Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
KristensenJ
Založen: 17.10.2007 Příspěvky: 327 Bydliště - POVINNÉ *: Česká Třebová
|
Zaslal: 07.05.08 08:43 Předmět: |
|
|
No pokud chceš vědět na 100% že s těma gumama na řízení něco je tak musíš najet někde v dílně na kanál, vypnout motor a zahejbat s řízením tak o čtvrt tam a zpět a uvidíš pod autem jestli se ti to těleso v gumách hejbe nebo ne, já mám ty gumy uplně rozdrbaný ale pořád není čas na výměnu |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kormidelnik

Založen: 21.10.2007 Příspěvky: 333 Bydliště - POVINNÉ *: Praha
|
Zaslal: 07.05.08 08:48 Předmět: |
|
|
a jak se ti to chová? tak jako mě? mě to dost děsí tak se s tim trochu bojim jezdit.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 07.05.08 09:27 Předmět: |
|
|
tak mi zavolej a pokud neni problem pro tebe dojet ke me tak neni problem .. dilnu mam vybaevni taky a čas se najde ..  _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kormidelnik

|
Zaslal: 07.05.08 09:29 Předmět: |
|
|
A co díly myslíš že se u tebe taky najdou? Dnes nejspíš ještě zajedu na stanici STK kde by taky nejspíš měli přijít na to čim to bude.. Tak uvidíme.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

|
Zaslal: 07.05.08 09:32 Předmět: |
|
|
dily neni problem obědnat.. vetšinu maj u nas skladem a když ne tak sou do druhyho dne a pokud budeš vedet co maš v haji takešte lip  _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kormidelnik

|
Zaslal: 07.05.08 09:44 Předmět: |
|
|
njn, jenže objednat je den navíc ja myslel jako že bych přijel problem vyřešili a večer odfrčel dom.. :-) Chjo mě to tak nebaví řešit problémy kde nemam páru co s tim je.. :-X |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

|
Zaslal: 07.05.08 12:43 Předmět: |
|
|
Kormidelnik napsal: | njn, jenže objednat je den navíc ja myslel jako že bych přijel problem vyřešili a večer odfrčel dom.. :-) Chjo mě to tak nebaví řešit problémy kde nemam páru co s tim je.. :-X | tak když zajedeš na stk tak ti řekne že je to třeba silenblok ramene nebo tyčka řizeni atd a to mi stači a ja to obednam a ty přijedeš až budu mit veci ne si to všici představujete jak hurvinek valku  _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kormidelnik

|
Zaslal: 07.05.08 12:56 Předmět: |
|
|
kez by to bylo necim takovym, ale obavam se ze tohle vsechno je v pohode, alspon to tak vypada... Kazdopadne uvidime co mi tam reknou pak dam vedet zda to naposled zvladnu sam, nebo nekomu predam.. .-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
goreff
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 10669 Bydliště - POVINNÉ *: Olšany u Prostějova
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
KristensenJ
|
Zaslal: 07.05.08 19:00 Předmět: |
|
|
Kormidelnik napsal: | a jak se ti to chová? tak jako mě? mě to dost děsí tak se s tim trochu bojim jezdit.. |
No prostě každou chvíli mám volant o cca 3-5 stupňů buď vlevo nebo pak stačí nějakej manévr někde na parkovišti a najednou jedu rovně a volant je o 3-5 stupňů vpravo |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kormidelnik

|
Zaslal: 08.05.08 17:55 Předmět: |
|
|
tak kamaradi jeden problem vyresen... n STK mi za 5O vzali auo na jamu a zjisili co s tim bylo kulaky v riti - vymeneny, ale samozreme renault s zas neco nepovedlo a to ze se podarilo srhnout zas dalsi srouby.. :-) necekane, takze se zas bojim jezdit kazdopadne auto uz nedela na silnici akovy zbesilosti jako driv, ale volant zustava stale natocen na tu stranu kam riznu zatacku i kdyz jedu rovne..  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
goreff
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
KristensenJ
|
Zaslal: 08.05.08 18:05 Předmět: |
|
|
Kormidelnik napsal: | tak kamaradi jeden problem vyresen... n STK mi za 5O vzali auo na jamu a zjisili co s tim bylo kulaky v riti - vymeneny, ale samozreme renault s zas neco nepovedlo a to ze se podarilo srhnout zas dalsi srouby.. :-) necekane, takze se zas bojim jezdit kazdopadne auto uz nedela na silnici akovy zbesilosti jako driv, ale volant zustava stale natocen na tu stranu kam riznu zatacku i kdyz jedu rovne..  |
Jaký šrouby jsi strhnul? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kormidelnik

|
Zaslal: 09.05.08 00:06 Předmět: |
|
|
strhnul jsem jeden z tech jak jsou zespod na tom cepu a gumove loziska servovalce kdes to sehnat? obavam se ze to u kelly nebo elitu neporidim co.. :-D |
|
Návrat nahoru |
|
 |
goreff
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|