Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
sparky9101

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 296 Bydliště - POVINNÉ *: Most
|
Zaslal: 24.10.07 21:27 Předmět: nová kastle nebo vyvařit? |
|
|
zdar chlapí.. tak mam zas jeden problémek.. Poslední dobou přemejšlim nad tou mojí přestavbou.. Jestli by nebylo jednodušší vyvařit stávající kastli, nebo jak sem měl původně v plánu koupit kastli celou a přeházet do ní věci.. Když koupim celou kastli, tak budu mít papíry navíc a nevim jak se jich zbavit.. druhej problém je, jak vyřešit problém s číslama kastle.. moje auto je 1.9 dT, to druhý jen 1.9D.. takže nebude sedět typ motoru v papírech.. když přerazim čísla, zas by mohl bejt problém, že je vidět zásah do identifikačních znaků auta.. takže otázky zněj.. Kastle nebo vyvařit? Jak se co možná nejlevnějš zbavit starý kastle, potažmo papírů od ní? a další, kdo má zkušenosti s přeraženim VIN kódu? prosim poraďte, termín koupi se blíží... _________________ Renault 19 1.9dT - http://sparky9101.rajce.idnes.cz
Volkswagen Bora 1.9 TDi
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Boris Organizátor Drhlen

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 10287 Bydliště - POVINNÉ *: Semily
|
Zaslal: 25.10.07 07:18 Předmět: Re: nová kastle nebo vyvařit? |
|
|
sparky9101 napsal: | zdar chlapí.. tak mam zas jeden problémek.. Poslední dobou přemejšlim nad tou mojí přestavbou.. Jestli by nebylo jednodušší vyvařit stávající kastli, nebo jak sem měl původně v plánu koupit kastli celou a přeházet do ní věci.. Když koupim celou kastli, tak budu mít papíry navíc a nevim jak se jich zbavit.. druhej problém je, jak vyřešit problém s číslama kastle.. moje auto je 1.9 dT, to druhý jen 1.9D.. takže nebude sedět typ motoru v papírech.. když přerazim čísla, zas by mohl bejt problém, že je vidět zásah do identifikačních znaků auta.. takže otázky zněj.. Kastle nebo vyvařit? Jak se co možná nejlevnějš zbavit starý kastle, potažmo papírů od ní? a další, kdo má zkušenosti s přeraženim VIN kódu? prosim poraďte, termín koupi se blíží... |
To co chceš dělat je dle mě technicky legálně neproveditelné...
Buď sehnat skvělou kastli TD a nebo nevím...  _________________ Renault 19 16V 99kWoltu
www.djmartinbores.cz I www.danceparty.unas.cz I www.indoorpaintball.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sparky9101

|
Zaslal: 25.10.07 08:46 Předmět: Re: nová kastle nebo vyvařit? |
|
|
Boris napsal: | sparky9101 napsal: | zdar chlapí.. tak mam zas jeden problémek.. Poslední dobou přemejšlim nad tou mojí přestavbou.. Jestli by nebylo jednodušší vyvařit stávající kastli, nebo jak sem měl původně v plánu koupit kastli celou a přeházet do ní věci.. Když koupim celou kastli, tak budu mít papíry navíc a nevim jak se jich zbavit.. druhej problém je, jak vyřešit problém s číslama kastle.. moje auto je 1.9 dT, to druhý jen 1.9D.. takže nebude sedět typ motoru v papírech.. když přerazim čísla, zas by mohl bejt problém, že je vidět zásah do identifikačních znaků auta.. takže otázky zněj.. Kastle nebo vyvařit? Jak se co možná nejlevnějš zbavit starý kastle, potažmo papírů od ní? a další, kdo má zkušenosti s přeraženim VIN kódu? prosim poraďte, termín koupi se blíží... |
To co chceš dělat je dle mě technicky legálně neproveditelné...
Buď sehnat skvělou kastli TD a nebo nevím...  |
no, kdysy dávno se to dalo dát do depozitu a počkat než to propadne.. nevíš jak je to teďkonc? jiank ty papíry 1.9D by nevadily, technickou prohlídku si zajistim.. prostě se jedněch potřebuju zbavit no.. a netušim jak.. zase se mi nechce dávat 2000,- za sešrotování jenom rámu karoserie... _________________ Renault 19 1.9dT - http://sparky9101.rajce.idnes.cz
Volkswagen Bora 1.9 TDi
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sob007 LOPRAIS
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 5122 Bydliště - POVINNÉ *: Skalice [Zn]
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
Zaslal: 25.10.07 14:03 Předmět: |
|
|
S depiozitem je to přeně takto! Kdysi si tam dal SPZ a ony po nejaky dobe zanikly...
Teď tam dáš SPZ s rok musíš prodloužit depozit, který už máš jen na půl roku, pak se měsíčně platí 50 nebo 100kč doživotně, takže DOJEB _________________
Levné nové náhradní díly http://www.renault19.cz/forum/viewtopic.php?p=246432#246432 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sparky9101

