Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Ray...

Založen: 13.5.2008 Příspěvky: 248 Bydliště - POVINNÉ *: Kladno
|
Zaslal: 20.01.09 23:41 Předmět: |
|
|
LANiN napsal: | Ray... napsal: | no tak jsem si tu hezky precet ze jde vymenit podtlak za podtlak ale co takhle vymenit dosluhujici (kdykoli slapnu na brzdu problikne kontrolka a najede cerpadlo ze si nedrzi tlak) elektro-hydraulickej .... netusi nekdo kde mam vzit podtlak pro ten posilovac??? A co z megana??? vim ze s abs se muzu rozloucit (to je fuk stejne nefungovalo) :-D |
ABS pretlak das do pryc komplet a das tam podtlak z megoše
finito  |
A jakej rok? S abs nebo bez abs??? _________________ Renault 19 kabrio ... .. zasveceni vedi .. ;) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 20.01.09 23:43 Předmět: |
|
|
bes abs.. vic otom nevim.. jen ze to brzdi daleko lip  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dunga

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 4073 Bydliště - POVINNÉ *: Brandýs nad Labem
|
Zaslal: 20.01.09 23:45 Předmět: |
|
|
LANiN napsal: | bes abs.. vic otom nevim.. jen ze to brzdi daleko lip  | a komplet abs by se nedalo pouzit z megana? ja bych bral lepsi brzdeni, ale abs se vzdat nechci, mam z nej dobry pocit  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ray...

Založen: 13.5.2008 Příspěvky: 248 Bydliště - POVINNÉ *: Kladno
|
Zaslal: 21.01.09 11:05 Předmět: |
|
|
Dunga napsal: | LANiN napsal: | bes abs.. vic otom nevim.. jen ze to brzdi daleko lip  | a komplet abs by se nedalo pouzit z megana? ja bych bral lepsi brzdeni, ale abs se vzdat nechci, mam z nej dobry pocit  | no to je prave ono ... :-D sice mi nefunguje ale mohlo by kdybych ho dal komplet z megana ... a je jedno jakej rok nebo neni .. ;) _________________ Renault 19 kabrio ... .. zasveceni vedi .. ;) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sunar
Založen: 20.1.2008 Příspěvky: 41 Bydliště - POVINNÉ *: Kyjov
|
Zaslal: 21.01.09 14:30 Předmět: |
|
|
Na to že 19ky moc nebrzdí je potřeba nejdřív začínat na autech co neměli posilovač pak přejit na auta s prvníma typama posilovačů, u kterých když se brzdilo, tak scípávali motory atd. a potom aj vaša 19ka bude oprot předchozím autům brzdit jak bůh. Jo a ať brzdím levů nebo pravů, žádný rozdíl nepozoruju  _________________ RENCEK 19 16 lentilků |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dunga

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 4073 Bydliště - POVINNÉ *: Brandýs nad Labem
|
Zaslal: 21.01.09 15:52 Předmět: |
|
|
Sunar napsal: | Na to že 19ky moc nebrzdí je potřeba nejdřív začínat na autech co neměli posilovač pak přejit na auta s prvníma typama posilovačů, u kterých když se brzdilo, tak scípávali motory atd. a potom aj vaša 19ka bude oprot předchozím autům brzdit jak bůh. Jo a ať brzdím levů nebo pravů, žádný rozdíl nepozoruju  | no jako zkousel jsem jednou brzdit s autem bez posilovace brz, myslel jsem, ze se pose*u, spousta jinych aut, se kteryma jsem kdy jel, brzdila slabej, takze to zas takova hruza neni, dokonce mi to zatim dycky stacilo, ale mit moznost, aby to brzdilo vic, jdu do toho, podle me jakakoliv vec, ktera mi muze pomoct v krizove situcaci se hodi  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bucho
.gif)
Založen: 16.6.2009 Příspěvky: 431 Bydliště - POVINNÉ *: Ziar nad Hronom
|
Zaslal: 18.07.12 12:21 Předmět: |
|
|
OK. .dam to sem.. AKO a CIM pri demontazi povolit tu jednu pekelne zasitu matku co je v lavo hore??.. nic sa mi tam nevojde..  _________________ mam rad <> a 19tky obzvlast.. ;)
http://bucho01.rajce.idnes.cz/dT_2014/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 18.07.12 12:42 Předmět: |
|
|
myslíš v autě ty 4šrouby pro posilovač? já použil pidi račnu a k tomu jsem si asi na 10x zlomil ruku aby to šlo a abych nezapoměl, připrav si plnou hubu píp a kůů atd, budou se hodit při uvolňováni tlaku  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bucho
.gif)
Založen: 16.6.2009 Příspěvky: 431 Bydliště - POVINNÉ *: Ziar nad Hronom
|
Zaslal: 18.07.12 13:14 Předmět: |
|
|
ano myslim tu.. nadavok mam v zasobe vzdy dost . .. .mam aj malu racnu..ale nadstavec je tak dlhy ze s nim ho tam nedostanem a bez neho to zase nedociahne.. .necham to asi zase na neskor. . _________________ mam rad <> a 19tky obzvlast.. ;)
http://bucho01.rajce.idnes.cz/dT_2014/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
goreff
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 10669 Bydliště - POVINNÉ *: Olšany u Prostějova
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Osly

Založen: 5.4.2011 Příspěvky: 5655 Bydliště - POVINNÉ *: Loučná nad Desnou okr. Šumperk
|
Zaslal: 18.07.12 14:05 Předmět: |
|
|
já ještě použil ten pružinovej blbinec abych to mohl povolovat trošku z úhlu ale i tak jsem měl dojebaný ruce  _________________ Clio III ph2 Grandtour 94kw 09
R19 PH2 81kw 94 - Baccara - In progress
R19 PH2 81kw 95 - Baccara - sold
R19 PH1 54kw 92 - sold
Šáde 120 (sešrotovaná)
www.osly.rajce.idnes.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 18.07.12 14:09 Předmět: |
|
|
já mám o jeden pedál na kabriu míň takže jsem tam asi měl lepší přístup než vy s manuálem  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hynek

Založen: 14.10.2007 Příspěvky: 10937 Bydliště - POVINNÉ *: Brno
|
Zaslal: 18.07.12 19:33 Předmět: |
|
|
Teď jsem to skládal, pedály jsem měl vyndaný, tak že pohoda, ale pak poskládat spojkový a brzdový pedál, to taky byla jebačka, hlavně ty skur... závlačky  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 18.07.12 22:10 Předmět: |
|
|
joo s těmi závlačky jsem si taky užil své, když jsem onehda měnil samostav na tchánové R19  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Alios

Založen: 29.3.2011 Příspěvky: 1711 Bydliště - POVINNÉ *: Blansko
|
Zaslal: 19.07.12 21:10 Předmět: |
|
|
LANiN napsal: | joo s těmi závlačky jsem si taky užil své, když jsem onehda měnil samostav na tchánové R19  |
Zdarec, to mně ani nepřipomínejte, já jsem tam dole u pedálů ležel, až se mi udělalo blbě jako po týdenní pařbě. Nakonec ale závlačka padla na své místo, měnil jsem tehdy to silonové pouzdro spojkového pedálu. _________________ R19 Ph2 1.7 54Kw 1993 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|