Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
MortE Moderátor

Založen: 24.10.2007 Příspěvky: 3623 Bydliště - POVINNÉ *: BRNO
|
Zaslal: 28.04.08 22:19 Předmět: |
|
|
Sombre napsal: | MortE napsal: | Sombre napsal: | A osobně koncernové TDI motory rád nemám nepatří mezi zrovna nejkultivovanější |
ty voe, to je mazec, číst ty tvoje výblitky...  |
hele tak napis neco ty ty chytráku zatím to byly jen smějící se smajlíky a skutek utek, nemáš žádnej argument nic...
Co se ti zdá za výblitek toto poslední co jsem napsal... No tak se ukaž očekávám zase další smajlíky a prd z teho. |
|
 |
Sombre
Založen: 28.4.2008 Příspěvky: 16 Bydliště - POVINNÉ *: Štírov
|
Zaslal: 28.04.08 22:20 Předmět: |
|
|
To sem přesně očekával, promiň ale jseš poměrně jednoduchej  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MortE Moderátor

|
Zaslal: 28.04.08 22:23 Předmět: |
|
|
Sombre napsal: | To sem přesně očekával, promiň ale jseš poměrně jednoduchej  |
na já, za to ty seš až moc složitej...a jestli mě ještě chvíli budeš urážet, tak na tebe zavolám Černokněžníka, páč to se mi teda moc nelíbí...
a aby ti to nebylo líto, tak:  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sombre
|
Zaslal: 28.04.08 22:29 Předmět: |
|
|
Abych to shrnul...
- Chtěl jsem trošku opepřit tuto diskuzi o ničem což se mi skvěle povedlo...
- Renault jako značku mám rád (i když mám doma ještě 2 jiné) a tímto jsem nechtěl nijak pošpinit ani R19 který sám mám a jsem s tím autem spokojen
BOHUŽEL má své nedostatky tak jako jiné značky
Co ale nechápu?
1.8 16V je dobrý motor ale chtělo by to otevřít oči a uvědomit si že 100kW není bůhví co a o závisti se snad dá mluvit jen ze strany vesnických teenagerů
nafta vs. benzin - bylo a bude nekonečné téma které vždy na všech forech skončí hádkou
Líbí se mi jak někteří nemají kouska solidního argumentu ale furt kafrají....
Takže přeji Vám ať Vám to tu klape a budu zas jen z povzdálí tiše sledovat  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sombre
|
Zaslal: 28.04.08 22:31 Předmět: |
|
|
MortE napsal: | Sombre napsal: | To sem přesně očekával, promiň ale jseš poměrně jednoduchej  |
na já, za to ty seš až moc složitej...a jestli mě ještě chvíli budeš urážet, tak na tebe zavolám Černokněžníka, páč to se mi teda moc nelíbí...
a aby ti to nebylo líto, tak:  |
Prosimtě zavolej si koho chceš mě je to uplně putna... pro mě ty osobně jseš ňouma
A dost to byl poslední příspěvek, přísahám
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MortE Moderátor

|
Zaslal: 28.04.08 22:33 Předmět: |
|
|
já to taky shrnu- si normální kus píče(všem se omlouvám, za morální újmu, ale tady to prostě po dobrým nejde), která neumí nic jinýho, než urážet normálni lidi, který si tu řeší normální problémy...umíš jenom mlít kokotiny a dělat chytrýho... _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sombre
|
Zaslal: 28.04.08 22:41 Předmět: |
|
|
MortE napsal: | já to taky shrnu- si normální kus píče(všem se omlouvám, za morální újmu, ale tady to prostě po dobrým nejde), která neumí nic jinýho, než urážet normálni lidi, který si tu řeší normální problémy...umíš jenom mlít kokotiny a dělat chytrýho... |
A co umíš ty pane??
Za vším co jsem napsal si stojím
že ty to neumíš přijmout a jseš zahleděn jen jedním směrem a o zbytku světa nemáš ani ponětí je tvuj problem
a klasický postup když někdo nemá kouska solidního argumentu sáhne po vulgaritách
Kurna ja vim prisahal sem  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MortE Moderátor

|
Zaslal: 28.04.08 22:42 Předmět: |
|
|
to už nemá cenu komentovat, šak on si každej, kdo si to přečte o tobě udělá obrázek sám...  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 28.04.08 22:59 Předmět: |
|
|
Morte ty už to nepi ..
sice sombra(e) neznam ale musim souhlasit v tom že koncernovy Tdi ma chod jako traktor a to ani nemluvim o PD tam už neni co dodat
to že 100kw neni žadnej zazrak je taky pravda  _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MortE Moderátor

