Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Valcajs Anonymní
|
Zaslal: 13.04.08 19:35 Předmět: Přední BRZDY |
|
|
Zdravím
Mám Renaulta 19 rv. 93 a chtěl bych se zeptat při brždění mi to tak jako tuká do pedálu, co stím může bejt ?[/b] 
Naposledy upravil Valcajs dne 13.04.08 19:38, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KristensenJ
Založen: 17.10.2007 Příspěvky: 327 Bydliště - POVINNÉ *: Česká Třebová
|
Zaslal: 13.04.08 19:37 Předmět: |
|
|
zkroucený, vyhřátý, vyrezlý nebo prasklý kotouče |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jarda

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2643 Bydliště - POVINNÉ *: Havířov
|
Zaslal: 13.04.08 19:38 Předmět: |
|
|
Křivé kotouče. (o minutu pozdě) _________________ Rozhodl jsem se,že budu žít věčně a umřu jenom kdyby mi to nevyšlo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pivinek

Založen: 23.11.2007 Příspěvky: 3025 Bydliště - POVINNÉ *: na pivu v Čermné
|
Zaslal: 18.04.08 19:26 Předmět: bouchání |
|
|
nebo čepy na řízení, taky mi to dělá, koukal jsem, že je čep řízení na pravé straně v háji........  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
cube

Založen: 10.10.2007 Příspěvky: 947 Bydliště - POVINNÉ *: Jížní morava
|
Zaslal: 19.04.08 18:36 Předmět: |
|
|
Taky me to klepe do brzdoveho pedalu pri brzdeni. Kdyz na pedal šlapnu zlehka tak to de poznat ,kdyz šlapnu vetsi silu tak to neklepe. Nevite cim by to mohlo byt? Mam tam vrtane zimmermany a desticky galfer. Zajizdel sem to zlehka 500km. Sou na 16v ph2. Je mozne ze by se ty zimmermany mohli zvlnit, tomu se mi nechce moc verit. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
goreff
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 10669 Bydliště - POVINNÉ *: Olšany u Prostějova
|
Zaslal: 19.04.08 18:43 Předmět: |
|
|
cube napsal: | Taky me to klepe do brzdoveho pedalu pri brzdeni. Kdyz na pedal šlapnu zlehka tak to de poznat ,kdyz šlapnu vetsi silu tak to neklepe. Nevite cim by to mohlo byt? Mam tam vrtane zimmermany a desticky galfer. Zajizdel sem to zlehka 500km. Sou na 16v ph2. Je mozne ze by se ty zimmermany mohli zvlnit, tomu se mi nechce moc verit. | zimmermany a galfer...dost dobrá volba...zvlněný určo nebudou _________________ F7R 16 Soupapes http://goreff.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Trax

Založen: 29.3.2008 Příspěvky: 304 Bydliště - POVINNÉ *: SVK,near da Prievidza
|
Zaslal: 19.04.08 19:18 Předmět: |
|
|
Mne to robi tiez.Omenil som vsetky capi,urobil geometriu a dal vyvazit kolesa.Nepomohlo.Typujem to tiez na kotuce.Najblizsie ich vymenim(ak ma niekto chut poradte co tam dat.Ci nejake znackove alebo uplne stacia obyc.) _________________ Renault 19 GTX r.v.1990 1721cm 66kw
Mazda 323f GT 2,0 V6 108kw |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Cawba

Založen: 22.11.2007 Příspěvky: 1616 Bydliště - POVINNÉ *: Brno
|
Zaslal: 19.04.08 19:38 Předmět: |
|
|
Na brzdy je tu uz dost temat, at to neni zasrany dalsim, tak to hodim sem.
Dotaz zni. Muzu dat tyhle tyhle trmeny misto techto ? Samozrejme s chlazenyma kotoucema, oblozeni novy atd. Bude to vsechno pasovat bez problemu? Na tehlici to uchyceni? Pripadne neco jinyho?
Otazka cislo dve za 50t Kc
Je normalni ze na tech "chlazenych" trmenech mi kus toho trmenu bez problemu, jakyhokoliv povolovani nebo cehokoliv sjizdi z toho cepu? (viz 5ty foto) Je to bezny, nebo je neco spatne ? Diky  _________________ ex R19 1.9D PH.II (16V Inspired) -> BMW Power

Naposledy upravil Cawba dne 21.04.08 13:55, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kubais Zoofil

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 7176 Bydliště - POVINNÉ *: Drsný kraj,drsní lidé-Bruntál
|
Zaslal: 20.04.08 00:10 Předmět: |
|
|
čus, ten druhý odkaz je na jiné brzdy(Do 54kw), které ti tam sice i půjdou, ale i s kotoučema a prostě se vším, ale že by někdo přecházel z větraných na žiletky, to sem ještě neviděl. Ale je divný že to demontuješ i bez nářadí:(Nevím jestli je to špatně, ale moc se mi to nezdá....
Ale jinak to nějak brzdí?! A nebo to brzdí blbě? _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Cawba

|
Zaslal: 20.04.08 11:14 Předmět: |
|
|
Kubais & All precti si to jeste jednou. Chcu prejit prave ze ziletek na chlazeny, jak jsem psal samozrejme komplet to prehodit, trmeny, kotouce, desky... Ziletky mam na aute a ty trmeny na chlazeny mam v garazi a chci vedet, jestli je ten trmen KO, nebo jestli je to normalni, ze se to tak samo od sebe vysouva???(viz tohle foto) Vubec nevim, proste mi prisly trmeny postou, rozbalil jsem je a jeden trmen se mi rozjel v ruce. Prosim dejte mi k tomu nekdo vic info...  _________________ ex R19 1.9D PH.II (16V Inspired) -> BMW Power

