Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
goreff
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 10669 Bydliště - POVINNÉ *: Olšany u Prostějova
|
Zaslal: 26.07.13 23:43 Předmět: |
|
|
LANiN: jezdil jsem kdysi dávno týden bez zapojeného čidla(spínače tlaku pro kontrolku) bo jsem místo něj měl připojenou PA-trubku s mechanickým budíkem a ventiler startoval úplně normálně, tak jako vždycky ...podle mě ta naše obstarožní jednotka vůbec tlak oleje nevnímá  _________________ F7R 16 Soupapes http://goreff.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hynek

Založen: 14.10.2007 Příspěvky: 10937 Bydliště - POVINNÉ *: Brno
|
Zaslal: 27.07.13 08:26 Předmět: |
|
|
goreff napsal: | LANiN: jezdil jsem kdysi dávno týden bez zapojeného čidla(spínače tlaku pro kontrolku) bo jsem místo něj měl připojenou PA-trubku s mechanickým budíkem a ventiler startoval úplně normálně, tak jako vždycky ...podle mě ta naše obstarožní jednotka vůbec tlak oleje nevnímá  |
Taky si myslím, jinak by to někteří nezadřely  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
CHAMELEON

Založen: 20.7.2010 Příspěvky: 3832 Bydliště - POVINNÉ *: ČR-Vysočina
|
Zaslal: 27.07.13 09:45 Předmět: |
|
|
Na tom 54kW co jsem nyní zvrakoval jsem neměl ani čidlo a startoval na brnknutí......
Někdo zde dokonce zadřel motor bez vody a oleje po nějaké opravě. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 27.07.13 10:39 Předmět: |
|
|
já to čidlo právěže kvůli toho vyměnil a pak to startovalo líp, no tak asi mám haldy nebo nevím  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jurek

Založen: 14.11.2008 Příspěvky: 212 Bydliště - POVINNÉ *: Karviná, Ostrava
|
Zaslal: 03.09.13 17:36 Předmět: |
|
|
Zdravicko, potreboval bych dobrou radu. Sundavam z auta starter. Odstrojil jsem privodni kabely (2 matky), odstrojil jsem 3 srouby na prirube, co drzi starter k prevodovce (3 srouby), ale starter se ani nehne. Vsude se pise o nejakem zadnim krytu, ale zadny blizsi popis. Mam to na aute (1.9D) videt nic neni :-) a tak kdyby z vas nekdo mel popis, jak to vypada, kde je to chycene, nebo idealne obrazek shozeneho motoru ze strany svodu, bylo by to super. Diky moc predem...
P.S. Siklo by se jet zitra rano do prace :-D :-D :-D :-D :-D _________________ 1.9 D, PH2, inspired 16V |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pítrs
Založen: 15.9.2010 Příspěvky: 272 Bydliště - POVINNÉ *: Božičany KV
|
Zaslal: 03.09.13 19:17 Předmět: |
|
|
Na konci starteru,je takovej držáček,kterej je chycenej na víko starteru šroubkem m8 a je to dalším šroubem m8 chycený k bloku motoru.Na starteru to odšroubuj a na tom motoru jen povol a pak ho vyndáš. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jurek

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
pítrs
Založen: 15.9.2010 Příspěvky: 272 Bydliště - POVINNÉ *: Božičany KV
|
Zaslal: 04.09.13 14:11 Předmět: |
|
|
Já mám trochu jinej starter než je na obrázku.Ale je tam na tom krytu,co je blíž ke spolujezdci uprostřed přišroubovanej ten držáček a pak je ten držáček přišroubovanej zezadu k bloku motoru.Pokud máme tedy stejný startery .Tak je to na tom druhym.
Uploaded with ImageShack.us |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jurek

|
Zaslal: 04.09.13 18:38 Předmět: |
|
|
Diky za tip, uz je venku. Nejprve jsem si ze spoda u kamose na rampe hodil ten zadni kryt a pak uz pohoda 20minut a sel vrchem bez povolovani kola a podobnych legracek.
Pridavam odkaz na fotky, at pripadne nekdo vi, jak ten kryt muze vypadat a kde je chyceny... http://juek19.rajce.idnes.cz/Starter_oprava#IMG_4073.jpg _________________ 1.9 D, PH2, inspired 16V |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dany
Založen: 11.10.2007 Příspěvky: 171 Bydliště - POVINNÉ *: Vysočina
|
Zaslal: 07.09.13 13:16 Předmět: |
|
|
Ahoj, nechal jsem repasovat startér, dal ho zpátky... auto startuje ale z oblasti, kde se nachází startér po nastartování něco dost hučí... dle mě buď startér nebo setrvačník... tipuji, že se po startu nezasune pastorek zpět a pak hučí (hučení se zvyšuje dle otáček). Pokud ale startér zkusím mimo auto, tak startér funguje normálně... nemá s tím někdo zkušenost, co by to mohlo být? _________________ R19 kabrio 1.8 16V ph2
http://petrdan1.rajce.idnes.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7427 Bydliště - POVINNÉ *: Dolni Domaslavice
|
Zaslal: 07.09.13 18:14 Předmět: |
|
|
nevypadlu ti to pouzdro co je na uchycení startéru ? _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
|
Zaslal: 07.09.13 18:15 Předmět: |
|
|
 _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
CHAMELEON

|
Zaslal: 07.09.13 19:28 Předmět: |
|
|
dany napsal: | Ahoj, nechal jsem repasovat startér, dal ho zpátky... auto startuje ale z oblasti, kde se nachází startér po nastartování něco dost hučí... dle mě buď startér nebo setrvačník... tipuji, že se po startu nezasune pastorek zpět a pak hučí (hučení se zvyšuje dle otáček). Pokud ale startér zkusím mimo auto, tak startér funguje normálně... nemá s tím někdo zkušenost, co by to mohlo být? |
Se stav a mrkneme na to... Případně SZ. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
CHAMELEON

|
Zaslal: 07.09.13 19:28 Předmět: |
|
|
dany napsal: | Ahoj, nechal jsem repasovat startér, dal ho zpátky... auto startuje ale z oblasti, kde se nachází startér po nastartování něco dost hučí... dle mě buď startér nebo setrvačník... tipuji, že se po startu nezasune pastorek zpět a pak hučí (hučení se zvyšuje dle otáček). Pokud ale startér zkusím mimo auto, tak startér funguje normálně... nemá s tím někdo zkušenost, co by to mohlo být? |
Se stav a mrkneme na to... Případně SZ. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
|
Zaslal: 07.09.13 20:32 Předmět: |
|
|
 _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |