Obsah fóra Renault 19 Club Renault 19 Club
Fórum Renault 19 clubu ČR

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

lambda sonda
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Motor
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Trax

Bydliště - POVINNÉ *: SVK,near da Prievidza

PříspěvekZaslal: 03.04.08 17:31    Předmět: Citovat

Ked som bol s mojim renaultom na diagnostike,chlapik meral lambdu a povedal ze ma malinko slabsie hodnoty.Ale dodal ze pri tychto starsich autach to nema ziadny vpliv.Vraj az novsie typy by na to mohli byt haklive.Hlavne vraj je ze dava peknu pravidelnu krivku,ktoru mi aj ukazal.Mne ide auto pekne,spotreba je v normale.Akurat mi malilinko kolisaju otacky na volnobehu.Ale fakt malicko.Ci to moze byt prave lambdou neviem.Ale ked to zvlada moja stara lambda myslim ze nova aj ked univerzalna by nemala mat problem Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
kubles

Bydliště - POVINNÉ *: opava

PříspěvekZaslal: 03.04.08 18:02    Předmět: Citovat

jj některe 1.4 motory neměli RJ ani lambdu ani kat jsem toho příkladem Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy a sem vysmatej protoze zadny problemy taskovy neresim :-D
Petak

Bydliště - POVINNÉ *: Třešť

PříspěvekZaslal: 03.04.08 18:24    Předmět: Citovat

kubles napsal:
jj některe 1.4 motory neměli RJ ani lambdu ani kat jsem toho příkladem Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy a sem vysmatej protoze zadny problemy taskovy neresim :-D

tak to se maš no ja mam taky 1.4 a řešim tyto problemy RJ mam i lamdu a taky kat!!! Laughing Laughing Laughing
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
kengi34

Bydliště - POVINNÉ *: lovosice

PříspěvekZaslal: 05.04.08 07:38    Předmět: Citovat

Tak hošani dal jsem tam tu lambdu magneti marelli a neuvěřitelný. Je to paráda motor jak švícary, klidnej jde od spoda krásně rovně do zátahu fakt paráda. Nevěřil bych co všechno lambda dělá. Bosch píše výměnu max. po ujetí 160000 km, tak kdo nemá vyměníno tak s chutí do toho. Předpoklad ale asi bude aby všechno kolem bylo v cajku, jako víčko palec kabely atd. Takže doporučuju Exclamation Very Happy Very Happy
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Motor Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
Strana 3 z 3

Přejdi na: