Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
denso Anonymní
|
Zaslal: 08.04.08 18:31 Předmět: loziska kol |
|
|
zdravim je neaky zaruceny sposob akym zistit ktore lozisko prednej napravy huci. pri jazde rovno huci .... mam vonku predne kolesa a skusal som takto nakopnut a skusat ktore bude hucat zostal som prekvapeny obidve strasne hucali az cele auto sa triaslo. jedno lozisko by nemalo spravne hucat nie?len mne obydve hucali ..... ktore je to chybne ako to zistit? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Cawba

Založen: 22.11.2007 Příspěvky: 1616 Bydliště - POVINNÉ *: Brno
|
Zaslal: 08.04.08 18:33 Předmět: |
|
|
Jak rika mirek
Jinak hucet by melo napr v pravotocive zatacce levy, tzn vzdycky to vnejsi podle zatacky do ktere jedes... teda vetsinou to tak byva. Je to srozumitelny ? _________________ ex R19 1.9D PH.II (16V Inspired) -> BMW Power
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

|
Zaslal: 08.04.08 18:34 Předmět: |
|
|
Cawba napsal: | Jak rika mirek
Jinak hucet by melo napr v pravotocive zatacce levy, tzn vzdycky to vnejsi podle zatacky do ktere jedes... teda vetsinou to tak byva. Je to srozumitelny ? |
Většinou to tak bývá ale u mě to bylo přesně naopak
...A nejsem sám  _________________
Levné nové náhradní díly http://www.renault19.cz/forum/viewtopic.php?p=246432#246432 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kengi34

Založen: 15.1.2008 Příspěvky: 141 Bydliště - POVINNÉ *: lovosice
|
Zaslal: 08.04.08 18:37 Předmět: |
|
|
Můžeš to vyheverovat zatočit co nejvíc a pak to zkusit na druhý straně to samý a měl bys to poznat poslechem jinak o těch zatáčkách to platí. A ještě měnil jsem jedno ložisko a už je to rok a to druhý furt v poho  _________________ Renault 19 16v r.v 1992 únor, najeto 200000 km pořád jede super dědek. http://lika.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ufas

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2995 Bydliště - POVINNÉ *: Bechyně
|
Zaslal: 08.04.08 18:41 Předmět: |
|
|
me to zas, jak se to zahreje, pekne piska od LP kola... ale nevim jestli to je lozisko anebo spis desky... ale kdyz jedu do pravotocivy zatacky tak to prestane... a kdyz se lehce dotknu brzdy tak taky ticho... co to muze delat? muzou to bejt ty desticky? a jestli jo jak se toho zbavit |
|
Návrat nahoru |
|
 |
denso Anonymní
|
Zaslal: 08.04.08 18:43 Předmět: |
|
|
podlam mna ked idem do zatacky tak to vonkajsie fakticky musi hucat lebo je na nom skoro všetka vaha a zas naopak ked je odlahcene to lozisko vnutorne strany tak by mal byt klid ne |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
denso Anonymní
|
Zaslal: 08.04.08 19:17 Předmět: |
|
|
ešte dotaz vymienali ste to doma to lozisko alebo v servise... Sice mam doma aj navod ako na to ale som z toho blbej ake poistne krozky o com toci? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Václav Sedlář

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2689 Bydliště - POVINNÉ *: Liberec
|
Zaslal: 08.04.08 19:24 Předmět: |
|
|
Ufas napsal: | me to zas, jak se to zahreje, pekne piska od LP kola... ale nevim jestli to je lozisko anebo spis desky... ale kdyz jedu do pravotocivy zatacky tak to prestane... a kdyz se lehce dotknu brzdy tak taky ticho... co to muze delat? muzou to bejt ty desticky? a jestli jo jak se toho zbavit |
Tohle mi udělalo když jsem vezl 4 lidi 100km a když jsem zastavil a 1 člověk vystoupil tak při rozjezdu to začalo pískat od PZ kola.Zastavil,rozjel-pískalo dál, když jsem odbočoval doprava tak to přestalo a už se to neozvalo. _________________ Renault R19 Chamade,r.v.1994,1794ccm/65kw.
Renault Laguna Grandtour, r.v. 1998,1598ccm/79kw.
Renault Laguna 3 Grandtour, 2.0 dci 110kw, r.v. 2010 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kody

Založen: 18.11.2007 Příspěvky: 577 Bydliště - POVINNÉ *: Olomouc
|
Zaslal: 08.04.08 20:18 Předmět: |
|
|
Chlapi me to taky huci ve predu podle me to bude prave ale tim levym uz si taky nejsem jistej to pravy je ale mazec jakmile ho trochu odlehcim tak huci ze to prerve skoro radio a kdyz jedu dele tak skoro porad znamej rikal ze pekne riskuju ze zna manika kterej jezdil tak dlouho az se mu ve 120 km/h rozpadlo a urvalo to pry cele rameno a vyrvalo poloosu uplne ven a pak tu karu zrusil o svodidla nastesti on byl v poho jo a pak uz ty loziska nemenil  _________________ Renault 19-1.7i,66kw,r.v.91
http://kodyr19.rajce.idnes.cz/Muj_srsen/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ufas

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2995 Bydliště - POVINNÉ *: Bechyně
|
Zaslal: 08.04.08 20:23 Předmět: |
|
|
kody napsal: | Chlapi me to taky huci ve predu podle me to bude prave ale tim levym uz si taky nejsem jistej to pravy je ale mazec jakmile ho trochu odlehcim tak huci ze to prerve skoro radio a kdyz jedu dele tak skoro porad znamej rikal ze pekne riskuju ze zna manika kterej jezdil tak dlouho az se mu ve 120 km/h rozpadlo a urvalo to pry cele rameno a vyrvalo poloosu uplne ven a pak tu karu zrusil o svodidla nastesti on byl v poho jo a pak uz ty loziska nemenil  |
tak na co čekáš??  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
radecek7

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 5176 Bydliště - POVINNÉ *: Brno-Vlezprdelkov
|
Zaslal: 08.04.08 20:25 Předmět: |
|
|
sem slysel od jedne hooodne duveryhodne osoby ze pasuje celej komplet naboj z 16v na 8v tak se chcu jenom presvedcit jestli to tak doopravdy je.. (jinak ne ze bych ti neveril to neboj.... ) _________________ BMW E36 CABRIO:)
Renault 19 16v PH1
Volvo V70 2.5 TDI rakev
VW Golf Cabrio III dostala moje draha:)
Felda pracant |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pavel
Založen: 27.12.2007 Příspěvky: 9 Bydliště - POVINNÉ *: vidochov
|
Zaslal: 19.04.08 19:35 Předmět: ložiska |
|
|
Zdarvím,chlapi prosím vás nemáte náhodou někdo zkušenost s ložiskama na espacu?Mám ho z roku 91 koupil jsem ho v září zatím je všechno v pohodě a toho místa no paráda ale poslední dobu když jedu rovně nebo zatáčím do prava tak je to docela nepříjemný hučení?Nevíte proto jaký jsou tam ložiska v kolách nebo nemáte někdo náhodou fotku nebo rozměr?
Díky za každou odpověd,třaba na email pavelvidochov@centrum.cz  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|