Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Bembik
Založen: 7.4.2008 Příspěvky: 44 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava - Petřkovice
|
Zaslal: 07.04.08 18:13 Předmět: Koroze tak celkově |
|
|
Zdrawím pánové a dámy,
určitě se každý z Vás setkává na rendolfech s nějakou tou korozí, ať už to je nějaký blatníček, či prah, či cokoliv jiného....
Chtěl bych se zeptat - máte nějaké extra fígly na odstranění? (pokud se nejdná už o totalní prohnití)
Ja to zatím pouze vždy zbrousím, stříku, přeleštím a není nic poznat, ale za pul roku je to venku...
Dokázal by někdo poradit? - momentálně řeším spodní část předního blatníku - už jakoby prah. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Rosta
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7427 Bydliště - POVINNÉ *: Dolni Domaslavice
|
Zaslal: 07.04.08 18:15 Předmět: |
|
|
pokud to neni jenom povrchove ale leze to zevnitr coz asi jo kdyz ti to vzdycky vyleze znova tak pomuze jedine flexa a COčko _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
|
Václav Sedlář
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2689 Bydliště - POVINNÉ *: Liberec
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Bembik
|
Zaslal: 07.04.08 19:01 Předmět: |
|
|
ouuuu toto už vypadá dost havarijně, já to mám jen tak povrchově - puchýřky...
Jinak tady bych já osobne doproučil co nejvíce vzít brusným kotoučem uflexy, pak vzít kit se sklenými vlakny, dokitovat to co zmizí, a pak jemnější... v těchto místech toho asi moc navařit nepůjde. ale pokud to někdo dokáže tak určitě preferovat vyvaření. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Vítek
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 1483 Bydliště - POVINNÉ *: Brno
|
Zaslal: 07.04.08 19:24 Předmět: |
|
|
spis me prijde ze to je uz zevnitr |
|
Návrat nahoru |
|
|
Rosta
|
Zaslal: 07.04.08 19:35 Předmět: |
|
|
určitě zevnitř _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
|
Bembik
|
Zaslal: 07.04.08 19:51 Předmět: |
|
|
je fakt ze dovnitř nevidím, ale zbrousil jsem to na čistý kov.... po rzi ani pamatky...... řezat a vyvařovat :-( nevíte o někom z ostravy? |
|
Návrat nahoru |
|
|
Rosta
|
Zaslal: 08.04.08 06:04 Předmět: |
|
|
ono to platilo spis na vaclava tvoje foto jsme nevideli ,ale pravdepodobne to bude taky zevnitr _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
|
renda 19
Založen: 10.10.2007 Příspěvky: 28 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava Poruba
|
Zaslal: 08.04.08 19:52 Předmět: |
|
|
Joj, co já se u favoritu nabrousil, natmelil, nastříkal základem a pak barvou. A stejně to vždycky vykvetlo znova. Pak se mi vytrhlo zadní rameno z podlahy a bylo to. Poslední fotku svého fanouše jsem pořídil "na Bludovičáku" v Havířově, když se sápal na odtahovku směr "šroťák" .Jakmile jednou začne kvést je to v prd.... _________________ R19 Ph 2, 54 kW, r.v.95 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Bembik
|
Zaslal: 08.04.08 20:02 Předmět: |
|
|
No...řekl bych, že favority :-d to je trošku jiná kategorie...to kvete před očima... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Dunga
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 4073 Bydliště - POVINNÉ *: Brandýs nad Labem
|
Zaslal: 08.04.08 20:15 Předmět: |
|
|
Bembik napsal: | No...řekl bych, že favority :-d to je trošku jiná kategorie...to kvete před očima... | nejsem si jisty, jestli souhlasit... stejne jako u vseho i tady zalezi na tom, kdo autem jezdi... kdyz obcas nechas nastriknout spodek, obcas ho umyjes a navoskujes a kdyz se nejaky puchyrek objevi, tak to opravis, nebo kdyz s tim jezdis po poli, spodek ani nevis jestli nemas v podlaze diru a nechavas na dverich a lemech malou laborator, tak je to rozdil... navic dneska zrovna jsem sel kolo hospody, stalo pred ni facko a vypadalo jakoby zrovna vyjelo z fabriky... |
|
Návrat nahoru |
|
|
radecek7
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 5176 Bydliště - POVINNÉ *: Brno-Vlezprdelkov
|
Zaslal: 08.04.08 20:17 Předmět: |
|
|
Dunga napsal: | Bembik napsal: | No...řekl bych, že favority :-d to je trošku jiná kategorie...to kvete před očima... | nejsem si jisty, jestli souhlasit... stejne jako u vseho i tady zalezi na tom, kdo autem jezdi... kdyz obcas nechas nastriknout spodek, obcas ho umyjes a navoskujes a kdyz se nejaky puchyrek objevi, tak to opravis, nebo kdyz s tim jezdis po poli, spodek ani nevis jestli nemas v podlaze diru a nechavas na dverich a lemech malou laborator, tak je to rozdil... navic dneska zrovna jsem sel kolo hospody, stalo pred ni facko a vypadalo jakoby zrovna vyjelo z fabriky... | jn jak do praxe facko z 45 000km 1 majitel....fakt jako novy,.....ale je pravda ze jich je zase malo...jinak aji to vyvarovani casem odejde...proste uz to neni original...jedine cely opiskovat zaklad.a dalsi kraviny proste udelat novou kastlu... _________________ BMW E36 CABRIO:)
Renault 19 16v PH1
Volvo V70 2.5 TDI rakev
VW Golf Cabrio III dostala moje draha:)
Felda pracant |
|
Návrat nahoru |
|
|
Bembik
|
Zaslal: 08.04.08 20:50 Předmět: |
|
|
jj je základ se o to starat...ale třeba dědek..má fáčko, stará se o něj, a ...ať dělá co chce, stejně to hnije .... nechal vyměnit zadní lemy a tak za 3 měsíce začaly hniit...a to to bylo vystříkané přímo od servisu... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Václav Sedlář
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2689 Bydliště - POVINNÉ *: Liberec
|
Zaslal: 08.04.08 21:12 Předmět: |
|
|
Bembik napsal: | No...řekl bych, že favority :-d to je trošku jiná kategorie...to kvete před očima... |
Taky jsem si myslel, že to nebude jako favorit, ale před zimou to takové nebylo s tou rzí. _________________ Renault R19 Chamade,r.v.1994,1794ccm/65kw.
Renault Laguna Grandtour, r.v. 1998,1598ccm/79kw.
Renault Laguna 3 Grandtour, 2.0 dci 110kw, r.v. 2010 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Boris Organizátor Drhlen
Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 10287 Bydliště - POVINNÉ *: Semily
|
Zaslal: 09.04.08 07:48 Předmět: |
|
|
Václav Sedlář napsal: | Bembik napsal: | No...řekl bych, že favority :-d to je trošku jiná kategorie...to kvete před očima... |
Taky jsem si myslel, že to nebude jako favorit, ale před zimou to takové nebylo s tou rzí. |
Obávám se, že už to bylo spíše opravené na prodej.... a proto tak rychle vylezlo _________________ Renault 19 16V 99kWoltu
www.djmartinbores.cz I www.danceparty.unas.cz I www.indoorpaintball.cz |
|
Návrat nahoru |
|
|
|