Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
dany
Založen: 11.10.2007 Příspěvky: 171 Bydliště - POVINNÉ *: Vysočina
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
dany
|
Zaslal: 23.01.18 18:56 Předmět: |
|
|
kostra je ok, svíčky jsem měl venku, protočil na prázdno - vše ok. Dal svíčky zpět, nastartoval ihned bez problému (okamžitě strašnej smrad/dým z výfuku), nechal jsem běžet asi 10 vteřin, potom vypnul - vše ok. Benzín nikudy netekl. Nastartoval jsem znovu nechal běžet pár minut a vše ok, tak já nevím... hadičky kolem vstřiků atd. jsem kontroloval vypadají ok. Napadá ještě někoho něco? nerad bych, aby se mi to stalo, až s tím budu jezdit a nevšimnu si toho... _________________ R19 kabrio 1.8 16V ph2
http://petrdan1.rajce.idnes.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
CHAMELEON

Založen: 20.7.2010 Příspěvky: 3832 Bydliště - POVINNÉ *: ČR-Vysočina
|
Zaslal: 24.01.18 18:32 Předmět: |
|
|
Pokud nebyl benzín ve válci ( no do rána je možné že díky netěsnosti kroužků stekl do oleje) tak si myslím že vstřik nepropouštěl, to by odpovídalo i tomu že svíčka má těsnit a tím pádem to kolem ní nemůže téci ven. Kdyby to šlo vstřikem do válce tak by se svíčka i utopila a pravděpodobně by to šlo na 3 válce. Nateklo by to do výfuku a zničilo i katík, možná po zahřátí roztrhlo i nějakej ten tlumič.
Projdi co je v dosahu té svíčky kde se to objevovalo a to pěčlivě prozkoumej. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hynek

Založen: 14.10.2007 Příspěvky: 10937 Bydliště - POVINNÉ *: Brno
|
Zaslal: 25.01.18 07:44 Předmět: |
|
|
Cele mi to přijde divné, benzin v tom místě by neměl co dělat. Může 5. vstřik přikrmovat, tak že benzínu může být a tím pádem i cítit. Pokud se objevuje kolem 1. svíčky, pak mi přijde, že ta svíčka nebyla dotažená a píst benzín vytlačil ven. Kdyby v tom válci bylo benzínu moc, buď by se "přechlastal" motor a chcípl, nebo by chcípl, protože kapalina je nestlačitelná a motor by se vůbec neprotočil. _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Boris Organizátor Drhlen

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 10287 Bydliště - POVINNÉ *: Semily
|
Zaslal: 30.01.18 21:23 Předmět: |
|
|
hynek napsal: | Cele mi to přijde divné, benzin v tom místě by neměl co dělat. Může 5. vstřik přikrmovat, tak že benzínu může být a tím pádem i cítit. Pokud se objevuje kolem 1. svíčky, pak mi přijde, že ta svíčka nebyla dotažená a píst benzín vytlačil ven. Kdyby v tom válci bylo benzínu moc, buď by se "přechlastal" motor a chcípl, nebo by chcípl, protože kapalina je nestlačitelná a motor by se vůbec neprotočil. |
Souhlas... _________________ Renault 19 16V 99kWoltu
www.djmartinbores.cz I www.danceparty.unas.cz I www.indoorpaintball.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Boris Organizátor Drhlen

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 10287 Bydliště - POVINNÉ *: Semily
|
Zaslal: 30.01.18 21:23 Předmět: |
|
|
hynek napsal: | Cele mi to přijde divné, benzin v tom místě by neměl co dělat. Může 5. vstřik přikrmovat, tak že benzínu může být a tím pádem i cítit. Pokud se objevuje kolem 1. svíčky, pak mi přijde, že ta svíčka nebyla dotažená a píst benzín vytlačil ven. Kdyby v tom válci bylo benzínu moc, buď by se "přechlastal" motor a chcípl, nebo by chcípl, protože kapalina je nestlačitelná a motor by se vůbec neprotočil. |
Souhlas... _________________ Renault 19 16V 99kWoltu
www.djmartinbores.cz I www.danceparty.unas.cz I www.indoorpaintball.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dany
|
Zaslal: 07.02.18 16:57 Předmět: |
|
|
divné to je, jeste zvlastnejsi je, že to udělalo pouze jednou a od té doby (3x nastartováno do spuštění sahary, jednou projeto cca 20 KM) se nic takového neděje... _________________ R19 kabrio 1.8 16V ph2
http://petrdan1.rajce.idnes.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|