|
Renault 19 Club Fórum Renault 19 clubu ČR
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
winterwolf

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 296 Bydliště - POVINNÉ *: Benešov
|
Zaslal: 20.04.08 19:24 Předmět: |
|
|
Mam tento moturek uz 2 roky v cabru a jsem snim nadmiru spokojenej
V zime ( se strechou) se v pohode dostanu pod 7l na 100Km a pomalu fakt nejezdim
Jinak v lete ve 2 lidech plnym kufrem , bez strechy na Slovensko a z5 a brzda provozu jsem nebyl spotreba byla do 10l _________________ Lukáš
ex.R 19 cabrio Ph II 1,7 F3N 66Kw |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 20.04.08 21:36 Předmět: |
|
|
Trax napsal: | Kubais napsal: | Trax napsal: | Kubais napsal: | Trax napsal: | 66 kw je super.A kazdy koho som viezol chvalil zatah motora.
Je este silnejsi motor od 66kw ked neratam ventila? |
Dělal se 80kw, Ph.2, je to 4-bod od 1794cm3, taky prý jede slušně!! |
A spotreba?Kolko spapa? |
To těžko říct, ale bývalý člen co měl tenhle stroj s automatickou přev. tak si na spotřebu zrovna nestěžoval. Je problém že těhle motorů až tak není a sehnání ND taky není až takové pohoda.Ale neříkám že to nejde! Ale dělá se Cabrio s tímto motorem, oznažení RSi a musí to být špica!!ale je to jak jednorožec, ..pohádka:( |
To je skoda.Ten motor vyzera fakt lakavo  |
je to motor z laguny takže jich je dost .. _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|