Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
britva

Založen: 15.10.2007 Příspěvky: 287 Bydliště - POVINNÉ *: Bratislava
|
Zaslal: 28.04.08 21:31 Předmět: |
|
|
jo jo cipnute tdi dokonca 1.9, na to pozor morte vsak to je pre niektorych modla  _________________ R 19 16v ph1 3d 142,8 ps / 6710 ot/min (MAHA LPS 3000)
R 19 8v ph1 5d 73 -> 90 ps -> f7p 128,4 ps / 6675 ot/min (MAHA LPS 3000) -> R.I.P. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sombre
Založen: 28.4.2008 Příspěvky: 16 Bydliště - POVINNÉ *: Štírov
|
Zaslal: 28.04.08 21:51 Předmět: |
|
|
MortE napsal: | Sombre:
ten bavorák (na tom videju) má zrychlení jak felda 1.6...Ty rozumbrado...
a když se chci s někým hádat o tom, že je benzín lepší než nafta, tak mě nějakej "sombre" nepřesvědčí, baych to nedělal...
a toto je porstě mazec...
Sombre napsal: | 16V je auto na ktery staci cipnuta Fabka 1.9 TDi |
Jel´s v tom někdy?  |
hehe jo sem rozumbrada co se v tom autě měl možnost svézt a vím jak to jede a jakysi tvoje "chytry" plky okolo jsou uplně o ničem. Bmw dělá pravidelně akce kde se můžeš svézt v různých modelech a motorizacích. Doporučuji ti aby ses tam přihlásil a zkusil si to, možná pak konenčě pochopíš, ale těžk říct jestli by ses při zmáčknutí plynu s tou zadokolkou spíš hned někde nevymlel. Toť otázkou.... K videu se už nevyjadřuju jen bych rád viděl jak ty bys tam s tou tvou raketou zmatkoval a nevedel kterej kvalt dat abys mel sanci vubec predjet... Ne radsi mudruj za pocitacem a pis valejici se smajliky to bude bezpecnejsi...
S tou fabkou to byl tak trošku žertík ale zároveň je to v jistém směru bohužel fakt který ty si prostě nepřipustíš, ale je to tak, já se s tím setkal v reálu a nejel sem zrovna v žádné paštice Celkem mi zůstává rozum stát nad tím když vidím jak se mě na dálnici drží fabie já uhnu a sice pomalým tempem ale přesto mě dá a na zádi má 1.9TDI. Prostě tim cipem asi jde u TDIcek zvednout vykon pomerne slusnym zpusobem ale predpokladam ze je to na ukor zivotnosti motoru.
Jinak hádej se jak chceš o tom ze je benzin lepsi a mej dále ten zatemněný postoj jako máš doposud. Vidím že máš velké zkušenosti jak z benzíny tak z naftou a můžeš zde napsat objektivní názor Predpokladam ze jsi zatim mel dve 19ky z toho tva posleni je 16V tak chápu že je to pro tebe neskutečná střela
Ne v pohodě todle nemá smysl já vám to neberu. Jen sem si chtěl trošku rejpnout... Taky byl pro mě kdysi Kadett GSI raketa s odstupem času chápu že to byla popelnice na kterou mám ppěkné vzpomínky Jen si zkuste přiznat že 16V není kdo ví jakej zázrak... dobrý výkon budiž ale když vezmu třeba jízdní vlastnosti no potěš koště  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Šulín

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 1379 Bydliště - POVINNÉ *: Plzeň - hlavní město piva
|
Zaslal: 28.04.08 21:56 Předmět: |
|
|
Sombre napsal: | MortE napsal: | Sombre:
ten bavorák (na tom videju) má zrychlení jak felda 1.6...Ty rozumbrado...
a když se chci s někým hádat o tom, že je benzín lepší než nafta, tak mě nějakej "sombre" nepřesvědčí, baych to nedělal...
a toto je porstě mazec...
Sombre napsal: | 16V je auto na ktery staci cipnuta Fabka 1.9 TDi |
Jel´s v tom někdy?  |
hehe jo sem rozumbrada co se v tom autě měl možnost svézt a vím jak to jede a jakysi tvoje "chytry" plky okolo jsou uplně o ničem. Bmw dělá pravidelně akce kde se můžeš svézt v různých modelech a motorizacích. Doporučuji ti aby ses tam přihlásil a zkusil si to, možná pak konenčě pochopíš, ale těžk říct jestli by ses při zmáčknutí plynu s tou zadokolkou spíš hned někde nevymlel. Toť otázkou.... K videu se už nevyjadřuju jen bych rád viděl jak ty bys tam s tou tvou raketou zmatkoval a nevedel kterej kvalt dat abys mel sanci vubec predjet... Ne radsi mudruj za pocitacem a pis valejici se smajliky to bude bezpecnejsi...
S tou fabkou to byl tak trošku žertík ale zároveň je to v jistém směru bohužel fakt který ty si prostě nepřipustíš, ale je to tak, já se s tím setkal v reálu a nejel sem zrovna v žádné paštice Celkem mi zůstává rozum stát nad tím když vidím jak se mě na dálnici drží fabie já uhnu a sice pomalým tempem ale přesto mě dá a na zádi má 1.9TDI. Prostě tim cipem asi jde u TDIcek zvednout vykon pomerne slusnym zpusobem ale predpokladam ze je to na ukor zivotnosti motoru.
Jinak hádej se jak chceš o tom ze je benzin lepsi a mej dále ten zatemněný postoj jako máš doposud. Vidím že máš velké zkušenosti jak z benzíny tak z naftou a můžeš zde napsat objektivní názor Predpokladam ze jsi zatim mel dve 19ky z toho tva posleni je 16V tak chápu že je to pro tebe neskutečná střela
Ne v pohodě todle nemá smysl já vám to neberu. Jen sem si chtěl trošku rejpnout... Taky byl pro mě kdysi Kadett GSI raketa s odstupem času chápu že to byla popelnice na kterou mám ppěkné vzpomínky Jen si zkuste přiznat že 16V není kdo ví jakej zázrak... dobrý výkon budiž ale když vezmu třeba jízdní vlastnosti no potěš koště  |
dejte mu  _________________ Šulín
Šáde Octavia
16V, Ph1 (od r. 1999) RIP
1,9D, Ph1 (od r. 2008) RIP |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MortE Moderátor

Založen: 24.10.2007 Příspěvky: 3623 Bydliště - POVINNÉ *: BRNO
|
Zaslal: 28.04.08 21:56 Předmět: |
|
|
Ty voe, to je mazééééc...pan tvrďák přišel a rozhodl se mě urážet...
ještě mi řekni, že mě někde předjedeš v Tvé hustomasokáře a už asi puknu smíchy...
Míro- mám tu návrh na banána...máme tu n4 na druhou...  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sombre
|
Zaslal: 28.04.08 22:00 Předmět: |
|
|
Já nikoho neurazil
A jestli myslíš předjet tě v tomto: Renault 19 16V 1,8 101kW 1991 tak promiň ale to bych asi nezvládl Takovou raketu na cestě člověk hned tak nepotká Dostals mě Nedal bych tě Nemusíš pukat  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MortE Moderátor

|
Zaslal: 28.04.08 22:02 Předmět: |
|
|
Sombre napsal: | Já nikoho neurazil
A jestli myslíš předjet tě v tomto: Renault 19 16V 1,8 101kW 1991 tak promiň ale to bych asi nezvládl Takovou raketu na cestě člověk hned tak nepotká Dostals mě Nedal bych tě Nemusíš pukat  |
závist?  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sombre
|
Zaslal: 28.04.08 22:03 Předmět: |
|
|
A jestli mi chcete dát BAN tak prosím, aspoň vám tu nikdo nebude moct napsat jak se věci skutečně mají... A můžete společně masturbovat nad 16V  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sombre
|
Zaslal: 28.04.08 22:04 Předmět: |
|
|
MortE napsal: | Sombre napsal: | Já nikoho neurazil
závist?  |
jj  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
|
|
jj čiply tdi ..nejdřiv smrad oblaka dymu a pka auto sice z toho dostanou dost ale menit turbo po 25t a podobny veci je docela sranda nekdo meni olej a nekdo celej motor ale ma tam 150kw z tdi 1,9  _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Šulín

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 1379 Bydliště - POVINNÉ *: Plzeň - hlavní město piva
|
|
|
MortE napsal: | Sombre napsal: | Já nikoho neurazil
závist?  |
přesně tak: ZÁVIST - prostě celej Mirek (ten ty 16V taky nemůže furt rozdejchat)  _________________ Šulín
Šáde Octavia
16V, Ph1 (od r. 1999) RIP
1,9D, Ph1 (od r. 2008) RIP |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MortE Moderátor

|
Zaslal: 28.04.08 22:06 Předmět: |
|
|
nene, Míra si ho za chvíli taky pořídí, Radeček vyprávěl, jak z toho byl unešenej...  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sombre
|
Zaslal: 28.04.08 22:09 Předmět: |
|
|
m1tv napsal: | jj čiply tdi ..nejdřiv smrad oblaka dymu a pka auto sice z toho dostanou dost ale menit turbo po 25t a podobny veci je docela sranda nekdo meni olej a nekdo celej motor ale ma tam 150kw z tdi 1,9  |
Ano s timto musím souhlasit! Je vidět že o tom něco víš A já sem zmínil jen to že jsou blázni co skutečně mají nesmyslně načipován motor ktery na to vubec neni staveny a jde jim jen o to ze maji vykon, zbytek je nezajima...
A osobně koncernové TDI motory rád nemám nepatří mezi zrovna nejkultivovanější
A benzín mi voní o moc lépe než nafta ale dívám se na to z pohledu člověka kterej jezdí pravidelně obojím... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sombre
|
Zaslal: 28.04.08 22:13 Předmět: |
|
|
Šulín napsal: | MortE napsal: | Sombre napsal: | Já nikoho neurazil
závist?  |
přesně tak: ZÁVIST - prostě celej Mirek (ten ty 16V taky nemůže furt rozdejchat)  |
Mlčím...Přiznávám se mám doma Fiestu 1.3 a toto byl jediný způsob jak aspoň trošku potlačit závist vůči vaším ventilům  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MortE Moderátor

|
Zaslal: 28.04.08 22:13 Předmět: |
|
|
Sombre napsal: | A osobně koncernové TDI motory rád nemám nepatří mezi zrovna nejkultivovanější |
ty voe, to je mazec, číst ty tvoje výblitky...  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sombre
|
Zaslal: 28.04.08 22:17 Předmět: |
|
|
MortE napsal: | Sombre napsal: | A osobně koncernové TDI motory rád nemám nepatří mezi zrovna nejkultivovanější |
ty voe, to je mazec, číst ty tvoje výblitky...  |
hele tak napis neco ty ty chytráku zatím to byly jen smějící se smajlíky a skutek utek, nemáš žádnej argument nic...
Co se ti zdá za výblitek toto poslední co jsem napsal... No tak se ukaž očekávám zase další smajlíky a prd z teho. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|