Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Marv Vítěz Drhlen 2007

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7357 Bydliště - POVINNÉ *: Rousínov u Vyškova
|
Zaslal: 27.10.07 09:36 Předmět: |
|
|
sikec napsal: | jsou na to firmy...tlaky doma nemá...pokud bude prsklá hlava, tak sežene novou....navíc teď už to dělá jen proto, že ho to baví...od rána do večera je v dílně a rejpe se ve starých šunkách...prachy vydělává dovozem ojetin....pohodář |
Novou hlavou máš na mysli fungl novou nebou jetou jinou? Není zbytečný na to dávat fungl novou hlavu? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sikec
Založen: 10.10.2007 Příspěvky: 185 Bydliště - POVINNÉ *: Ochoz u Tišnova
|
Zaslal: 27.10.07 11:05 Předmět: |
|
|
samozřejmě jetou...ale funkční... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7427 Bydliště - POVINNÉ *: Dolni Domaslavice
|
Zaslal: 27.10.07 14:25 Předmět: |
|
|
jarda napsal: | No já si dovedu představit zkoušku natlakování chladící soustavy při složeném motoru, ale natlakování samotné hlavy ??? Na tohle by muselo být hodně speciálních přípravků a to ještě určených pro hlavu z R19 16V. |
potrebuje k tomu ocelovou desku s dirma tam kde sou valce aby videl jestli to tam nefuci a musi v ni byt diryse zavity na srouby se stejnou rozteci jako jsou v hlave a kus gumoveho tesneni mezi to,pak jeste nejakou prirubou s vyvodem na hadici ucpe diru pro termostat a pripoji to na kompresor a strci to do vody _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sikec
Založen: 10.10.2007 Příspěvky: 185 Bydliště - POVINNÉ *: Ochoz u Tišnova
|
Zaslal: 01.11.07 09:28 Předmět: |
|
|
aby to tlakovalo do vody, stačí i malá díra v těsnění? Mechanik sundal hlavu a jen v jednom místě to bylo trošku špatný...a hlava vypadala OK... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Marv Vítěz Drhlen 2007

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7357 Bydliště - POVINNÉ *: Rousínov u Vyškova
|
Zaslal: 01.11.07 10:39 Předmět: |
|
|
sikec napsal: | aby to tlakovalo do vody, stačí i malá díra v těsnění? Mechanik sundal hlavu a jen v jednom místě to bylo trošku špatný...a hlava vypadala OK... |
No já si myslím že určitě. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7427 Bydliště - POVINNÉ *: Dolni Domaslavice
|
Zaslal: 01.11.07 11:30 Předmět: |
|
|
urcite staci _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
vormen Anonymní
|
Zaslal: 30.04.08 12:08 Předmět: |
|
|
mám dotaz, jak se odvzdušňuje chladící soustava na 1.7 54kw? Ja jsem na feldě nic neodvzdušňoval a odfouklo se to samo přes víčko expanzky. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 30.04.08 12:11 Předmět: |
|
|
nalij vodu do plna zavři víčko nastartuj otevř víčko a dolívej až nebude v nádobce ubývat voda dolij tak akorát a nech běžet chvíli pak to projeď a zkontroluj  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
vormen Anonymní
|
Zaslal: 30.04.08 14:08 Předmět: |
|
|
dík za odpověď, ale ještě se zeptám, jak mám vypustit vodu, stačí ze spodní hadice na chladiči, nebo je někde zespodu šroub někde? a ještě by mě zajímalo, jak je to s tím výplachem chladící soustavy, protože mám ten stejnej jev jako víc uživatelů tady a to, že auto málo topí a možná se víc zahřívá, ale ne moc. podle vody v nádobce je vidět, že tam byla obyč voda, tak bych to chtěl propláchnout. četl jsem tady něco o octu, nebo mám koupit nějakej přípravek? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
Zaslal: 30.04.08 14:40 Předmět: |
|
|
vormen napsal: | dík za odpověď, ale ještě se zeptám, jak mám vypustit vodu, stačí ze spodní hadice na chladiči, nebo je někde zespodu šroub někde? a ještě by mě zajímalo, jak je to s tím výplachem chladící soustavy, protože mám ten stejnej jev jako víc uživatelů tady a to, že auto málo topí a možná se víc zahřívá, ale ne moc. podle vody v nádobce je vidět, že tam byla obyč voda, tak bych to chtěl propláchnout. četl jsem tady něco o octu, nebo mám koupit nějakej přípravek? | stačí spodní hadici oddělat a vyteče všechno... Pak tam narvi zahradní hadici a pořádně to propláchni, pak si opři ústa o hadici a z plna hrdla foukni ať vyteče opravdu všechno...
Pak zašroubuj hadici, nalij destilovanou vodu a nějaké to antifreeze a je to.. _________________
Levné nové náhradní díly http://www.renault19.cz/forum/viewtopic.php?p=246432#246432 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
vormen Anonymní
|
Zaslal: 30.04.08 15:37 Předmět: |
|
|
Tak mozna to o vikendu zkusim a mam to nejak proplachnout i tim octem? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 30.04.08 21:18 Předmět: |
|
|
mirek napsal: | pak si opři ústa o hadici a z plna hrdla foukni ať vyteče opravdu všechno..... |
tady někdo vviděl mě při akci  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 30.04.08 21:44 Předmět: |
|
|
ocet radši ne .. mam špatny zkušenosti ..vetšinou začla tict vodni pumpa potom ...kup nakej sajrajt na to určenej .. _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|