|
Renault 19 Club Fórum Renault 19 clubu ČR
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Geoorg Anonymní
|
Zaslal: 08.04.08 17:53 Předmět: |
|
|
Já mám obsah 1721 54 kw a spojku jsem měnil komplet.Lamelu,přítlačák a ložisko.Značku jsem vybral Sachs a vyšlo mě to na 5500 kč bez práce.Mám tam najeto asi 50 000 km ale pedál mi začal zabírat nějak u vrchu tak nevím ale jinak spokojenost. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
airelin Anonymní
|
Zaslal: 08.04.08 20:27 Předmět: Re: dotaz |
|
|
tutman napsal: | airelin napsal: | Nazdar pánové...mám 19ku 94 ROČNÍK ČERNÉ COUPÉ... :-) HELE KDYŽ DÁM MÁLO PLYNU A ROZJÍŽDÍM TO ZAČNE MI ČUMÁK SKÁKAT JAK SPLAŠENEJ FAKT SE TO TŘEPE FEST...měnil jsem silent bloky tlumiče může to bejt spojkou??jinak funguje ok...stačí dát víc plynu ale to zas pak hraničí s pískotem pneu.... když jsem koloně tak je to docela makačka na práci s pedály abych nenabral toho předemnou ale zase aby mi to nehopsalo.. Jo jinak nejeto mám 130 000 a spojka byla měněná v 90tis. |
mě to dělá to samé  |
mě včera mechanik říkal,že je to sto pro lamela a že to není až tak drahá oprava že se to nějak lepí pájí vaří kalí či co fakt nevm ale jde to...ale kua rozebrat tu spojku...víc dá člověk za práci než za materiál... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|