Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
CHAMELEON

Založen: 20.7.2010 Příspěvky: 3832 Bydliště - POVINNÉ *: ČR-Vysočina
|
Zaslal: 23.08.13 12:16 Předmět: |
|
|
Asi bude záležen taky na stavu auta, nemá cenu kupovat baterii za x tisíc do auta které má třeba rok do sešrotování. Můžeme Ti napsat které jsou dobré (máme s nima dobrou zkušenost ), protože dnes už nějak moc velkej rozdíl není.
Osobně mám nyní v autě 74Ah YUASu (kupoval jsem ji jako rok starou za 500, tak počítám že si majitel tak rok ubral a tím pádem jí budou asi čtyři roky) - spokojenost, jen pokud novou tak stačí 62-65Ah.
Varta není špatná, ale je zbytečně předražená, to už pak raději Perion, ta mě vydržela 5 let a zesypal se článek po bouráku.
Nemohu ani nedoporučit Starline, vemu-li její cenu a záruku 3 roky tak super, mám ji v druhém autě a není problém .
Na náklaďáku jsem měl Bennerky a také dobré, ono nastartovat v mrazech lízu jim dávalo pokouřit, po třetí zimě je nějakej šikula ukradl i s propojovacím kabelem, dostal jsem Bosch a byl to hnus.... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MiKoGTE
Založen: 29.7.2012 Příspěvky: 367 Bydliště - POVINNÉ *: Ladce - ILAVA, Slovensko
|
Zaslal: 23.08.13 12:40 Předmět: |
|
|
Na druhe auto som zabudol, tam mam Yuasu uz treti rok co mam to auto, ako je stara netusim, funguje bez problemov a mam aj Bosch Silver, ta je spickova, nastastie som ju neplatil.. _________________ Renault 5 GTX 1.7i, 1990, Project GTX-E
Renault 19 Cabrio 16V, 1992, New toy
EX - Renault 5 TL 1.1, 1989 - Sold
EX - R5 GTE, R5 GTT - DDO |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Osly

Založen: 5.4.2011 Příspěvky: 5655 Bydliště - POVINNÉ *: Loučná nad Desnou okr. Šumperk
|
Zaslal: 23.08.13 12:42 Předmět: |
|
|
já bych být tebou šel do starline kde vůbec neřeší případný reklamace a navíc lidi si je chválí.
Banner no mám ted v autě už asi 3x ale vydrží max 6 let zhruba...záleží na chování a jaký zažije zimy...
Jinak se ještě koukni po Perion baterkách ty co jsem se dočetl jsou jen o řadu starší Varty a jdou ze stejné linky a jsou prý dobrý.
co se týče Ah záleží co všechno máš v autě pokud nemáš klimu ani nějakou hudbu, přidavný světlomety tak stačí klidně 54Ah...já mám teď 66Ah a to mám hudbu i klimu a všechno možný v elektrice a stačí to. 74Ah je zbytečný a navíc je to i těžší takže vozíš zbytečně váhy navíc _________________ Clio III ph2 Grandtour 94kw 09
R19 PH2 81kw 94 - Baccara - In progress
R19 PH2 81kw 95 - Baccara - sold
R19 PH1 54kw 92 - sold
Šáde 120 (sešrotovaná)
www.osly.rajce.idnes.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 23.08.13 21:27 Předmět: |
|
|
starline sou vyhozený penize ,
když ji pudeš 3x reklamovat tak projedeš víc než daš za pořadnou baterku,chce to něco lepšího Varta, bosch atd... neni to zas takovej rozdíl finanční aby to stalo za ty problemy .
kapacitu vem aspon 62Ah at to drží _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
CHAMELEON

|
Zaslal: 23.08.13 21:43 Předmět: |
|
|
Mám Starline třetí rok a šlape , Varta mi klekla pár dní po záruce . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Cagas
Založen: 12.9.2009 Příspěvky: 62 Bydliště - POVINNÉ *: Moravský Krumlov, okr. Znojmo
|
Zaslal: 24.08.13 20:29 Předmět: |
|
|
tolik baterek, to se bude jezdit jeste minimalne 20 let, jak to tak vidim jinak diky, zvlazim koupi a znacku podle Vas  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
CHAMELEON

|
Zaslal: 24.08.13 20:50 Předmět: |
|
|
Pořiď si tu Perionku. Kdybys nebyl tak daleko tak bych Ti dokázal něco sehnat, bratranec má servis a velkoobchodní ceny . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|