Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 13.05.13 17:36 Předmět: |
|
|
tyjo teď si to čtu co napsal
tom: tu baterku nabij a nech ji den-dva uležet, mezitím ji sem tam změř, pokud klesá napětí je ko, pokud to je tak jak píšeš, bude to ono  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
CHAMELEON

Založen: 20.7.2010 Příspěvky: 3832 Bydliště - POVINNÉ *: ČR-Vysočina
|
Zaslal: 13.05.13 18:10 Předmět: |
|
|
tomas27 napsal: | kat je rozsypaný a remen jedno roztiahnutie vydrží (a nepreskočí, bol som citlivý ) včera sa mi to stalo večer cca o 9 na parkovisku pred Tescom, ako skus mi povedať ako som to tam mal odmerať a neviem čo všetko . Ako prve som dal nabiť bateriu(nabija sa zatial nevykazuje že je zlá) a hned som aj pozrel všetky dostupne ukostrenia(v pohode). ABS nefunguje svieti kontrolka, niekto poufikával všetky čidlá.
Odborne popísaný problém??? Nechápem ako som to mal inak popísať, opísal som to uplne podrobne a laicky, niesom autoelektrikár, mechanik ani nič podobné, prepáč odteraz budeš môj vzor ...
LANiN - akurat sa nabíja a zatiaľ vyzerá že je ok, skusim nahodiť druhú batériu a uvidím |
No já osobně bych volil start přes káble či prohodil na start baterku, ale co vysypanej kat a majitel jasnovidec kterej ví že řemen nepřeskočí a navíc je citlivej, tak to se nemůže nic stát .
Ptáš se jak to změřit? No asi bych použil po dojetí domů měřák a ihned změřil zda to dobíjí a nezkoušel bych jezdit a startovat.
Za další píšeš že jedno roztažení to vydrží, ale čtu žes to tahal dvakrát  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tomas27
Založen: 28.4.2013 Příspěvky: 16 Bydliště - POVINNÉ *: Trenčín
|
Zaslal: 14.05.13 14:52 Předmět: |
|
|
ne ne ne ty si ma asi nepochopil alebo nechceš ma pochopiť, ešte raz mne sa to stalo v noci(tych 9 hodin som sa riadne sekol bolo neskôr), boli sme v aute dvaja a jedineho čo som zastavil mal akurat tak lano...nerieš to je jedno živí sme zdraví tiež...
Bateriu som dnes donabijal tak skusim či klesá alebo nie, dnes dojde kamarát s druhou(podotykam funkčnou) bateriou, skusim ju nahodit a uvidime  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tomas27
Založen: 28.4.2013 Příspěvky: 16 Bydliště - POVINNÉ *: Trenčín
|
Zaslal: 15.05.13 17:19 Předmět: |
|
|
bateria nabitá, je dobrá, druha batéria to isté, nahodil som, dobijanie svietilo stále. Premeral som = nedobíja. Meral som to iba na baterke kedže k tomu alternátoru je tak drbnutý prístup že až . Tak som si trocha listoval v teme alternátor a narazil som tam na niečo také ako " relé dobíjuania " . Kde sa to nachádza? Može to robiť? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kubles
Založen: 31.10.2007 Příspěvky: 1554 Bydliště - POVINNÉ *: opava
|
Zaslal: 25.07.14 17:59 Předmět: |
|
|
svítí kontrolka dobíjení .....ale auto normalně dobíjí čo to može byt ? _________________ R19 16V PH1 max power...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Alios

Založen: 29.3.2011 Příspěvky: 1711 Bydliště - POVINNÉ *: Blansko
|
Zaslal: 25.07.14 18:24 Předmět: |
|
|
Zdar, může toho být více- od kostry přístrojovky až po krátké uhlíky v alternátoru. Když ale píšeš že to dobíjí, tak to bude spíše nějaký kontakt či kostra.  _________________ R19 Ph2 1.7 54Kw 1993 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Osly

Založen: 5.4.2011 Příspěvky: 5655 Bydliště - POVINNÉ *: Loučná nad Desnou okr. Šumperk
|
Zaslal: 25.07.14 22:37 Předmět: |
|
|
maš zapojenej konektor na altíku?  _________________ Clio III ph2 Grandtour 94kw 09
R19 PH2 81kw 94 - Baccara - In progress
R19 PH2 81kw 95 - Baccara - sold
R19 PH1 54kw 92 - sold
Šáde 120 (sešrotovaná)
www.osly.rajce.idnes.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Víťa

Založen: 11.7.2009 Příspěvky: 3105 Bydliště - POVINNÉ *: Krnov, Bola, Opa, Ova a tak...
|
Zaslal: 01.12.14 09:32 Předmět: |
|
|
Mám podobný problém jak měl Kubles Včera ráno sednu, startnu jedu do obchodu a zpátky, vše ok. Odpoledne sednu jedu ke známému a rozsvítila se mi kontrolka baterie, žádné problikávání atd tomu nepředcházelo, prostě začala svítit a hotovo, dojedu domů a říkám si, chuj s tím ráno uvidíme, ráno zkontroluju kabely jestli jsou ok, ale neproměřuju a jedu do práce cca 30 km, kontrolka se zase rozsvítila a svítila, po asi 20 km zhasla a už ani neblikla pokud svítila, tak se otáčky na volnoběh držely cca 1100 a okna šla dolů pomalu, jak zhasla, tak otáčky padly do normálu, stahování oken hnedka rychlejší, nevíte co s tím? Že by baterka/altík KO? _________________ No mainstream, just French... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hynek

Založen: 14.10.2007 Příspěvky: 10937 Bydliště - POVINNÉ *: Brno
|
Zaslal: 01.12.14 09:52 Předmět: |
|
|
Zkusil bych shodit dobíjecí relé, jestli nemáš krátký uhlíky, nebo jestli jen nezůstal vyset. Každopádně zkontroluj baterku, jestli nemá v háji článek. _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|