Naposledy upravil Cawba dne 21.04.08 13:54, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rellik

Založen: 8.3.2008 Příspěvky: 82 Bydliště - POVINNÉ *: Veletiny
|
Zaslal: 20.04.08 11:28 Předmět: |
|
|
Cawba napsal: | Kubais & All precti si to jeste jednou. Chcu prejit prave ze ziletek na chlazeny, jak jsem psal samozrejme komplet to prehodit, trmeny, kotouce, desky... Ziletky mam na aute a ty trmeny na chlazeny mam v garazi a chci vedet, jestli je ten trmen KO, nebo jestli je to normalni, ze se to tak samo od sebe vysouva???(viz tohle foto) Vubec nevim, proste mi prisly trmeny postou, rozbalil jsem je a jeden trmen se mi rozjel v ruce. Prosim dejte mi k tomu nekdo vic info...  | To je v poradku. jak to das na kotoc tak uz se ti to nemuze rozjet. Je to pro samovysredovani celisti. Nemusis se vubec bat. Proste to znovu dej dohromady a mas to.Pro montaz budes muset ty vodici tycky odsroubovat. Pro demontaz taky.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kubais Zoofil

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 7176 Bydliště - POVINNÉ *: Drsný kraj,drsní lidé-Bruntál
|
Zaslal: 20.04.08 11:30 Předmět: |
|
|
Cawba napsal: | Kubais & All precti si to jeste jednou. Chcu prejit prave ze ziletek na chlazeny, jak jsem psal samozrejme komplet to prehodit, trmeny, kotouce, desky... Ziletky mam na aute a ty trmeny na chlazeny mam v garazi a chci vedet, jestli je ten trmen KO, nebo jestli je to normalni, ze se to tak samo od sebe vysouva???(viz tohle foto) Vubec nevim, proste mi prisly trmeny postou, rozbalil jsem je a jeden trmen se mi rozjel v ruce. Prosim dejte mi k tomu nekdo vic info...  |
Jo sorry, čet sem to po pár pivech:)
Jinak třmeny vyměnit jdou, taky sem to dělal na svým a dával sem chlazené, ale nerozdělavali se mi určitě až takhle.
Jo a ještě si sežeň origo šrouby co třmen drží k autu,pač ty nové třmeny maj o hodně kratší šrouby a ty staré bys tam teda nedal.Taky sem na tento problém narazil až když sem to měl rozdělaný a byl průser ty šrouby sehnat. _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Cawba

|
Zaslal: 30.04.08 20:53 Předmět: |
|
|
Zatim dik za rady vsem, jeste to tema asi obnovim, az se do toho pustim
Jeste takove dotaz. Jsou stejny brzdovy trmeny na chlazeny kotouce (viz ty moje fotky treba) jak na ventilu tak treba na 54kW atd? Vim, ze na ventilu je kotouc nejakych 25xmm a na slabsich je 23xmm Trmen mi ale pripada naprosto stejnej. Otazka je teda jasna snad Kubais, ty to radsi cti 2x nebo az rano, pripadne za dva dny ci pozdeji az vystrizlivis  _________________ ex R19 1.9D PH.II (16V Inspired) -> BMW Power
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
radecek7

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 5176 Bydliště - POVINNÉ *: Brno-Vlezprdelkov
|
Zaslal: 30.04.08 21:25 Předmět: |
|
|
Cawba napsal: | Zatim dik za rady vsem, jeste to tema asi obnovim, az se do toho pustim
Jeste takove dotaz. Jsou stejny brzdovy trmeny na chlazeny kotouce (viz ty moje fotky treba) jak na ventilu tak treba na 54kW atd? Vim, ze na ventilu je kotouc nejakych 25xmm a na slabsich je 23xmm Trmen mi ale pripada naprosto stejnej. Otazka je teda jasna snad Kubais, ty to radsi cti 2x nebo az rano, pripadne za dva dny ci pozdeji az vystrizlivis  | otcovi na 66kw kterej tam mel chlazeny kotouce sem daval provizorni reseni bez chlazeni a slo to normalne..takze naopak to de taky....  _________________ BMW E36 CABRIO:)
Renault 19 16v PH1
Volvo V70 2.5 TDI rakev
VW Golf Cabrio III dostala moje draha:)
Felda pracant |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Cawba

|
Zaslal: 30.04.08 21:28 Předmět: |
|
|
Kurwa smaz si ten prispevek nebo me rozcilis, ptal jsem se snad na neco z toho cos mi odpovedel ???????  _________________ ex R19 1.9D PH.II (16V Inspired) -> BMW Power
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|