v přechodu do zadních dveří. _________________ Renault R19 Chamade,r.v.1994,1794ccm/65kw.
Renault Laguna Grandtour, r.v. 1998,1598ccm/79kw.
Renault Laguna 3 Grandtour, 2.0 dci 110kw, r.v. 2010 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
safimaster Anonymní
|
Zaslal: 13.05.08 23:37 Předmět: |
|
|
pojistky sem kontroloval a sou vsechny novy.. a ty stary sou v poradku... takze tema kabelama pri prechodu jo??...no tak to je husty.. az bude casek tak to budu muset cely rozebrat.. nejradeji bych udelal novou elektriku.. kdyz sem rozebiral radio.. tak sem myslel ze z tech kablu si asi hodim lano... ten kdo se v tom hrabal predemnou.. tomu bych usekl obe ruce a nohy...zatim dik za pomoc kluci... az se ktomu dostanu a vyresim problem..tak pisnu ceho sem dosahl ...
zatim dik moc.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Cawba

Založen: 22.11.2007 Příspěvky: 1616 Bydliště - POVINNÉ *: Brno
|
Zaslal: 14.05.08 06:36 Předmět: |
|
|
Václav Sedlář napsal: | Vzadu svítí jen levá mlha. Budou urvané dráty v přechodu do zadních dveří. |
Ph I nema pruchodku mezi kastli a 5tyma dverma ! Je to tam reseny trosku jinak. _________________ ex R19 1.9D PH.II (16V Inspired) -> BMW Power
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dunga

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 4073 Bydliště - POVINNÉ *: Brandýs nad Labem
|
Zaslal: 14.05.08 10:05 Předmět: |
|
|
Cawba napsal: | Václav Sedlář napsal: | Vzadu svítí jen levá mlha. Budou urvané dráty v přechodu do zadních dveří. |
Ph I nema pruchodku mezi kastli a 5tyma dverma ! Je to tam reseny trosku jinak. | trosku jinak voe, kdyz phase 1 nema na zadnich dverich svetla vubec, tak to ani neres...
do svetel ti jdou u ph1 kably normalne primo pod plastem a vylezaji jen koncovky s konektorem a kousek svazku  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Cawba

Založen: 22.11.2007 Příspěvky: 1616 Bydliště - POVINNÉ *: Brno
|
Zaslal: 14.05.08 10:21 Předmět: |
|
|
Dunga neser... vsak jsem napsal ze nema pruchodku... co se rozcilujes...  _________________ ex R19 1.9D PH.II (16V Inspired) -> BMW Power
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
goreff
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 10669 Bydliště - POVINNÉ *: Olšany u Prostějova
|
Zaslal: 14.05.08 15:11 Předmět: |
|
|
mirek napsal: | píšeš o všem a co pojistky? O těch se nezmiňuješ? A jinak svítit mají obě mlhy... | u ph1 nemusí svítit obě,drát tam nataženej je...já jsem měl pravou mlhovku na té parabole v lampě zaslepenou, což ovšem není problém vyštípnout a dát tam žárovku _________________ F7R 16 Soupapes http://goreff.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
safimaster Anonymní
|
Zaslal: 14.05.08 16:02 Předmět: |
|
|
hlavně se nehádejte... je to tak ze svetlo neni soucasti zadnich dveri... ..tak me napada.. nemate nekdo schema kudy ty kabely vedou a jak sou zapojeny v tom kontiku??... a kdybych to chtel vymenit cely ty kabely a napojit new kontik... jakej kabel pouzit??... sice nejsem zadnej ellektrotechnik..ale bavi me experimentovat ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
radecek7

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 5176 Bydliště - POVINNÉ *: Brno-Vlezprdelkov
|
Zaslal: 14.05.08 17:15 Předmět: |
|
|
goreff napsal: | mirek napsal: | píšeš o všem a co pojistky? O těch se nezmiňuješ? A jinak svítit mají obě mlhy... | u ph1 nemusí svítit obě,drát tam nataženej je...já jsem měl pravou mlhovku na té parabole v lampě zaslepenou, což ovšem není problém vyštípnout a dát tam žárovku | jn asi tak pac mortemu sviti na te 19 obe dve mlhovky a otcovi jenom jedna a ma to taky ztaselpeny takze se zeptat morteho co s tim kutil ale origo tam bude asi jenom jedna... _________________ BMW E36 CABRIO:)
Renault 19 16v PH1
Volvo V70 2.5 TDI rakev
VW Golf Cabrio III dostala moje draha:)
Felda pracant |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
radecek7

|
Zaslal: 14.05.08 17:26 Předmět: |
|
|
mirek napsal: | Mi svítí obě | řika se mě....a jinak delal si s tim neco nebo to tak uz bylo??? _________________ BMW E36 CABRIO:)
Renault 19 16v PH1
Volvo V70 2.5 TDI rakev
Felda pracant |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
radecek7

|
Zaslal: 14.05.08 17:34 Předmět: |
|
|
mirek napsal: | origo
...i laninovi sviti obi dvě  | kurva to je divny...zkusim to pozjistovat.. _________________ BMW E36 CABRIO:)
Renault 19 16v PH1
Volvo V70 2.5 TDI rakev
Felda pracant |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hon5a
Založen: 28.4.2008 Příspěvky: 331 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
Zaslal: 14.05.08 19:04 Předmět: |