Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
KAChna

Založen: 2.1.2008 Příspěvky: 70 Bydliště - POVINNÉ *: Stochov near Kladno
|
Zaslal: 07.05.08 13:25 Předmět: Startování - asi cívka |
|
|
Takže z ničeho nic auto nestartuje - startér točí, baterka je nabitá, relátka cvakaj...zkoušel jsem jiskru- nejde od civky, benzin tam podle vseho taky nejde-svičky sou po pokusech suchý a benzin taky necejtim.Když se dlouze pokoušim startovat ozývá se hlasité cvakání - startér už netočí. Den předtím vše v naprostém pořádku.  _________________ R19 1.7 73ps ph2 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pevan Anonymní
|
Zaslal: 07.05.08 14:50 Předmět: |
|
|
To mi kdysi taky udělalo.Byla to řídící jednotka.Odtah 2500, diagnostika 2000.Oprava kus drátu- vypařil se kousek tišťáku v jednotce.Po naletování funguje dodnes. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pevan Anonymní
|
Zaslal: 07.05.08 14:51 Předmět: |
|
|
Kdyby to byla cívka, tak smrdí benzín. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
goreff
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 10669 Bydliště - POVINNÉ *: Olšany u Prostějova
|
Zaslal: 07.05.08 15:50 Předmět: |
|
|
pevan napsal: | Kdyby to byla cívka, tak smrdí benzín. | když nezapaluje, tak ŘJ nepustí benzín...takže ani nemůže smrdět,může být civka v prdeli nebo snímač impulzů... _________________ F7R 16 Soupapes http://goreff.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KAChna

|
Zaslal: 07.05.08 16:35 Předmět: |
|
|
teď sem zase skoušel a jenom cvaká už ani netočí. hallův snímač sem měřil a měl by bejt v pohodě.(jinak s odpojenym delá to samý.) _________________ R19 1.7 73ps ph2 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pevan Anonymní
|
Zaslal: 07.05.08 21:31 Předmět: |
|
|
Když je v háji cívka, tak o tom jednotka tak nějak neví.Tudíž benzín pouští. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7427 Bydliště - POVINNÉ *: Dolni Domaslavice
|
Zaslal: 07.05.08 21:54 Předmět: |
|
|
pevan napsal: | Když je v háji cívka, tak o tom jednotka tak nějak neví.Tudíž benzín pouští. |
jo jo proto by to mohl byt spis ten snimac,ale kdyz mu to uz ani netoci tak to bude asi neco jineho mozna baterka starter nebo kabely a kostra _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pevan Anonymní
|
Zaslal: 07.05.08 22:24 Předmět: |
|
|
to ano.Jestli se aspoň trochu vyzná v elektronice, ať se koukne na tišťák jednotky.Je možné, že je tam přerušení, některé spoje jsou kapku poddimenzované. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pevan Anonymní
|
Zaslal: 07.05.08 22:25 Předmět: |
|
|
Ale nejpravděpodobnější vypadá ten snímač a vybitá baterka. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
goreff
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 10669 Bydliště - POVINNÉ *: Olšany u Prostějova
|
Zaslal: 08.05.08 06:50 Předmět: |
|
|
pevan napsal: | Když je v háji cívka, tak o tom jednotka tak nějak neví.Tudíž benzín pouští. | tak mám asi jiné auto měl jsem cívku v háji a startoval jsem mockrát a žádnej benzín jsem necítil,samozřejmě čerpadlo zapíná pokaždé,ale do válců nic nejde...samozřejmě vím že špatnou cívku jednotka nezaznamená  _________________ F7R 16 Soupapes http://goreff.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KAChna

|
Zaslal: 08.05.08 19:32 Předmět: |
|
|
Baterka samozdřejmě nabitá je.Startér točí, ale nejde benzín ani jiskra.Budu to asi řešit postupným vyměňováním věcí z jinýho auta a pak se ukáže.Jednotka mě napadla taky ale zatím jsem neměl čas se na to podívat.  _________________ R19 1.7 73ps ph2 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Fulko
Založen: 17.12.2007 Příspěvky: 45 Bydliště - POVINNÉ *: Slovensko,NDCA
|
Zaslal: 15.05.08 13:45 Předmět: |
|
|
ono to moze byt aj uhlik v rozdelovaci skus kuknut tam ci tam vlastne nejaky uhlicek este mas  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|