Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Panel
|
Zaslal: 30.04.13 07:01 Předmět: Vymena prevodovky 1,8 cabrio |
|
|
ahoj kluci mam dotaz nikdy jsem to nedelal ale chci se zeptqt co vsechno musim udelat u vymeny prevodovky u cabria? musi to jit asi horem s motorem ven je to slozity a pracny? jde to udelat v domacich podminkach v garazi? Dekuji za rady, popr. Za popis _________________ Mám R19 v Cabriu, s přítelkyní jsme si udělali radost na léto. Tohle je můj třetí Renault. Měl jsem Clio I 1,2, pak Lagunu II 1,8 16V AT a teď R19 v Cabriu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hynek

Založen: 14.10.2007 Příspěvky: 10937 Bydliště - POVINNÉ *: Brno
|
Zaslal: 30.04.13 07:23 Předmět: |
|
|
Jde to i bez vytažení motoru, ale já to vždy dělal s motorem ven. Pokud jsi to nikdy nedělal, tak si celkem mákneš, ale jde spíš o to, zda si umíš poradit, pak se to dá zvládnout i na ulici před barákem. Princip je stejný jak u kabria, tak u normální verze. _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Panel
|
Zaslal: 30.04.13 07:27 Předmět: |
|
|
diky a mas nejaky strucny popis.co vsechno udelat ? Jsem laik ale chci se to naucit a udelat sam nekdy se zacit musi automechanik nejsem ale strojni prumyslovka snad taky k necemu byla a nemehlo taky nejsem _________________ Mám R19 v Cabriu, s přítelkyní jsme si udělali radost na léto. Tohle je můj třetí Renault. Měl jsem Clio I 1,2, pak Lagunu II 1,8 16V AT a teď R19 v Cabriu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
CHAMELEON

Založen: 20.7.2010 Příspěvky: 3832 Bydliště - POVINNÉ *: ČR-Vysočina
|
Zaslal: 30.04.13 08:17 Předmět: |
|
|
Poslal jsem SZ. |
|