|
Zaslal: 28.04.08 23:02 Předmět: |
|
|
m1tv napsal: | Morte ty už to nepi ..
sice sombra(e) neznam ale musim souhlasit v tom že koncernovy Tdi ma chod jako traktor a to ani nemluvim o PD tam už neni co dodat
to že 100kw neni žadnej zazrak je taky pravda  |
no tak teda dík...
přečti si to celý a nevytahuj z toho jediný informace, který maj reálnej základ...  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vítek
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 1483 Bydliště - POVINNÉ *: Brno
|
Zaslal: 29.04.08 06:24 Předmět: |
|
|
a uz je to tu zase hadat se jam mali holky kurva nechte toho voslove! ja osobne jsem chtel 16v jo jede to dobre je to takovej prevlecenej sportacek ale abych jezdil dene do prace za 11 litru ne li vic jelikoz kdyz vyrazim tak chytnu nejvetsi zacpy na uvoze aby me to vyklepalo po tech posratych brnenskych vymolech a kolejich tak to ne to se radeji vyklepu v polenu v nafte na volnobeh za 6 litru v nejvetsich zacpach! A sakra ty vase 16v jsou dobra zabava je to lehke jede to ale ty ph1 jsou uz stare jako prase takze bych to bral spis jako druhe auto pro zabavu! obzvlast kdyz clovek nema moznost si na tom nic udelat sam! navic me nekdo zkuste vysvetlit na co vam ten vykon je? ze se jednou za mesic nekde trosku projedete? nebo ze jezdite jak ty prasata po mestech a muzete za vsechny ty nehody? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
Zaslal: 29.04.08 09:45 Předmět: |
|
|
Cawba napsal: | Panove zaujati proti naftakum, meli byste se podivat na tohle a pak zacit mudrovat...
Myslim, ze byste se svyma slavnyma ventilama, videli jenom v dali koncovy svetla a stirali saze z celniho okna...  |
On nevi že přes dvě plné čáry se nesmí předjíždět? _________________
Levné nové náhradní díly http://www.renault19.cz/forum/viewtopic.php?p=246432#246432 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rio
Založen: 15.10.2007 Příspěvky: 128 Bydliště - POVINNÉ *: Domažlice
|
Zaslal: 29.04.08 10:45 Předmět: |
|
|
Cawba napsal: | Panove zaujati proti naftakum, meli byste se podivat na tohle a pak zacit mudrovat...
Myslim, ze byste se svyma slavnyma ventilama, videli jenom v dali koncovy svetla a stirali saze z celniho okna...  |
Dobře jsem si toto video prohlédl. Co k tomu napsat, pakliže toho vola co řídil to BMW obdivuješ tak jsi asi blázen. Co je na tom za hrdinství když chceš s naftou zabít lidi kolem sebe jenom proto že to jede. Je škoda že se ten vůl nezabil, bylo by na silnicích zase trochu bezpečněji. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MortE Moderátor

|
Zaslal: 29.04.08 14:54 Předmět: |
|
|
Vítek napsal: | a uz je to tu zase hadat se jam mali holky kurva nechte toho voslove! ja osobne jsem chtel 16v jo jede to dobre je to takovej prevlecenej sportacek ale abych jezdil dene do prace za 11 litru ne li vic jelikoz kdyz vyrazim tak chytnu nejvetsi zacpy na uvoze aby me to vyklepalo po tech posratych brnenskych vymolech a kolejich tak to ne to se radeji vyklepu v polenu v nafte na volnobeh za 6 litru v nejvetsich zacpach! A sakra ty vase 16v jsou dobra zabava je to lehke jede to ale ty ph1 jsou uz stare jako prase takze bych to bral spis jako druhe auto pro zabavu! obzvlast kdyz clovek nema moznost si na tom nic udelat sam! navic me nekdo zkuste vysvetlit na co vam ten vykon je? ze se jednou za mesic nekde trosku projedete? nebo ze jezdite jak ty prasata po mestech a muzete za vsechny ty nehody? |
jo, máš pravdu, všera sem měl nějak blbou náladu, tak sem ulít...
Jinak s Tebou musím ve všem souhlasit, ventil je do Brna snad to nejhorší auto...vyklepanej jak řízek, spotřeba kolem 10,5, když chytnu nějakýho nerva, tak klidně 15...
Furt se na tom něco sere, ale vem to z té druhé strany, máme tady dvě rezervní auta, takže, když se vysere, tak mě to nebolí a jedu něčím jiným...a mám ho rád, je to perfektní povezeníčko a hlavně je s ním spousta zábavy v garáži...
Užil sem si s ním už mnoho hezkých i míň hezkých situací (třeba když se mi vysral MAP senzor v půlce kopce a domů sem jel na laně) a asi bych neměl to srdce se ho zbavit...
edit:jo a ta spojka tvrdá jak šutr je do zácpy taky super...po 5ti minutách šlapání necítim nohu...  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Šulín

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 1379 Bydliště - POVINNÉ *: Plzeň - hlavní město piva
|
Zaslal: 29.04.08 15:20 Předmět: |
|
|
Ale že na takový svezení potřebuješ dvojnásobnej obsah tě nezaujalo???? Si fakt hlava.
P.S.: jestli obdivuješ něco podobnýho, tak si skoč k lékaři....  _________________ Šulín
Šáde Octavia
16V, Ph1 (od r. 1999) RIP
1,9D, Ph1 (od r. 2008) RIP |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|