|
Zaslal: 25.10.07 15:14 Předmět: |
|
|
mirek napsal: | S depiozitem je to přeně takto! Kdysi si tam dal SPZ a ony po nejaky dobe zanikly...
Teď tam dáš SPZ s rok musíš prodloužit depozit, který už máš jen na půl roku, pak se měsíčně platí 50 nebo 100kč doživotně, takže DOJEB |
tak to je naprd tohle.. hele a nevíš o nějakym způsobu jak to vyřešit? potřebuju se těch papírů zbavit a pochybuju že je někdo koupí.. a ještě, co myslíš že bude snažší, přepsat motor v TP nebo na kastli přerazit VIN? _________________ Renault 19 1.9dT - http://sparky9101.rajce.idnes.cz
Volkswagen Bora 1.9 TDi
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sekec
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 1551 Bydliště - POVINNÉ *: Včelná
|
Zaslal: 25.10.07 16:03 Předmět: |
|
|
ja osobne bych to 100% vyvaril jelikoz by to pro me bylo snazssi a levnejsi a nejsou s tim zadny problemy a s tema papirama je to hrozny ted jsem to resil _________________ Škoda Roomster Recaro Edition :-)
Škoda 1000Mb :-)
ex:
Škoda Octavia Combi 1,9TDI RS
VW Golf 3 1,9 Tdi
Renault R19 16V PH 2 5.dv
Renault R 19 16V ph1 chamade
Renault R 19 16V ph1 3.dv
Renault R 19 54 kw 3.dv
Fiat UNO 1,7 D |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7427 Bydliště - POVINNÉ *: Dolni Domaslavice
|
Zaslal: 25.10.07 18:09 Předmět: |
|
|
sparky9101 napsal: | mirek napsal: | S depiozitem je to přeně takto! Kdysi si tam dal SPZ a ony po nejaky dobe zanikly...
Teď tam dáš SPZ s rok musíš prodloužit depozit, který už máš jen na půl roku, pak se měsíčně platí 50 nebo 100kč doživotně, takže DOJEB |
tak to je naprd tohle.. hele a nevíš o nějakym způsobu jak to vyřešit? potřebuju se těch papírů zbavit a pochybuju že je někdo koupí.. a ještě, co myslíš že bude snažší, přepsat motor v TP nebo na kastli přerazit VIN? |
jedine skusit zajit nekam kde delaji ekologicke likvidace vraku jestli ti za nejaky uplatek nevystavi potvrzeni _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Doctor.ventil

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 467 Bydliště - POVINNÉ *: Benešov nad Ploučnicí
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
mckoci

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 6584 Bydliště - POVINNÉ *: Pardubice
|
Zaslal: 25.10.07 20:26 Předmět: |
|
|
vyrizni celej vin z D, navar ho na TD, stitky na motoru si snad prendat umis a kastli rozrezej na dily a dej do srotu..a jeste ti za to daj tak 1200kc _________________ ´91 19 16V ph.1 [ F7R 700 & JC5 014 inside ]
´98 Laguna I ph.2 [ 2.0 16V 102kW ]
´07 Outback 3.0R H6 [ EZ30 AT 180kW, 4x4 ]
´06 W251 R Classe 320CDI [ 4Matic, AT, 165kW ] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Fojcek Anonymní
|
Zaslal: 26.10.07 06:49 Předmět: |
|
|
No podle toho co psal jsempochopil, že papíry má na obou kastlích a jedněch se potřebuje zbavit. Takže já bych to asi řešil tak, že bych nahlásil poldům, že auto mi bylo ukradeno a hned je o papíry míň....  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
radecek7

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 5176 Bydliště - POVINNÉ *: Brno-Vlezprdelkov
|
Zaslal: 26.10.07 10:38 Předmět: |
|
|
Fojcek napsal: | No podle toho co psal jsempochopil, že papíry má na obou kastlích a jedněch se potřebuje zbavit. Takže já bych to asi řešil tak, že bych nahlásil poldům, že auto mi bylo ukradeno a hned je o papíry míň....  | hej to neni vubec spatnej napad.....  _________________ BMW E36 CABRIO:)
Renault 19 16v PH1
Volvo V70 2.5 TDI rakev
VW Golf Cabrio III dostala moje draha:)
Felda pracant |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Henry
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 951 Bydliště - POVINNÉ *: Moravská Třebová
|
Zaslal: 26.10.07 11:32 Předmět: |
|
|
já bych to vyvařil pač na to mám prostor u techniku, ale ne každý má to štěstí. Když to vyvaříš, nemusíš se zbavovat druhé kastle a navíc na té nové kastli tě to vyvaření potká dřív nebo později taky _________________ Suzuki V-Strom
R19 phII 54kw -> prodáno...Renault Megane Coupe 70kw -> prodáno...Citroën Xsara 2.0 TD 66kw -> prodáno...16v phI -> prodáno -> Citroën C5 2.2 HDI
www.henry19.rajce.net
autohifi???? ...závaží nevozím  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|