Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Rosta
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7427 Bydliště - POVINNÉ *: Dolni Domaslavice
|
Zaslal: 26.04.08 08:53 Předmět: |
|
|
jestli myslis remenici tak ta bude muset dolu _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Trax

Založen: 29.3.2008 Příspěvky: 304 Bydliště - POVINNÉ *: SVK,near da Prievidza
|
Zaslal: 26.04.08 12:20 Předmět: |
|
|
Sorry za male OT ale ked uz na to prisla rec.Je to dva tyzdne co mi tiez zacalo nieco piskat od motora.Robi to hlavne za studena a od alternatora ani od remena to nieje.Skor mam pocit ze to ide niekde od vrchu od hlavy alebo tiez rozvody?
A posledne dva dni ked sa to aj zohreje a po 2-3 minutach nepiska tak to stale skraboce alebo tak nieco.Ma to taky stali zvuk ako keby sa nieco tocilo nasucho(inak vsetko krasne maze vacka je mokra,olej nesvieti a je ho dost atd.)
Ma niekto tusenie co to moze byt? _________________ Renault 19 GTX r.v.1990 1721cm 66kw
Mazda 323f GT 2,0 V6 108kw |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Trax

|
Zaslal: 26.04.08 21:33 Předmět: |
|
|
Nikto nema ziaden typ alebo som upadol do zabudnutia?  _________________ Renault 19 GTX r.v.1990 1721cm 66kw
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hypnotic-R19
Založen: 29.2.2008 Příspěvky: 136 Bydliště - POVINNÉ *: Velke Opatovice
|
Zaslal: 29.04.08 14:21 Předmět: |
|
|
Trax napsal: | Nikto nema ziaden typ alebo som upadol do zabudnutia?  |
no mě dělá nejspíš něco podobnýho u motoru... ale každopádně od rozvodů to nejd epač sem mněl sundanej řemen od serva a altíku a motor klapal jak bejk .. tak že, jak sem říkal, buď ložisko na napínací kladce a nebo to taky může být řemenem, mám ho už taky vcelku dost napraskaný , tudíš plánuju výměnu..a altík to prý není ..díval se mi an to borec co je neustále opravuje a ten říkal , že ložisko v altíku ,,řeve'' jinak..ale dělá mi to úplně stejěn jak tobě .. když je motor studenej, tak to tak divné rachotí ,,píská'' a pak pak po pár km se to úplně uklidní.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Trax

|
Zaslal: 29.04.08 21:01 Předmět: |
|
|
Hypnotic-R19 napsal: | Trax napsal: | Nikto nema ziaden typ alebo som upadol do zabudnutia?  |
no mě dělá nejspíš něco podobnýho u motoru... ale každopádně od rozvodů to nejd epač sem mněl sundanej řemen od serva a altíku a motor klapal jak bejk .. tak že, jak sem říkal, buď ložisko na napínací kladce a nebo to taky může být řemenem, mám ho už taky vcelku dost napraskaný , tudíš plánuju výměnu..a altík to prý není ..díval se mi an to borec co je neustále opravuje a ten říkal , že ložisko v altíku ,,řeve'' jinak..ale dělá mi to úplně stejěn jak tobě .. když je motor studenej, tak to tak divné rachotí ,,píská'' a pak pak po pár km se to úplně uklidní.. |
Ked bude trocha viac casu tak sa s tym pohram.A dakujem za postreh!  _________________ Renault 19 GTX r.v.1990 1721cm 66kw
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hypnotic-R19
|
Zaslal: 03.05.08 18:27 Předmět: |
|
|
Trax napsal: | Hypnotic-R19 napsal: | Trax napsal: | Nikto nema ziaden typ alebo som upadol do zabudnutia?  |
Ked bude trocha viac casu tak sa s tym pohram.A dakujem za postreh!  |
Oprava ..není to kladka ale je to vodní pumpa jak jsem si myslel...taka si to bude ložisko na ní...je to nejpravděpodobnější ale nejde mi dohlavy, jak to , že když se pak motor zahřeje , tak to přestane...je možné , že je hařejou ty špatné ložiska a jak se točí , tak se i asi částečně promažou a už to nedělá nebo fakt nevím .. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Trax

|
Zaslal: 04.05.08 12:34 Předmět: |
|
|
Ale taky skrabotavy zvuk pocujes aj nadalej?Akoby sa nieco tocilo nasucho??? _________________ Renault 19 GTX r.v.1990 1721cm 66kw
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hypnotic-R19
|
Zaslal: 06.05.08 17:45 Předmět: |
|
|
No za začátku mi to prostě dálá než se motor částečně zahřeje ale pak už mi to nedělá tak , že nevím co by to přímo mohlo být říkám buď řemen nebo ložiska na vodní pumpě..nebo tak něco |
|
Návrat nahoru |
|
 |
StyflerZ1

Založen: 15.12.2007 Příspěvky: 301 Bydliště - POVINNÉ *: Alcossebre-Castellon,Espana
|
Zaslal: 06.05.08 22:41 Předmět: |
|
|
tak jsme si dneska koupil celej setik na rozvody...208euro hajzli jedni, ale mam to i s klinakem tan chci taky menit tu ty vedra a prach tomu vubec nesvedci.... a ptal jsme se na podvozek KONI tak jsem si zas sed na prdel.... 749euro jim za ten sunt nedam... musin najit neco levnejsiho.... _________________ Renault19 cabrio 1.8/65kw Je to životní styl.... a tohle ' ' taky....
Lepsi je bejt mrtvej nez-li druhej |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hypnotic-R19
|
Zaslal: 07.05.08 15:55 Předmět: |
|
|
StyflerZ1 napsal: | tak jsme si dneska koupil celej setik na rozvody...208euro hajzli jedni, ale mam to i s klinakem tan chci taky menit tu ty vedra a prach tomu vubec nesvedci.... a ptal jsme se na podvozek KONI tak jsem si zas sed na prdel.... 749euro jim za ten sunt nedam... musin najit neco levnejsiho.... |
To je vcelku dobá cena..kdes pořizoval..? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
goreff
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 10669 Bydliště - POVINNÉ *: Olšany u Prostějova
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
StyflerZ1

Založen: 15.12.2007 Příspěvky: 301 Bydliště - POVINNÉ *: Alcossebre-Castellon,Espana
|
Zaslal: 07.05.08 18:12 Předmět: |
|
|
goreff napsal: | asi ve Španělsku  | jo spanelsko.... ale nemaji tu zadnej vyber znacek je to nejaky francouzky SFK ci neco takovyho... a co ten podvozek nevi nekdon neco levnesjiho? zas se mi do toho nechce tolik vrazet kdyz to nekde v budoucnu storpo rozstrelim _________________ Renault19 cabrio 1.8/65kw Je to životní styl.... a tohle ' ' taky....
|
Návrat nahoru |
|
 |
kody

Založen: 18.11.2007 Příspěvky: 577 Bydliště - POVINNÉ *: Olomouc
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
StyflerZ1

|
Zaslal: 08.05.08 17:26 Předmět: |
|
|
kody napsal: | Tak ho klidne kup kdyz to pak rozstrelis poctive TOBE uz to bude fuk !!!!!!!!!!!  | dik za uprimnost pazdrate je neco levnejsiho, a nebo je to fakt tak dobry jak to tu v ty prodejne vychvalovaly? a za tu cenu se to da? nebo ne... ja v tom nemam prehled a jsem nazoru, lepsi se zeptat tech zkusenejsich... diky. _________________ Renault19 cabrio 1.8/65kw Je to životní styl.... a tohle ' ' taky....
|
Návrat nahoru |
|
 |
|