Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Ivon
Založen: 13.11.2007 Příspěvky: 2114 Bydliště - POVINNÉ *: Nový Bor
|
Zaslal: 15.04.08 21:19 Předmět: Po zařazení zpátečky už nejde řadit |
|
|
Tak chlapi, zase jsem koupil "káru". A hle! Předchozí majitel nechával měnit převodovku. A tak se mi stalo, že jsem na místě zařadil zpátečku a místo ní, tam zůstala zařazená trojka a ostatní kvalty už nejde zařadit. Šaltpáka se pohne jen do úrovně zpátečky a to tam je ještě jen za tři. Když vyhodím do neutrálu, tak tam ta trojka pořád je. Nemám teď čas se na to mrknout, protože jsem pryč, ale rád bych s tím taky dorazil na sraz a tak prosím o radu. Moje teorie je, že asi prasknul ten převod od zdvihání kroužku pro zařazení zpátečky, ale nechám se poučit, jestli jste to někdo už nezažil. Prosíííímmmm... řešit to budu, až se vrátím z cest, ale mám na to jen pár dnů, tak bych rád věděl, po čem jít. _________________ ex: 6 x R19 a pak různě samé Rencky
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 15.04.08 21:32 Předmět: |
|
|
zkusl bych pod to lehnout a podivat se na táhlo kdyžtak dotáhnout.. mě to takhle udělalo u 5ky .. zkus dotáhnout šroubek ve spoji u převodovky a na šaltře pod autem ?? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 16.04.08 22:23 Předmět: |
|
|
asi jako lanin asi je povolena řadička a proto to dela bordel takže skontrolovat tahlo a jestly je u převodovky dany pouzdro a podobny blbosti . _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 16.04.08 22:25 Předmět: |
|
|
jojo ja to seřídil a dokonce mě přestala vypadavat 2ka a 4ka a teď to jde řadit jako do máslíčka  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ivon
|
Zaslal: 16.04.08 22:44 Předmět: |
|
|
Jen k upřesnění názorů připomínám, že předchozí majitel s tím 4 týdny jezdil jakoby nic. Já jsem najel ještě dalších 60 km, než se to stalo a to zničeho nic po nastartování a zařazení právě té zpátečky. Je divné, že se tam dostala nějak trojka, ačkoliv jsem řadil z jedničky na zpátečku. Páka se do jiných poloh, než je zpátky ta zpátečka, ANI NEHNE, ani větším násilím. A po vyřazení do neutrálu tak pořád zůstává zařazená ta "3". Rád bych Vám potvrdil Vaše doměnky, ale k autu se bohužel dostanu až nejdříve 26. v sobotu. Pokud na to sám nepřijdu, tak budu muset někde připlatit, aby mě vzali v servisu, protože u nás je dobrých mechaniků nedostatek a mají všichni objednací lhůtu tak min. 14 dnů, což do srazu nestíhám... _________________ ex: 6 x R19 a pak různě samé Rencky
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 16.04.08 23:22 Předmět: |
|
|
Ivon napsal: | Páka se do jiných poloh, než je zpátky ta zpátečka, ANI NEHNE, ani větším násilím. A po vyřazení do neutrálu tak pořád zůstává zařazená ta "3". ... |
já taky jezdil a nic nic najel sem cca 1000km od výjezdu z garáže a šup sekla se 5ka ..
přesně jak popisuješ vyřadíš jakoby do polohy neutrálu ale rychlost tam je pořád nikdy nevíš kdy se ten a tamten šroubek povolí.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ivon
|
Zaslal: 18.04.08 10:08 Předmět: |
|
|
No, tak zatím doufám, že to bude fakt, jak píšete. To by bylo v poho...
Ale jak jsem psal, vrátím se až 27.4., tak se hned na to (nebo spíš pod to) vrhnu a pak dám vědět...  _________________ ex: 6 x R19 a pak různě samé Rencky
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 18.04.08 10:34 Předmět: |
|
|
Ivon napsal: | No, tak zatím doufám, že to bude fakt, jak píšete. To by bylo v poho...
Ale jak jsem psal, vrátím se až 27.4., tak se hned na to (nebo spíš pod to) vrhnu a pak dám vědět...  |
jo tak dneska mě to udělalo zase to same ale u dvojky pod kulisou jak je řadička k tomu tahlu přidělaná tak je to stahle objímkou kuwa fix sem na parkovišti šachoval pod autem nasraně ale zas v poho  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
goreff
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 10669 Bydliště - POVINNÉ *: Olšany u Prostějova
|
Zaslal: 19.04.08 05:19 Předmět: |
|
|
zkuste pánové vyměnit ty futra(silonové a kovové)...stojí pár korun(origo Renault ) a řazení se stopro zlepší...vlastní zkušenost  _________________ F7R 16 Soupapes http://goreff.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 19.04.08 06:56 Předmět: |
|
|
jj stoji asi 60kč kdyžtak sem hodim origo čislo at viteco obědnavat  _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
goreff
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ivon
|
Zaslal: 19.04.08 13:21 Předmět: |
|
|
goreff napsal: | kroužek-7705010093...cena 33,- bez DPH
ložisko kul. čepu-7700872205...cena 69,- bez DPH ...byl jsem rychlejší  |
To jsou ceny přímo od Renaultu? No, stejně to asi nestihnu objednat, i když bych tam mohl teď ze Španělska zavolat... do týdne by to mohli snad sehnat. Nebo jiný nápad, kde to koupit? Když už se v tom budu vrtat, tak by se mohlo vyměnit...  _________________ ex: 6 x R19 a pak různě samé Rencky
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
goreff
|
Zaslal: 19.04.08 17:12 Předmět: |
|
|
Ivon napsal: | goreff napsal: | kroužek-7705010093...cena 33,- bez DPH
ložisko kul. čepu-7700872205...cena 69,- bez DPH ...byl jsem rychlejší  |
To jsou ceny přímo od Renaultu? No, stejně to asi nestihnu objednat, i když bych tam mohl teď ze Španělska zavolat... do týdne by to mohli snad sehnat. Nebo jiný nápad, kde to koupit? Když už se v tom budu vrtat, tak by se mohlo vyměnit...  | jo ceny jsou od Renaultu...kupoval jsem to přesně před rokem...jinak v náhradě se to nedělá  _________________ F7R 16 Soupapes http://goreff.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kengi34

Založen: 15.1.2008 Příspěvky: 141 Bydliště - POVINNÉ *: lovosice
|
Zaslal: 19.04.08 18:09 Předmět: |
|
|
Jestli můžeš tak to nafoť jak to vlastně vypadá děkan  _________________ Renault 19 16v r.v 1992 únor, najeto 200000 km pořád jede super dědek. http://lika.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
goreff
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|