Obsah fóra Renault 19 Club Renault 19 Club
Fórum Renault 19 clubu ČR

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

BLACKLIST aneb osoby, se kterými se nevyplatí obchodovat
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Prodám
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
pivinek

Bydliště - POVINNÉ *: na pivu v Čermné

PříspěvekZaslal: 24.02.13 09:46    Předmět: Citovat

bartik1 na toho se vyprdněte když něco bude chtít... naléhal a prosil o poloosu z ventila. Cenu jsme domluvili na 700,- s tím že mu to pošlu poštou a bez dobírky a by to měl co nejlevnější. Tak jsem poloosu poslal 100,- za poštu zaplatil ze svého a peníze na účet nedorazili... nechal jsem mu čas, poslal SZ kde to vázne a nikdo se neozval... už je to cca půl roku a stále nic....Kdyby napsal ,,Nemám prachy, nemůžu nebo jsem mrtvej" ale on nic... Tak doufám že ti poloosa vyskočí a rozbiješ si držku o volant DEBILE... Laughing Laughing Evil or Very Mad
http://www.renault19.cz/forum/viewtopic.php?t=9477
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Boris
Organizátor Drhlen

Bydliště - POVINNÉ *: Semily

PříspěvekZaslal: 25.02.13 09:38    Předmět: Citovat

Souhlas ale částečná vina je i u tebe páč já bych někomu koho neznám nic takhle neposlal Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky Skype Name
pivinek

Bydliště - POVINNÉ *: na pivu v Čermné

PříspěvekZaslal: 25.02.13 17:36    Předmět: Citovat

Boris napsal:
Souhlas ale částečná vina je i u tebe páč já bych někomu koho neznám nic takhle neposlal Wink
já vím, ale klubákovi jsem se snažil vyjít maximálně vstříc... Rolling Eyes
http://www.renault19.cz/forum/viewtopic.php?t=9477
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Boris
Organizátor Drhlen

PříspěvekZaslal: 26.02.13 09:52    Předmět: Citovat

pivinek napsal:
Boris napsal:
já vím, ale klubákovi jsem se snažil vyjít maximálně vstříc... Rolling Eyes

Je klubák a klubák zaregistrovat se tu může i Ráth Laughing
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky Skype Name
beda

Bydliště - POVINNÉ *: Rožnov p. R./Brno

PříspěvekZaslal: 26.03.13 19:34    Předmět: Citovat

Vzhledem k tomu, že s členem Frenkym mají další lidé dobré zkušenosti, je asi bezpředmětné nechat ho zde zvýrazněného

Auto : Volvo V70, D5 Ocean Race
Moto : Suzuki Bandit 600 N, Aprilia RSV Tuono, Amperia Caf e, Aprilia RS 125 Extrema :-)

Naposledy upravil beda dne 16.05.13 18:10, celkově upraveno 1 krát.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mirek

Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava

PříspěvekZaslal: 26.03.13 19:44    Předmět: Citovat

Nebylo to tu už jednou s tím že jsi mu veřejně nabízel že to smažeš když si pro ně přijede? Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger Skype Name
beda

Bydliště - POVINNÉ *: Rožnov p. R./Brno

PříspěvekZaslal: 26.03.13 19:51    Předmět: Citovat

Mirek napsal:
Nebylo to tu už jednou s tím že jsi mu veřejně nabízel že to smažeš když si pro ně přijede? Very Happy

Slíbil že si pro ně přijede, pak už se neozval ani po opakované výzvě telefon a SZ Very Happy tak je zase tady Very Happy

Auto : Volvo V70, D5 Ocean Race
Moto : Suzuki Bandit 600 N, Aprilia RSV Tuono, Amperia Caf e, Aprilia RS 125 Extrema :-)
Mirek

Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava

PříspěvekZaslal: 26.03.13 20:07    Předmět: Citovat

To je ocas Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger Skype Name
4kola

Bydliště - POVINNÉ *: Brno

PříspěvekZaslal: 15.05.13 21:44    Předmět: Lukiino a inzerat z PRODAM - Renault 19 PH2 -> Náhradní d Citovat

Napsala jsem mu,ze pokud je to stopro v poradku,jak on mi tvrdil,ze je,ze me nestve,ze je to zrezle a stava se z toho pokladnicka,ze mu za to ty 2tacky dam,esli je to v takovym stavu a budu si s tim jezdit.Pak jsem si vsimla,ze tam ma dalsi prispevek,kde pise za 1500.- na to mi napsal,ze pri extra rychlym jednani-tak ja hned na to,ze prijedu hned zitra.Zacal,ze to bude k dispozici az v patek a ze je o to velkej zajem,takze nakonec za ty 2tis a ze mi teda dneska posle fotky a ja mu to definitivne odkejvu.Prej to ma prasklej zadni kotouc,tak jsem si jeste dnes sehnala nahradni,ze to vymenim na miste - u auta,ktery je servisovany,jak tu psal,by to prece nemel bejt az takovej problem.Na to napsal,ze je tam zarezlejch spusta sroubu a ze bude potreba to odvrtavat.A ze nechce vypadat jako podvodnik,ale ze zitra se ma prijet jeste podivat clen fora,tak kdyztak potom bych si to mohla az koupit-najednou zmena???A na fotky se taky uplne vykaslal,co sliboval,ze je dnes posle.Takze kdovi co to vlastne prodava a komu cemu a za kolik - je to sproste,vyhodila jsem love za zadni kotouc do luftu a borec to mezi tim nadomlouva s dalsim clovekem a jeste to hybani s cenou.Napsala jsem mu posledni SZ,ze se mi jeho chovani nelibi,jak se mnou vyjebava a ze to napisu sem ostatnim,aby vedeli,s kym maji tu cest.Kdo bude mit zajem,preposlu nasi komunikaci,nebo ji tu zverejnim.
Lukiino

