Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
mrako Anonymní
|
Zaslal: 05.05.08 21:29 Předmět: Zrcátka |
|
|
Ahoj, díky za tohle fórum. Skvělá věc. Trošku jsem to tu pročítal a potřeboval bych poradit. Proto jsem založil nové téma, o zrcátkách jsem nic nenašel. Mám problém s levým zrc. Zasekla se nějak lanka zřejmě, takže páčka na ovládání uvnitř je teď v jedné poloze a nefunguje. Zkoušel jsem se na to podívat, takže jsem sundal plast uvnitř auta a zjistil, že celé zrcátko drží 3 šrouby. Problém je, že k hornímu se dostanu, ale k těm dvoum dole už ne. V "jak na to" jsou tyto dva dolní šrouby nakresleny trošku víc nahoře, takže není problém se klíčem k nim dostat, u mýho rencla sou ale dost nízko... asi by to chtělo sundat celej tapecýrunk ale do toho se mi nechce. Máte někdo nějaký tip, případně vlastní zkušenost. Mám 1,7, 54 Kw, 1989, TSE. Díky moc |
|
Návrat nahoru |
|
 |
radecek7

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 5176 Bydliště - POVINNÉ *: Brno-Vlezprdelkov
|
Zaslal: 05.05.08 21:32 Předmět: Re: Zrcátka |
|
|
mrako napsal: | Ahoj, díky za tohle fórum. Skvělá věc. Trošku jsem to tu pročítal a potřeboval bych poradit. Proto jsem založil nové téma, o zrcátkách jsem nic nenašel. Mám problém s levým zrc. Zasekla se nějak lanka zřejmě, takže páčka na ovládání uvnitř je teď v jedné poloze a nefunguje. Zkoušel jsem se na to podívat, takže jsem sundal plast uvnitř auta a zjistil, že celé zrcátko drží 3 šrouby. Problém je, že k hornímu se dostanu, ale k těm dvoum dole už ne. V "jak na to" jsou tyto dva dolní šrouby nakresleny trošku víc nahoře, takže není problém se klíčem k nim dostat, u mýho rencla sou ale dost nízko... asi by to chtělo sundat celej tapecýrunk ale do toho se mi nechce. Máte někdo nějaký tip, případně vlastní zkušenost. Mám 1,7, 54 Kw, 1989, TSE. Díky moc | dostat se tam de hur a nebo tapec jenom kousek oddelat a ne ho sundavat cely... de to celkem pekne... _________________ BMW E36 CABRIO:)
Renault 19 16v PH1
Volvo V70 2.5 TDI rakev
VW Golf Cabrio III dostala moje draha:)
Felda pracant |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mrako Anonymní
|
Zaslal: 05.05.08 21:37 Předmět: Re: Zrcátka |
|
|
radecek7 napsal: | mrako napsal: | Ahoj, díky za tohle fórum. Skvělá věc. Trošku jsem to tu pročítal a potřeboval bych poradit. Proto jsem založil nové téma, o zrcátkách jsem nic nenašel. Mám problém s levým zrc. Zasekla se nějak lanka zřejmě, takže páčka na ovládání uvnitř je teď v jedné poloze a nefunguje. Zkoušel jsem se na to podívat, takže jsem sundal plast uvnitř auta a zjistil, že celé zrcátko drží 3 šrouby. Problém je, že k hornímu se dostanu, ale k těm dvoum dole už ne. V "jak na to" jsou tyto dva dolní šrouby nakresleny trošku víc nahoře, takže není problém se klíčem k nim dostat, u mýho rencla sou ale dost nízko... asi by to chtělo sundat celej tapecýrunk ale do toho se mi nechce. Máte někdo nějaký tip, případně vlastní zkušenost. Mám 1,7, 54 Kw, 1989, TSE. Díky moc | dostat se tam de hur a nebo tapec jenom kousek oddelat a ne ho sundavat cely... de to celkem pekne... |
No do toho se mi prave moc nechtelo... A kde je pls uchycenej na dverich? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
MortE Moderátor

