Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
GT KoTaSs

Založen: 2.7.2008 Příspěvky: 1815 Bydliště - POVINNÉ *: Vyškov na Moravě
|
Zaslal: 11.06.13 20:21 Předmět: |
|
|
Bysme docentce vysvětlili eins zwei jak je to s bohem .. celou noc by ho vzývala na pomoc.  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kubais Zoofil

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 7176 Bydliště - POVINNÉ *: Drsný kraj,drsní lidé-Bruntál
|
Zaslal: 11.06.13 20:23 Předmět: |
|
|
Si piš že jedu, tohle si nemůžu nechat ujít Jen sem se furt nedopsal  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ivon
Založen: 13.11.2007 Příspěvky: 2114 Bydliště - POVINNÉ *: Nový Bor
|
Zaslal: 12.06.13 12:04 Předmět: |
|
|
Ivon napsal: | ...v jedne chalupe (vzdycky jsou v jednom domku dva byty pro 4 vedle sebe
|
Opravuji informaci, protoze na fotkach jsem zahlidl, ze domek ma jeste vchody zezadu, takze v jednom jsou 4 apartmanky !!).
Tzn., ze idealne na soukromi / nebo bordel bysme museli obsadit vsechny 4 tj. 12-16 lidi.
Ani parkovacich mist na fotkach neni nak moc...je videt, ze pocitali s 1 autem na apartman. (v nasem pripade to muzou byt klidne 3-4 auta na apt.)!! No bude sranda...pokud organizatori vi neco vic ohledne Hol.Village, sem s tim..  _________________ ex: 6 x R19 a pak různě samé Rencky
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
andrewdie

Založen: 29.3.2011 Příspěvky: 482 Bydliště - POVINNÉ *: Bratislava
|
Zaslal: 12.06.13 12:39 Předmět: |
|
|
za mna - bol som tam len raz (druhykrat len na vratnici), nevyzeralo to tam vobec plno, a kedze toho 28meho sa len zacina letna sezona, nebude to hadam take preplnene (aspon tak sa aj tvaril veduci Seneckych Jazier), ze by sa nedala zobrat nejaka z tych odlahlych chatiek (co su blizsie ku kempu), kde nikto nebude; pripadne mam napad, ze bordel sa bude robit len v kempe a na apartmany sa pojde po zaverecnej len spat  _________________ R19 L53J F8Q742 - Diesel 16V Baccara Chamade F1
R19 853A F3P760 - Cabrio 66kW
Megane II EMS4 F9Q - Cabrio 96kW ~ 118kW |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kubais Zoofil

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 7176 Bydliště - POVINNÉ *: Drsný kraj,drsní lidé-Bruntál
|
Zaslal: 12.06.13 20:40 Předmět: |
|
|
Opavo, kdo a v kolik chcete jet? Když pojedu s Vámi tak budu muset kupova jen jednu známku, ale když na Brno tak i českou. _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 12.06.13 21:45 Předmět: |
|
|
andrewdie napsal: | za mna - bol som tam len raz (druhykrat len na vratnici), nevyzeralo to tam vobec plno, a kedze toho 28meho sa len zacina letna sezona, nebude to hadam take preplnene (aspon tak sa aj tvaril veduci Seneckych Jazier), ze by sa nedala zobrat nejaka z tych odlahlych chatiek (co su blizsie ku kempu), kde nikto nebude; pripadne mam napad, ze bordel sa bude robit len v kempe a na apartmany sa pojde po zaverecnej len spat  |
ty si ešte taky nebyl na sraze co ?  _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
oto911
Založen: 25.10.2012 Příspěvky: 357 Bydliště - POVINNÉ *: Bratislava / Senec
|
Zaslal: 12.06.13 21:46 Předmět: |
|
|
Ivon napsal: | Ivon napsal: | ...v jedne chalupe (vzdycky jsou v jednom domku dva byty pro 4 vedle sebe
|
Opravuji informaci, protoze na fotkach jsem zahlidl, ze domek ma jeste vchody zezadu, takze v jednom jsou 4 apartmanky !!).
Tzn., ze idealne na soukromi / nebo bordel bysme museli obsadit vsechny 4 tj. 12-16 lidi.
Ani parkovacich mist na fotkach neni nak moc...je videt, ze pocitali s 1 autem na apartman. (v nasem pripade to muzou byt klidne 3-4 auta na apt.)!! No bude sranda...pokud organizatori vi neco vic ohledne Hol.Village, sem s tim..  | co sa tyka chatiek tak v jednej chatke su 4apartmany ja mam uz jeden zabezpeceny v chatke c. 10 bolo by fajn keby sme si jednu celu chatku obsadili preseba a spytam sa zajtra na rezervaciu aby nam to niekto neuchmatol teraz je komplet chata c. 10volna to viem. a co sa tyka parkovania no problem  _________________ http://oto911.rajce.idnes.cz/Renault_19/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 12.06.13 22:18 Předmět: |
|
|
trošku z jinýho soudku .. někdo z Cz kdo pojedu domu přes Prahu ? potřeboval bych vzít 4 obutý 17 od duriho ke mě  _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tilo

Založen: 13.5.2013 Příspěvky: 235 Bydliště - POVINNÉ *: Drážďany
|
Zaslal: 13.06.13 04:48 Předmět: |
|
|
Když přijdu, budu jít přes Prahu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Víťa

Založen: 11.7.2009 Příspěvky: 3105 Bydliště - POVINNÉ *: Krnov, Bola, Opa, Ova a tak...
|
Zaslal: 13.06.13 08:22 Předmět: |
|
|
Kubais napsal: | Opavo, kdo a v kolik chcete jet? Když pojedu s Vámi tak budu muset kupova jen jednu známku, ale když na Brno tak i českou. | co ja vim, tak kolem 10 h v patek cca z Opavy vyjezd a presne jak rikas, dalnicku jen na SK ale vse je o domluve, nechci tam zas dorazit moc pozde a hrotit tu cestu v nejvetsim provozu  _________________ No mainstream, just French... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ivon
Založen: 13.11.2007 Příspěvky: 2114 Bydliště - POVINNÉ *: Nový Bor
|
Zaslal: 13.06.13 09:05 Předmět: |
|
|
m1tv napsal: | trošku z jinýho soudku .. někdo z Cz kdo pojedu domu přes Prahu ? potřeboval bych vzít 4 obutý 17 od duriho ke mě  |
Tak zatim se dohaduju jen s Mikym, a to i na variante uplne bez D1 bohuzel, ale dalnice je taky v jednani. Nevime jeste ani jestli pojedeme 2 kabrama nebo jednim.
Jinak po vcerejsim jednani se Sobem mame predrezervovany 3 apartma po 3 lidech pro Sob, Marv, Kotass, Boris, Ivon, Duri, Kubajz, Hynek, Miky, ).
jelikoz jsme koukli na fotky a na recepci mi i potvrdil, ze 3.-4. osoba spi na rozkladacim gauci 120cm proto ty apt. po 3 lidech.
@Oto: o apartmanu v dome c. 10 nic na recepci nevedel, ale jelikoz jsme nevedeli tvoje prave jmeno, tak dohledal, ze nekdo ma na ten termin rezerve nejakeho apartmanu, tak to zatim prihodil k nam. Vic nevim...tak snad jsi to ty.
Definitivni objednavku mailem bude Sob posilat asi v pondeli. _________________ ex: 6 x R19 a pak různě samé Rencky
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
soltys

Založen: 31.10.2009 Příspěvky: 327 Bydliště - POVINNÉ *: Moravice-Opava
|
Zaslal: 13.06.13 18:16 Předmět: |
|
|
je to v prdeli odložené penízky na tuto akci padnou do fouklého těsnění pod hlavu new oil a další věci a tak jsem se těšil _________________ mazda MZR-CD |
|
Návrat nahoru |
|
 |
oto911
|
Zaslal: 13.06.13 19:10 Předmět: |
|
|
Ivon. ja tam nemam rezervacku ale vtom apartmane dlhodobo byva moj bratranec inak volam sa Oto A dnes som sa bavil stym panom s ktorim si to riesil  _________________ http://oto911.rajce.idnes.cz/Renault_19/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kubais Zoofil

|
Zaslal: 13.06.13 19:45 Předmět: |
|
|
Víťa napsal: | Kubais napsal: | Opavo, kdo a v kolik chcete jet? Když pojedu s Vámi tak budu muset kupova jen jednu známku, ale když na Brno tak i českou. | co ja vim, tak kolem 10 h v patek cca z Opavy vyjezd a presne jak rikas, dalnicku jen na SK ale vse je o domluve, nechci tam zas dorazit moc pozde a hrotit tu cestu v nejvetsim provozu  |
V 10? Si upad, normální člověk chodí v pátek ještě do práce.Nejdřív ve 16:00 bych mohl být teprve v opavě. _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
oto911
|
Zaslal: 13.06.13 21:21 Předmět: |
|
|
keby ste náhodou blúdili alebo mali otázky na moju maličkosť a chcete sa spojiť telefonicky tak tu je moje č. 0908199547 nevolať po 22:00 hod !! _________________ http://oto911.rajce.idnes.cz/Renault_19/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|