Obsah fóra Renault 19 Club Renault 19 Club
Fórum Renault 19 clubu ČR

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Délka spojkového lanka
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Motor
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Maikee

Bydliště - POVINNÉ *: Tábor

PříspěvekZaslal: 04.12.11 10:33    Předmět: Citovat

alexander.cz ....diky za popis poruchy spojky! Smile Mam stejny problem...prdlo lanko u pedalu (takze cesta do prace se nekonala). Hned sem zacal schanet lanko + lanovod (ono se to vlastne asi zvlast sehnat neda :-D ) - tedy starline za 253kc. Lanko jsem nasadil + jsem mel u toho pul mesicku u pedalu (samostav) co je to "ocko" na lanko- na zahaknuti lanka.... praskli. A tim padem lanko neslo nasadit... tak jsem na to udelal neco jako vicko (sestihran ve tvaru vicka z dirou) lanko jsem nasadil na pedal a k vydlicce u prevodovky-spojky a tralala....vysledek? spojka brala z lehka a o neco jeste vic u podlahy (proste na hovno) :-D tak jsem to v 1 rano zabalil. Druhy den me auto nechalo u tesca! pri slapnuti selhal samostav...nechtelo se to zakousnout (ten pulmesic) ...takze odtazeni (nechtel jsem ryskovat jizdu bez spojky po meste Smile) ...jeste ten den jsem sehnal pedal z clia jako novej. Druhy den jsem zase zacal kutit...starej pedal jsem nechal akorat jsem vymenil poskozenej pulmesic....vse jsem dal do hromady a vysledek? spojka bere dole a stale mistama kdyz neslapnu opravdu az na podlahu tak tam 3ti rychlostni stupen dostanu az na po 3ti (s tim ze teda pak musim i doslapnout vic pedal) ...Po x hodinovem premejsleni proc to nejde ku*va sestelovat (to padlo cigar! :-D ..tech nervu) :-D ..no proste me uz napadala kde jaka blbost..jiny lanko, spojka v hajzlu, pedal stale nejakej vadnej, pak takova ta vydlicka u pedalu (ktera nejspis odlehcuje pri pusteni pedalu samostav)...no proste jsem na prasky :-D ...ted kdyz to tu ctu tak je asi jasny ze problem bude opravdu u motorove casti! tak stejne me asi ceka vymena spojky. Takze az to bude rozdeleny (prevodovka od motoru) tak paradne se clovek koukna co tam vlstane je... nic mene me nenapadlo se kouknout na tu vydlicku pod tu "prachovku"....takze se jeste pokusim nejak to "nastelovat" a jezdit aspon tak dva mesice... Penize a jen penize... clovek furt neco resi :-/ ...diky jeste jednou alexander.cz ..docela me to pomohlo protoze ted aspon vim ze to co mel nekdo jinej a ja mam stejnej priznak...tak to nejspis bude to same! ale to ja jsem si prave nebyl jistej co vse to muze byt... ;)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Motor Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
Strana 3 z 3

Přejdi na: