Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Víťa

Založen: 11.7.2009 Příspěvky: 3105 Bydliště - POVINNÉ *: Krnov, Bola, Opa, Ova a tak...
|
Zaslal: 25.02.14 14:15 Předmět: SW + zadní repra |
|
|
Kdo mi pomůže prosím se ujistit? mám tenhle zesilovač:
a momentálně mám ve zdířce L + (plusko od subwooferu) a ve zdířce R - (kostru od subwooferu). Můžu to tak nechat a dát navíc do: - R + jeden reprák a do: - L + druhý reprák? Bude to hrát normálně? _________________ No mainstream, just French... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 25.02.14 14:28 Předmět: |
|
|
no hrát to asi bude ale mělo by to být buď 2x repro anebo jen SUB..
pokud to necháš jak píšeš pravděpodobně se zesik může přetížit a vyhořet pokud nemá dobré jištění |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Víťa

Založen: 11.7.2009 Příspěvky: 3105 Bydliště - POVINNÉ *: Krnov, Bola, Opa, Ova a tak...
|
Zaslal: 25.02.14 14:38 Předmět: |
|
|
LANiN napsal: | no hrát to asi bude ale mělo by to být buď 2x repro anebo jen SUB..
pokud to necháš jak píšeš pravděpodobně se zesik může přetížit a vyhořet pokud nemá dobré jištění | super, to jsem chtěl vědět, díky ti moc a čím bych to pojistil, ať mi to nevyhoří? Kapacitor? Lepší kabely? vůbec netuším totiž  _________________ No mainstream, just French... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kubais Zoofil

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 7176 Bydliště - POVINNÉ *: Drsný kraj,drsní lidé-Bruntál
|
Zaslal: 25.02.14 15:12 Předmět: |
|
|
Dvoukanalem koho moc nenadelas. Bud ctyrkapal a pulku dat do mustku na aub a pulku na repro. A nebo nechat repra pouze pres radio(pokud je dostatecne kvalitni) _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Osly

Založen: 5.4.2011 Příspěvky: 5655 Bydliště - POVINNÉ *: Loučná nad Desnou okr. Šumperk
|
Zaslal: 25.02.14 16:00 Předmět: |
|
|
Tak by to vůbec nemělo fungovat, ani by se to tak nemělo zapojovat. Bud zvlášť každej reprák na L a R nebo most(jak to máš teď). I tak záleží na odporech jak repráků tak zesíku...bud je pak riziko odpálit zesík nebo reprák.
Napájecí kabely ti v tomto ohledu nepomůžou a kapacitátor je úplně zbytečnej pokud nemáš špatnou baterku. _________________ Clio III ph2 Grandtour 94kw 09
R19 PH2 81kw 94 - Baccara - In progress
R19 PH2 81kw 95 - Baccara - sold
R19 PH1 54kw 92 - sold
Šáde 120 (sešrotovaná)
www.osly.rajce.idnes.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Víťa

|
Zaslal: 25.02.14 16:23 Předmět: |
|
|
Kubais napsal: | Dvoukanalem koho moc nenadelas. Bud ctyrkapal a pulku dat do mustku na aub a pulku na repro. A nebo nechat repra pouze pres radio(pokud je dostatecne kvalitni) | radio mám Pioneera už nějaký ten pátek, ale nevýhoda je ta, že když jsem auto koupil, tak repra byly jen v palubce a vzadu vedle plata po stranách, takže kabely zezadu jsem si dal do předních dveří na repráky a jsem antitalent, takže nevím, kde sehnat nějakou rozdvojku abych z předních dveří natáhl repráky dozadu (akutně to nepotřebuju, nejvíce času trávím vepředu) Rádio je jinak 4x50w _________________ No mainstream, just French... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Víťa

|
Zaslal: 25.02.14 16:24 Předmět: |
|
|
Osly napsal: | Tak by to vůbec nemělo fungovat, ani by se to tak nemělo zapojovat. Bud zvlášť každej reprák na L a R nebo most(jak to máš teď). I tak záleží na odporech jak repráků tak zesíku...bud je pak riziko odpálit zesík nebo reprák.
Napájecí kabely ti v tomto ohledu nepomůžou a kapacitátor je úplně zbytečnej pokud nemáš špatnou baterku. | takže raději sehnat zesík s více kanálama, je tak? _________________ No mainstream, just French... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Osly

Založen: 5.4.2011 Příspěvky: 5655 Bydliště - POVINNÉ *: Loučná nad Desnou okr. Šumperk
|
Zaslal: 25.02.14 16:27 Předmět: |
|
|
Pokud chceš sub a repra tak určitě.
Jinak s tím tvým zapojením repro...vůbec jak si pak chceš nastavovat předek/zadek na rádiu? navíc se tu zase objevuje ten odpor
z isokonektoru jdou zvlášť dráty na na každou větev(pravý-přední, pravý-zadní, levý-přední, levý-zadní) RCA výstupů může být víc ale to je jen pro zesík. _________________ Clio III ph2 Grandtour 94kw 09
R19 PH2 81kw 94 - Baccara - In progress
R19 PH2 81kw 95 - Baccara - sold
R19 PH1 54kw 92 - sold
Šáde 120 (sešrotovaná)
www.osly.rajce.idnes.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Víťa

|
Zaslal: 25.02.14 16:40 Předmět: |
|
|
Osly napsal: | Pokud chceš sub a repra tak určitě.
Jinak s tím tvým zapojením repro...vůbec jak si pak chceš nastavovat předek/zadek na rádiu? navíc se tu zase objevuje ten odpor
z isokonektoru jdou zvlášť dráty na na každou větev(pravý-přední, pravý-zadní, levý-přední, levý-zadní) RCA výstupů může být víc ale to je jen pro zesík. | na zesík mám jen 1x RCA výstupy, takže ok chápu, zatím stačí vepředu  _________________ No mainstream, just French... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kubais Zoofil

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 7176 Bydliště - POVINNÉ *: Drsný kraj,drsní lidé-Bruntál
|
Zaslal: 25.02.14 18:32 Předmět: |
|
|
Rádio má 4 vývody, takže škoda propojovat předek se zadkem, nemělo by to požadovaný výsledek. Takže buď natáhnout nové kable už od rádia a nebo vícekanálový zesák. Měl jsem tak taky kdysi zapojené ovály v platě na starém rendlu. _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Víťa

|
Zaslal: 26.02.14 08:46 Předmět: |
|
|
Kubais napsal: | Rádio má 4 vývody, takže škoda propojovat předek se zadkem, nemělo by to požadovaný výsledek. Takže buď natáhnout nové kable už od rádia a nebo vícekanálový zesák. Měl jsem tak taky kdysi zapojené ovály v platě na starém rendlu. | to si právě myslím, že by mohlo být pro mě lepší, nějak moc se mi nechce drbat s natahováním kabelů až zepředu tak zatím cajk, předek bude stačit  _________________ No mainstream, just French... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zdenek123
|
Zaslal: 08.04.21 11:51 Předmět: |
|
|
Ahoj, poradí mi prosím někdo jaké autorádio? Narazil jsem podle recenzí na: https://www.2din.cz/autoradia/ ale furt váhám a zjišťuju všude možně.. Tak když mi někdo poradíte budu moc rád |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|