Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Rexcor
Založen: 19.3.2012 Příspěvky: 168 Bydliště - POVINNÉ *: Pardubice
|
Zaslal: 22.03.12 06:25 Předmět: Větrolam či možná deflektor |
|
|
Prostě bych se chtěl zeptat jak velký je problém sehnat ten kryt přes zadní sedačky na zvednutí za předními sedačkami aby do auta za jízdy tak nefoukalo. Při zvednutých oýnkách samo.
Případně pokud jej někdo má tak prosím za kolik byste to viděli při prodeji.
Hledám si totiž 19 Cabrio a přiznám se, že mi vadí, že k žádnému není. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
hynek

Založen: 14.10.2007 Příspěvky: 10937 Bydliště - POVINNÉ *: Brno
|
Zaslal: 22.03.12 07:32 Předmět: |
|
|
Dá se sehnat originál, ten není zrovna nejlecnější, nebo si nechat udělat, já si ho taky dělal, mám v podstatě kopii originálu, nebo ho ještě dělá LANiN. Jinak se tomu říká Windshott  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Marv Vítěz Drhlen 2007

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7357 Bydliště - POVINNÉ *: Rousínov u Vyškova
|
Zaslal: 22.03.12 10:09 Předmět: |
|
|
hynek napsal: | Dá se sehnat originál, ten není zrovna nejlecnější, nebo si nechat udělat, já si ho taky dělal, mám v podstatě kopii originálu, nebo ho ještě dělá LANiN. Jinak se tomu říká Windshott  |
sehnat originál je hodně velký problém, pod 3tis, jsem ho ještě neviděl, občas se objeví na Ebay, ceno okolo 5 tis...
pak jedině kluci co si to tady vyráběli sami. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 22.03.12 10:14 Předmět: |
|
|
origo nabizi ELIA asi za 250eur  _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 22.03.12 15:30 Předmět: |
|
|
Můžu ti ho vyrobit ale není to úplná krasotina jako originál, hodil bych ti sem fotku ale nějak se nemůžu dostat na svoje rajče druhou stránku.. kdyžtak zkoušej, někde v galerii Kabrio
ale vypadá to nějak takto
tady je o tom téma: http://www.renault19.cz/forum/viewtopic.php?t=747&postdays=0&postorder=asc&start=15
jinka v podpose mám pidi fotku, je to odzkoušený a funguje to i v 180km/h  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 22.03.12 20:31 Předmět: |
|
|
tak už se rajče vzpamatovalo fotky jsou TADY skoro až u konce
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rexcor
|
Zaslal: 23.03.12 10:51 Předmět: |
|
|
Mirek: Tak díky za Tip. ;-)
LANiN:
no kolik si jej tedy ceníš?
A ještě jedna věc, měli jste vzadu na uchycení háčky, nebo jste si je museli dodělávat? Já je tam nenašel na tomhle svém novém.
(Včera jsem si ho přivezl domů - dodám časem foto, teď řeším přehlášení a pojistku:-D) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sob007 LOPRAIS
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 5122 Bydliště - POVINNÉ *: Skalice [Zn]
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rexcor
|
Zaslal: 23.03.12 18:53 Předmět: |
|
|
Jo na madlech vím. A jak to tam máte chycené? Přes ruská pouta, nebo máte už vymakanější systém??
Na Ty háčky se ptám, protože jsem je na tom předchozím měl, na tomhle jsem je nenašel a co hůř nepamatuji si přesně jak to tam vypadalo. Mohl by někdo dát foto jak to má uchycené?
Jde mi o to aby to bylo odnímatelné a co nejvíce se to podobalo originálu, jelikož jsem s tím byl spokojen. Rád bych aby se stejně jako origo dal sklápět a také umístit pod střechu, pokud pojedeme 4. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hynek

|
Zaslal: 23.03.12 19:27 Předmět: |
|
|
Otec dělal tento, věrná kopie originálu, dá se sklopit, oddělat a schovat ke střeše, úplně stejně, jako originál Kdyby jsi chtěl foto jak to vypadá teď, není problém. I cena na výrobu nového kusu by byla solidní
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 23.03.12 20:47 Předmět: |
|
|
já to mám zase s plexi, více se mi to líbí a hlavně přez to jde lépe vidět než přez tu "síť" jak ma hyňajz.. v podstatě v zrcátku to plexi ani nevidím, je to zároveň s výškou hlaových opěrek a taky to jde sklopit i schovat se střechou jako originál těch pásek si nevšímej, teď je to na suchý zip ale foto nemám..
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rexcor
|
Zaslal: 24.03.12 07:50 Předmět: |
|
|
Mě před plexi varovali dva lidi nezávisle na sobě. Prý při bouračce se láme tak špatně, že může tvořit nože místo toho aby se roztříštilo, nebo drželo vcelku.
Líbí se mi ten se síťkou, ale spíše z bezpečnostního hlediska. Navíc to poškrábání. A jak máte dělané uchycení vzadu pod kapotou??
Teoreticky bych měl být schopen zařídit si to přímo tady u známých (výrobu) ale musím dát přesné požadavky.
Myslíte že mohu poprosit o podrobné foto? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
PR0V0CATEUR Provokovat a škodit

Založen: 14.9.2009 Příspěvky: 6995 Bydliště - POVINNÉ *: Strážnice
|
Zaslal: 24.03.12 07:51 Předmět: |
|
|
Plexi polepíš průhlednou nebo tónovací fólií a máš po střepech...  _________________ telefon: 601/222282
Mám tak moc rád lidi, že žiju takovým způsobem, aby až umřu bylo víc lidí šťastných než smutných, troubové! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hynek

|
Zaslal: 24.03.12 07:59 Předmět: |
|
|
Vzadu to mám chycené gumičkou přes zadní pásy, stejně jako ty originály, proč něco vymýšlet,když to funguje. Jinak, přes tu síťku je viděl líp, než přes ty zašlí slídy, co má každej Hlavně to nevypadá jak v akváriu  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|