Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Petak
Založen: 12.1.2008 Příspěvky: 145 Bydliště - POVINNÉ *: Třešť
|
Zaslal: 26.04.08 21:12 Předmět: |
|
|
MortE napsal: | Petak napsal: | nevim co mate všichni proti nafte svezete se stejne at je to nafta nebo benzin akoražt ten naftak ma menší spotřebu!!a ten naftak kort klepe když je studenej a když jse zahřeje tak je to v poho !!!a nevim proč píšete ze patří do kamen kdyby jste jí meli doma třeba kolik litru nebo kyby byla levnejší nez benzin jak by jste radi jezdili z dieslem  |
 |
rekni mi co je na tom k smíchu dit je to pravda  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dunga

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 4073 Bydliště - POVINNÉ *: Brandýs nad Labem
|
Zaslal: 26.04.08 22:57 Předmět: |
|
|
trosku pobrouzdej net! seriozni nizozemsky test dokazal, ze splodiny z dieseloveho motoru utlumuji mozkovou cinnost! dokonce pry natolik, ze staci i mnozstvi obsazene v ovzdusi vetsiho mesta... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dunga

|
Zaslal: 26.04.08 23:05 Předmět: |
|
|
mirek napsal: | Proto je asi vejfuck na konci auta a nevede do kabiny  | precti si znova co pisu! ostravaku utlumeny diky bohu za nasu dedinu! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
MortE Moderátor

Založen: 24.10.2007 Příspěvky: 3623 Bydliště - POVINNÉ *: BRNO
|
Zaslal: 27.04.08 13:15 Předmět: |
|
|
Petak napsal: | MortE napsal: | Petak napsal: | nevim co mate všichni proti nafte svezete se stejne at je to nafta nebo benzin akoražt ten naftak ma menší spotřebu!!a ten naftak kort klepe když je studenej a když jse zahřeje tak je to v poho !!!a nevim proč píšete ze patří do kamen kdyby jste jí meli doma třeba kolik litru nebo kyby byla levnejší nez benzin jak by jste radi jezdili z dieslem  |
 |
rekni mi co je na tom k smíchu dit je to pravda  |
no když myslíš...co člověk, to názor, chápu...každej od toho svezení očekává něco jinýho...  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dunga

|
Zaslal: 27.04.08 14:34 Předmět: |
|
|
mirek napsal: | Dungoune zajdi na amatery máš moc energie!!
Nejsem schopen ti oponovat, ano máš pravdu!  | heh, aspon nekdo mi dneska udelal radost  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Petak
Založen: 12.1.2008 Příspěvky: 145 Bydliště - POVINNÉ *: Třešť
|
Zaslal: 28.04.08 14:06 Předmět: |
|
|
MortE: tak tedka by me zajimalo co očekávaš z jizdy benzinakem a diselem  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Cawba

Založen: 22.11.2007 Příspěvky: 1616 Bydliště - POVINNÉ *: Brno
|
Zaslal: 28.04.08 14:14 Předmět: |
|
|
Panove zaujati proti naftakum, meli byste se podivat na tohle a pak zacit mudrovat...
Myslim, ze byste se svyma slavnyma ventilama, videli jenom v dali koncovy svetla a stirali saze z celniho okna...  _________________ ex R19 1.9D PH.II (16V Inspired) -> BMW Power
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sob007 LOPRAIS
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 5122 Bydliště - POVINNÉ *: Skalice [Zn]
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
MortE Moderátor

|
Zaslal: 28.04.08 16:08 Předmět: |
|
|
Cawba napsal: | Panove zaujati proti naftakum, meli byste se podivat na tohle a pak zacit mudrovat...
Myslim, ze byste se svyma slavnyma ventilama, videli jenom v dali koncovy svetla a stirali saze z celniho okna...  |
hmmm...když mysliš, že dělání takovýhle kokotin je závodění...mě teda ani jednou nepřišlo, že by nějak projevil výkon, spíš jezdil nebezpěčně jak kokot...
a ropák už z principu asi nemůže jezdit líp jak srovnatelnej benzín, že?
a jestli mi někdo nevěří, tak si vemte nějakou 1,9 naftu a dáme čáru s mou 1.8...
edit: http://www.youtube.com/watch?v=t7maXP3ShXs na konci je jasná odpověď na otázku benzín vs. ropa...  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 28.04.08 17:31 Předmět: |
|
|
No ono moc bych se nevsazel .. třeba bmw a jejich 200ps naftak a to vše z 2,0  _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MortE Moderátor

|
Zaslal: 28.04.08 17:40 Předmět: |
|
|
jo i takový sou...já teda konkrétně myslel 19kovou 1,9ku... ;-)
páč sou taky benzíny, který z 2litrů vyždímaj 500ps... _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kody