Bydliště - POVINNÉ *: Mělník-Praha

PříspěvekZaslal: 15.05.13 23:21    Předmět: Citovat

Opravdu si myslíš, že mi ublížíš tím, že mě křivě pomluvíš po celém foru, když právě toho Rendu prodávám? Very Happy Opravdu si myslíš, že když teď jezdím uplně jiným autem, jiné značky tak tady budu něco kšeftovat? No, tak příjemnou zábavu a dobrou noc Smile
4kola

PříspěvekZaslal: 15.05.13 23:41    Předmět: zatim vyreseno Citovat

viz

http://www.renault19.cz/forum/viewtopic.php?p=277291#277291
4kola

PříspěvekZaslal: 16.05.13 17:37    Předmět: Citovat

Lukiino napsal:
Opravdu si myslíš, že mi ublížíš tím, že mě křivě pomluvíš po celém foru, když právě toho Rendu prodávám? Very Happy Opravdu si myslíš, že když teď jezdím uplně jiným autem, jiné značky tak tady budu něco kšeftovat? No, tak příjemnou zábavu a dobrou noc Smile

Po nekolikate Vas upozornuji,ze si s Vami netykam a ani tykat nebudu.Urazite mne tim,ze mate za to,ze bych plytvala energii na krive pomlouvani a ublizovani Vam.Ja totiz o Vas netvrdim nic,co neni pravda.Pokud se za sve chovani stydite,tak se tak nechovejte,at se pak nemusite rozcilovat,kdyz na to nekdo upozorni v ramci varovani ostatnich slusnych clenu fora,pred neferovym jednanim.A tim,ze jste ve svem inzeratu ( http://www.renault19.cz/forum/viewtopic.php?p=277326#277326 )napsal,ze se ozvete kolem 17h,jak to dopadlo?Kdyz jsem spolkla vase priserne jednani a chtela se s Vami jeste domluvit,protoze mi slo predevsim o auto,a ani toto jednoduche jste nedokazal dodrzet.Svemu velmi slusne receno "halabala je mi to jedno-chovani" jste tim nasadil korunu.
Anti

Bydliště - POVINNÉ *: Slup-Znojemsko

PříspěvekZaslal: 19.09.14 21:44    Předmět: Citovat

Tak bohužel,musím oznámit zkušenost s uživatelem LEO69.
Vyvěsil jsem inzerát na snímač teploty směsi,případně celou vstřikovací jednotku,a doplnil obrázkem snímače.Bohužel jsem uvedl špatné kW a byla mi zaslána jednotka Marelli která je absolutně nekompatibilní s mou Bosch.Ano,částečně moje vina že jsem si nezjistil jednotlivé systémy a nechtěl předem foto,nicméně tuto výstrahu sem píšu především proto,že ze strany prodávajícího nebyla a není vůbec žádná ochota vzniklou situaci řešit.nabídl jsem mu vrácení jednotky na mé náklady za alespoň část peněz,bez reakce.Takže jsem mu slíbil,že mu jednotku hodím až pojedu kolem,do okna...
Boris
Organizátor Drhlen

PříspěvekZaslal: 21.09.14 11:58    Předmět: Citovat

Anti napsal:
Tak bohužel,musím oznámit zkušenost s uživatelem LEO69.
Vyvěsil jsem inzerát na snímač teploty směsi,případně celou vstřikovací jednotku,a doplnil obrázkem snímače.Bohužel jsem uvedl špatné kW a byla mi zaslána jednotka Marelli která je absolutně nekompatibilní s mou Bosch.Ano,částečně moje vina že jsem si nezjistil jednotlivé systémy a nechtěl předem foto,nicméně tuto výstrahu sem píšu především proto,že ze strany prodávajícího nebyla a není vůbec žádná ochota vzniklou situaci řešit.nabídl jsem mu vrácení jednotky na mé náklady za alespoň část peněz,bez reakce.Takže jsem mu slíbil,že mu jednotku hodím až pojedu kolem,do okna...

No no viděl bych to fakt na plichtu... Je jenom na něm jestli bude nebo nebude chtít věc, kterou sis ty nadrobil řešit po tvém a jestli to vyřešíš prohozením oknem, tak je dobře, že jsi se nám tu na ten BL napsal páč s tebou musí být radost obchodovat... Evil or Very Mad
Anti

Bydliště - POVINNÉ *: Slup-Znojemsko

PříspěvekZaslal: 21.09.14 13:17    Předmět: Citovat

Ta tvoje plichta by nastala v případě kdy by alespoň vrátil část peněz,a já bych mu vrátil jeho jednotku.Takhle má on peníze za něco co nepotřebuje,a já mám věc která je mi ničemu.
Kdyby mě napadlo,že mi pošle něco,co absolutně neodpovídá obrázku v mém inzerátu,chtěl bych nejdříve fotku.Napsal mi třeba uživatel,který má doma to samé,i když je to z 1,4,ale vycházel z obrázku.Navíc,ve velkém technickém průkazu mám skutečně 65 kW.
Mě osobně by docela dost vadilo,kdybych někomu prodal něco špatně,a rozhodně bych se to pokusil nějak řešit.Z takto vydělaných peněz bych neměl vůbec radost.
To třeba uživatel Mirek,to byl jiný formát.Koupil jsem od něj chladič pro člověka který koupil mého předchozího R19.Dotyčný se mi ozval s tím,že chladič teče.Mirek se mi omluvil a poslal půlku ceny zpět. Exclamation
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Prodám Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17  Další
Strana 13 z 17

Přejdi na: