Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
R19_Pepa
Založen: 5.1.2008 Příspěvky: 19 Bydliště - POVINNÉ *: Moravice
|
Zaslal: 30.03.08 10:01 Předmět: RE: |
|
|
Tohle jsem zazil,
Je to na kuchnuti prevodovky
Delalo me to jen na petku, piskalo to jako dobre zajety turbo, podotykam, ze pouze na 5 prevodovy stupen, kdyz bylo auto v zatahu.
Po case me odesla prevodovka, kuchnul jsem a zjistil, ze lozisko co drzi ozubenou tyc je vyskocene a segerovka co to drzela je praskla.Nove lozisko a opraveni trosku odstipleho boku |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 30.03.08 20:55 Předmět: Re: RE: |
|
|
R19_Pepa napsal: | Tohle jsem zazil,
Je to na kuchnuti prevodovky
Delalo me to jen na petku, piskalo to jako dobre zajety turbo, podotykam, ze pouze na 5 prevodovy stupen, kdyz bylo auto v zatahu.
Po case me odesla prevodovka, kuchnul jsem a zjistil, ze lozisko co drzi ozubenou tyc je vyskocene a segerovka co to drzela je praskla.Nove lozisko a opraveni trosku odstipleho boku |
ou shit .. a cena opravy nevíš??? prosím prosím?? a popř jestli si vzpomínáš jak dlouho a jak náročné to bylo?? sám bych to asi nezvlád co? :-( ... no ja zatim jezdim jakože jen na 4.rychlost 80vic ne..  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pivinek

Založen: 23.11.2007 Příspěvky: 3025 Bydliště - POVINNÉ *: na pivu v Čermné
|
Zaslal: 30.03.08 22:23 Předmět: převodovka |
|
|
jsem něco podobného psal, že to bude z převodovky, ale nikde jsem se s tím nesetkal  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 30.03.08 22:42 Předmět: |
|
|
vyměna ložisek v převodovce je minimlane 5t prace na tom moc neni cca 3-4hodiny pokud na to maš vybaveni a viš kde co rozebrat ale drahy sou ložiska + vyndavani převodovky z auta _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 31.03.08 22:55 Předmět: |
|
|
m1tv napsal: | vyměna ložisek v převodovce je minimlane 5t prace na tom moc neni cca 3-4hodiny pokud na to maš vybaveni a viš kde co rozebrat ale drahy sou ložiska + vyndavani převodovky z auta |
no tak nařadí nějaké mám určitě.. spíš jestli nato nějak potřebuju ruzne stahováky nebo nějaké takove přípravky nevíš??? pokud by to byly nějaké šílenosti tak bych to asik nechal někde  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

|
Zaslal: 31.03.08 23:23 Předmět: |
|
|
no prave že na převodovku určo nařadi nemaš neni to sranda .. ti vyfotim vnitřek a pokud neviš co kam poskladat tak nemaš šanci .. _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 01.04.08 00:52 Předmět: |
|
|
m1tv napsal: | no prave že na převodovku určo nařadi nemaš neni to sranda .. ti vyfotim vnitřek a pokud neviš co kam poskladat tak nemaš šanci .. |
tak hele.. když bych to rozdělával tak bych měl strach že mě z teho hebla něco vystřelí a to bych pak byl v řiti ... jinka no nevím... ta knahoď nějaké foto a uvidím no...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ufas

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2995 Bydliště - POVINNÉ *: Bechyně
|
Zaslal: 01.04.08 12:20 Předmět: |
|
|
m1tv napsal: | no prave že na převodovku určo nařadi nemaš neni to sranda .. ti vyfotim vnitřek a pokud neviš co kam poskladat tak nemaš šanci .. |
a co je na to treba specialniho?? vim ze ji tatik mel rozdelanou nekolikrat, neco na ni spravoval a nerek bych ze mel neco spesl... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

|
Zaslal: 01.04.08 17:30 Předmět: |
|
|
no potřebuješ tam stahovak na 5 neni tam žadny misto takže sme si ho nechavaly delat u soustužnika je tam cca 3mm mista takže žadnej normalni tam nedostaneš a pak potřebuješ tyčky na zajišteni tech valečku co ti drži rychlosti a podobne je tam toho dost .. _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
radecek7

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 5176 Bydliště - POVINNÉ *: Brno-Vlezprdelkov
|
Zaslal: 01.04.08 20:58 Předmět: |
|
|
m1tv napsal: | no potřebuješ tam stahovak na 5 neni tam žadny misto takže sme si ho nechavaly delat u soustužnika je tam cca 3mm mista takže žadnej normalni tam nedostaneš a pak potřebuješ tyčky na zajišteni tech valečku co ti drži rychlosti a podobne je tam toho dost .. | 5 se da sundat kladivem.... a vubec nic se ji nestalo valecky taky drzi bez pripravku ale je na to potrba sikovnost me s tim pomahal kamos kterej tomu hodne rozumi a pohoda...  _________________ BMW E36 CABRIO:)
Renault 19 16v PH1
Volvo V70 2.5 TDI rakev
VW Golf Cabrio III dostala moje draha:)
Felda pracant |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 01.04.08 21:07 Předmět: |
|
|
to m1tv nepřihodíš sím sím nějakou fotku jak to uvnitř vypadá??? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
britva

Založen: 15.10.2007 Příspěvky: 287 Bydliště - POVINNÉ *: Bratislava
|
Zaslal: 01.04.08 21:18 Předmět: |
|
|
Pokial si to nemal este rozobrate ser na to, nestoji to za tie nervy ja som jednu rozobral a aj zlozil, ale to som mal dalsiu rozobratu prevodovku vedla na ocumovanie a aj tak to nebolo len tak, pripravky som ziadne nemal. _________________ R 19 16v ph1 3d 142,8 ps / 6710 ot/min (MAHA LPS 3000)
R 19 8v ph1 5d 73 -> 90 ps -> f7p 128,4 ps / 6675 ot/min (MAHA LPS 3000) -> R.I.P. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 01.04.08 21:45 Předmět: |
|
|
motor sem taky nemel rozebrany a rozdelal a slozil sem ho a frči ..
TO ALL hele a když to tedy píská a je to podle některých vyskočené nebo cot to ložisko na 5tce.. když ji nebudu vubec dávat uškodím jí nějak?? nebo kdybych ji zařadil bude to nějak vadit že třeba se třeba sekne nebo tak něco?? ..
já bych spíš koupil jinou nechal naní udělat GO a tu tam prdnul.. a mezitím bych jezdil s touhle.. co vy nato?? ale tak cca 2měsíce no  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jarda

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2643 Bydliště - POVINNÉ *: Havířov
|
Zaslal: 01.04.08 21:51 Předmět: |
|
|
A seš si jistej že to je převodovkou ??? Test: zvedni předek, start, zařaď 5, ať ti někdo šlape na plyn, vlez pod auto a poslechni přes šroubovák odkud to pištění leze. _________________ Rozhodl jsem se,že budu žít věčně a umřu jenom kdyby mi to nevyšlo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 01.04.08 22:08 Předmět: |
|
|
jarda napsal: | A seš si jistej že to je převodovkou ??? Test: zvedni předek, start, zařaď 5, ať ti někdo šlape na plyn, vlez pod auto a poslechni přes šroubovák odkud to pištění leze. |
mno tak ja nevim.. ja jen popsal co to a obevili se tu teorie..
a aj si myslím že to je aji převodovkou bo ta už je asi po smrti... když jsem viděl synka co to auto měl a co dělá ted s autem co má.. no potěš koště
jinak ja fakt nevim co by mohlo pištět.. motor je ´jak novej altik kdysi hned jak sem to koupil po repasi ten asi ne.... hm možná servo ale to by podle mě pištělo furt a ne jen v záběru... mno a rozvody byly dělané než sem to koupil.. jde vidět že řemen je novej.. (ale buh vi co kladky a spol no to nevim...) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|