Patrik_F3N

Založen: 21.3.2017 Příspěvky: 65 Bydliště - POVINNÉ *: Jelka, SVK
|
Zaslal: 11.08.18 14:12 Předmět: Prestavba na 16v |
|
|
No teda, ide mi o prestavbu svojho tátoša z 1.7 90k na 16v. Motor už mám doma pol roka, je to F7P D 704, 99kW. Bude celková renovácia, proste vymením si všetko čo treba, tým myslím tesnenia, guféra, ložiská, atď. Neviem presne koľko má nabehaných, ale valce nevyzerajú zle, teda tak na blik Horšia vec je, že už kľuka mala aspoň jeden výbrus, nakoľko hlavné ložiská sú 0.25-ky a ojničné 0.5-ky, piesty majú maličké stopy ventilov...hlava už je stiahnutá, uvidíme čo ďalej...ostatné diely vyzerajú v pohode, potom uvidím časom. Rady, typy a triky akceptujem, aj očakávam, hlavne skúsenosti Chcem aj nejaký solidný tuning, teda K&N šiška, upraviť výfukový systém, väčšie vstrekovače (rozmýšlal som Laguna V6, neviem či pasujú), chip, a také vecičky, nič vážnejšie ako turbo a pod. Momentálne motor je rozobratý do poslednej skrutky, takže môžem vymýšľat hocičo, kým to vyhovuje mojej peňaženke a neni blbosť
Budem sem pridávať asi aj fotky ako prebieha renovácia  _________________ '90 Chamade GTS 1.7 66kW
'05 Mégane RS 2.0T 165kW
'98 S202 2.3K 142kW |
|