Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 28.03.08 20:07 Předmět: Převodovka, řazení, atd |
|
|
taak slavnostně oznamuji že dneškem 28.3.2008 v 18:40hodin jsem vyjel z garáže
kuuraa chalanii to je něco NO TO NEJDE POPSAT TA RADOST ..
k věci.. jel jsem do práce na noční (kde právě jsem..)
a po dálnici si to svištím 110km/h ale když jsem zařadil 5.rychlost tak začlo něco šíleně pištět (zvuk jako setrvační nebo tak) ale při povolení plynu to přestane zase sešlápnu plyn tak to začne a dělá to jen na 5.rychlost ... něco se vzduchem či co??
žebych něco špatně složil
ale jinak jede uplně parádně
a podvozek no tybrďo neuvěřitelně sedí bych řek až mooc dobře prostě 
Naposledy upravil LANiN dne 28.09.09 13:51, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pivinek

Založen: 23.11.2007 Příspěvky: 3025 Bydliště - POVINNÉ *: na pivu v Čermné
|
Zaslal: 28.03.08 20:49 Předmět: podvozek |
|
|
mohu se zeptat co jsi dělal s podvozkem, že ti tak sedí?
Jinak k tvému problému: ono toho mohe být víve.... ložisko, něco v převodovce ATD.... od jakých míst to jde? Nevím, postupně se tu moheš dopátrat k příčině |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 28.03.08 20:54 Předmět: Re: podvozek |
|
|
pivinek napsal: | mohu se zeptat co jsi dělal s podvozkem, že ti tak sedí?
Jinak k tvému problému: ono toho mohe být víve.... ložisko, něco v převodovce ATD.... od jakých míst to jde? Nevím, postupně se tu moheš dopátrat k příčině |
podvozek sedí páč mám komplet nový sportovní od KW a možná asi proto že mám vzadu 2cm podložky a všude gumy 205/45 R15
a piští to když tam dám 5ku když šlápnu na plyn jako že chci přidat tak piští víc a čím víc šlápnu na pedál tím víc to piští a když povolím plyn tak přestane..
hele ložsko těžko na spojce ta je komplet celá nová žádný šunt ale valeo.. a dělá to jen při 5rychlosti.. nechápu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pivinek

Založen: 23.11.2007 Příspěvky: 3025 Bydliště - POVINNÉ *: na pivu v Čermné
|
Zaslal: 28.03.08 21:53 Předmět: pištění |
|
|
mno to nevím, a nemáš přidřený turbo? nevím, takhle mě nic nenapadá..protože se všechno točí jak při čtyřce tak i při pětce, tak nevím, možná něco na převodvce....nevím |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 28.03.08 22:48 Předmět: |
|
|
a někdo jinej neví?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7427 Bydliště - POVINNÉ *: Dolni Domaslavice
|
Zaslal: 28.03.08 23:05 Předmět: |
|
|
mozna netesnost na sacim potrubi?ale to by melo asi delat na vsech kvaltech
pokud to dela jenom na petku to je nake divne _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 28.03.08 23:24 Předmět: |
|
|
Rosta napsal: | mozna netesnost na sacim potrubi?ale to by melo asi delat na vsech kvaltech
pokud to dela jenom na petku to je nake divne |
sem byl ted pro jidlo do HAMu klukum a poslouchal jsem a dělá to i na 3ku a 4ku ale uplně nepatrně skoro jsem měl hlavu z okna abych to slyšel... kura to je divne  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kubais Zoofil

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 7176 Bydliště - POVINNÉ *: Drsný kraj,drsní lidé-Bruntál
|
Zaslal: 28.03.08 23:29 Předmět: |
|
|
LANiN napsal: | Rosta napsal: | mozna netesnost na sacim potrubi?ale to by melo asi delat na vsech kvaltech
sem byl ted pro jidlo do HAMu klukum a poslouchal jsem a dělá to i na 3ku a 4ku ale uplně nepatrně skoro jsem měl hlavu z okna abych to slyšel... kura to je divne  |
Vlaz pod kapotu a zkus to nachvíli na volnoběh voroštovat;) jestli to jde z motoru... _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 28.03.08 23:31 Předmět: |
|
|
Kubais napsal: | LANiN napsal: | Rosta napsal: | mozna netesnost na sacim potrubi?ale to by melo asi delat na vsech kvaltech
Vlaz pod kapotu a zkus to nachvíli na volnoběh voroštovat;) jestli to jde z motoru... |
na volnoběh nic nikde nic tichoučko cvrliká jako hodinky
ale ta pětka to je jak bych jel na setrvačník .. nebo me ted napadlo ze to má podobnej zvuk (ale fejst silnější) jako zpátečka (pro představu) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jarda

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2643 Bydliště - POVINNÉ *: Havířov
|
Zaslal: 28.03.08 23:36 Předmět: |
|
|
Kubais mluv na něj spisovnou češtinou, von neví co je to voroštovat  _________________ Rozhodl jsem se,že budu žít věčně a umřu jenom kdyby mi to nevyšlo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 28.03.08 23:37 Předmět: |
|
|
jarda napsal: | Kubais mluv na něj spisovnou češtinou, von neví co je to voroštovat  |
pořádně ho protůrovat?? to asi těžko motor po GO |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jarda

|
Zaslal: 28.03.08 23:40 Předmět: |
|
|
Samozřejmě s rozumem. Ne na omezovač.  _________________ Rozhodl jsem se,že budu žít věčně a umřu jenom kdyby mi to nevyšlo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 28.03.08 23:42 Předmět: |
|
|
jarda napsal: | Samozřejmě s rozumem. Ne na omezovač.  |
no nejvic zkoušeno 4t ale tím to nebude.. motor šlape jak má..
chjo.. kdyby pištělo na všech kváltech tak snad že to saje někde nějak vzduch ale že uplně nahlas jen na 5ku?? divné
možná už převodovce odzvonilo  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 28.03.08 23:46 Předmět: |
|
|
možná to nemá souvislost.. ale když zařadím a přišlápnu plyn tak ta vodící tyč na řazení tak škubne že to cinkne o vyfuk a šaltra sebou škubne.. a když povolím plyn tak škubne šaltra zpět ... to bude asi kulisa na šaltře v čudu.. (no a taky je) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jarda

|
Zaslal: 28.03.08 23:52 Předmět: |
|
|
To vypadá jako že se to hýbe na silentblokách. _________________ Rozhodl jsem se,že budu žít věčně a umřu jenom kdyby mi to nevyšlo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|