Založen: 18.11.2007 Příspěvky: 577 Bydliště - POVINNÉ *: Olomouc
|
Zaslal: 28.04.08 19:19 Předmět: |
|
|
Hosi no taky bych nerek ze mu to nejak extra jede myslim ze kdyby clovek pekne slapal ventilovy a drzel ho furt v hornich otackach tak to bude stejny mozna i lepsi tohle me pripomina ty cur... ktery potkavam denne vyholena lebka cerny brejle a na prdeli ctyri kruhy a napis 2.0 nebo 3.0 tdi bych jim sebral papiry na dozivoti a pustil je tak leda do MHD a to jeste za priplatek buz....  _________________ Renault 19-1.7i,66kw,r.v.91
http://kodyr19.rajce.idnes.cz/Muj_srsen/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sombre
Založen: 28.4.2008 Příspěvky: 16 Bydliště - POVINNÉ *: Štírov
|
Zaslal: 28.04.08 20:17 Předmět: |
|
|
Proboha zamyslete se uz nad sebou resite tady uplnou kravinu a hadate se jak malý kluci jestli je lepsi nafta nebo benzin...coz jsou dve ne moc porovnatelne veci coz bohuzel ne moc lidi pochopi... nazor ze nafta patri do kamen muze rict s prominutim jen naprosty BLB! Proste kazdemu sedi neco jineho nekdo rad benal jinej naftu. Sam osobne jezdim soukrome benzinakem sluzebne naftou. Kazdy motor ma neco do sebe... nafta je na dlouhe cesty daleko lepsi ale zase nemuzu rict ze by to auto ve me vyvolavalo jakekoliv emoce... zatimco benzin ma uplne jineho ducha nechava se tocit, zvukovy projev nesrovnatelny, proste benzin do sportovniho auta je lepsi, nafta na carani po republice.
Samo delaji se i naslapane naftove motory jako priklad zrovna to 330d co zde nekdo daval, mel jsem tu cest projet e46 330cd na okruhu v mostě a reknu vam ze to auto stoji opravdu za to nicmene se zase neda srovnat s 330i ktere je zas nekde jinde ale to samozrejme i na ukor spotreby
to kody: Ty jsi me skutecne pobavil nevim jestli ses na to video dival v polospanku ale styl jakym to auto jede je neskutecny, takove zrychleni jake ma pri predjizdeni se hned tak nevidi a jednoznacne ma ten motor jeste čipnutý protože v sérii to auto takto nejede. To ze to drti v plnym provozu je uz vec jina a myslim ze v teto debate nepodstatna. To srovnani z R19 16V je jako spatny vtip a beru to jen jako tvou neznalost cehokoliv o tom aute. Mozna te kamos svezl v 16V a tak to mas ted jeste v zive pameti jako nej auto na svete ale ver mi ze kdyby ses svezl v tom 330d jen jako spolujezdec budes mluvit jinak a ne jako zavistivej mladicek co nemuze rozdejchat ue ho predjede Audi TDI. Kdybys chtel jet tak jako ten typek v BMW v R19 16V a ted opomenu vykon kterej bys na tu jizdu nemel tak bys vyletel v prvni zatacce nebo nekde nedobrzdil.
Nekteri zatemnenci by si meli uvedomit ze jakasi vase modla coz je 16V je auto na ktery staci cipnuta Fabka 1.9 TDi a zadna raketa. Proto mi pripadaji podobne debaty jako naprosto smesne a neucelne.
Sam vlastnim 3 auta z toho jedno je R19 kabro a musim rict ze mam to auto moc rad ale je to bohuzel technikou dosti zaostale auto. Timto se omlouvam za tento muj prispevek, doposud jsem byl jen ctenar ale po precteni nekterych mouder tady jsem proste musel zareagovat. Takze snad muj nazor vezmete.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|