Založen: 24.10.2007 Příspěvky: 3623 Bydliště - POVINNÉ *: BRNO
|
Zaslal: 06.05.08 13:52 Předmět: |
|
|
ten tapec je práce na 5 minut...a hlavně se Ti bude schopnost sundat ho bude určitě v budoucnu hodit...
jinak zrcátka opravuju tak, jak říkal Radek- odšroubuju kryt od zrcátka a tapec trochu odchlípnu... _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mrako Anonymní
|
Zaslal: 06.05.08 14:50 Předmět: |
|
|
mirek napsal: | vyhni si to zrcátko rukou do polohy jaká ti vyhovuje a kašli na táhlo když se ti s tím nechce tolik drbat... |
Jo, já bych rád, ale to zrcátko se vrací pořád do polohy, která mi nevyhovuje  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mrako Anonymní
|
Zaslal: 06.05.08 14:51 Předmět: |
|
|
MortE napsal: | ten tapec je práce na 5 minut...a hlavně se Ti bude schopnost sundat ho bude určitě v budoucnu hodit...
jinak zrcátka opravuju tak, jak říkal Radek- odšroubuju kryt od zrcátka a tapec trochu odchlípnu... |
Vypadá to asi teda, že se tomu nakonec nevyhnu. Díky všem za odpovědi  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
goreff
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 10669 Bydliště - POVINNÉ *: Olšany u Prostějova
|
Zaslal: 15.05.08 16:39 Předmět: |
|
|
Mám dotaz: Kde koupit skla do zrcátek...aby pasovaly,koupil jsem sklíčka od ACI a je to pěknej SHIT do origo držáků nepasují ani náhodou. Má někdo lepší zkušenost jestli třeba v Elitu nebo v Autokelly? _________________ F7R 16 Soupapes http://goreff.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 15.05.08 17:13 Předmět: |
|
|
goreff napsal: | Mám dotaz: Kde koupit skla do zrcátek...aby pasovaly,koupil jsem sklíčka od ACI a je to pěknej SHIT do origo držáků nepasují ani náhodou. Má někdo lepší zkušenost jestli třeba v Elitu nebo v Autokelly? | musiš je přelepit do tech origo plastu a pak to pasuje ale jednoduši je si je nechat vyřiznout nekde _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
goreff
|
Zaslal: 15.05.08 17:35 Předmět: |
|
|
m1tv napsal: | goreff napsal: | Mám dotaz: Kde koupit skla do zrcátek...aby pasovaly,koupil jsem sklíčka od ACI a je to pěknej SHIT do origo držáků nepasují ani náhodou. Má někdo lepší zkušenost jestli třeba v Elitu nebo v Autokelly? | musiš je přelepit do tech origo plastu a pak to pasuje ale jednoduši je si je nechat vyřiznout nekde | no právě, že do těch origo plastů vůbec nepasují,ty skla jsou menší a v některých místech zase přečnívají přes rámeček .... zítra je vrátím a bude _________________ F7R 16 Soupapes http://goreff.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sarnis

Založen: 12.10.2007 Příspěvky: 162 Bydliště - POVINNÉ *: Krnov
|
Zaslal: 16.05.08 17:42 Předmět: |
|
|
Ja jsem sice nedelal origo ale M3 zrcátka a nejakej kokot mi je po tydnu vymlatil,asi neměl nic jinyho na práci,tak jsem ty plasty dal sklářovi a on mi do toho pěkně a hlavně přesně vyřízl a zabrousil nové zrcátka a cena 120kč komplet a ještě mi ty sklíčka k těm plastům přilepil,takře žádné origo,nebo náhrašky.Jsem s nima spokojenej _________________ http://sarnis.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
goreff
|
Zaslal: 16.05.08 17:50 Předmět: |
|
|
Sarnis napsal: | Ja jsem sice nedelal origo ale M3 zrcátka a nejakej kokot mi je po tydnu vymlatil,asi neměl nic jinyho na práci,tak jsem ty plasty dal sklářovi a on mi do toho pěkně a hlavně přesně vyřízl a zabrousil nové zrcátka a cena 120kč komplet a ještě mi ty sklíčka k těm plastům přilepil,takře žádné origo,nebo náhrašky.Jsem s nima spokojenej | asi to tak dopadne,skla jsem dnes vrátil a zkusil jsem je objednat u Autokelly...jestli to bude stejnej aušus,tak si je nechám taky udělat...jinak mám M3,ale brzo půjdou dolů,jen co nachystám ty origo  _________________ F7R 16 Soupapes http://goreff.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sarnis

Založen: 12.10.2007 Příspěvky: 162 Bydliště - POVINNÉ *: Krnov
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
safimaster Anonymní
|
Zaslal: 17.05.08 00:26 Předmět: |
|
|
ja sem to neresil proste sem si koupil novy cely zrcatko D : pac mi na tom sarym nesla ani elektrika  a nakejch 300-500 me nevytrhne
jo a k tomu montovani.. jednoduchy jak facka.. jak rekli kluci uz nekde nahore .... staci trosku oddelat ten kryt celejch dveri u zrcatka a pohoda..vymeneny zrcadlo sem mel za 10 minutek ... a to sem to delal poprve  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
goreff
|
Zaslal: 17.05.08 11:50 Předmět: |
|
|
Sarnis napsal: | M3 jsou hezčí,ale co se tyče vyhledu,tak nad ty origo není ... | hezčí možná, ale už moc okoukaný...má je skoro každej,mám je na autě už 5let,tak nastal čas na změnu ...brzy budou na prodej Jo a před těma M3 jsem měl Mattig
v těch bylo vidět úplný hovno  _________________ F7R 16 Soupapes http://goreff.rajce.idnes.cz/
Naposledy upravil goreff dne 17.05.08 12:06, celkově upraveno 2 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|