Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Rellik

Založen: 8.3.2008 Příspěvky: 82 Bydliště - POVINNÉ *: Veletiny
|
Zaslal: 25.03.08 17:48 Předmět: Výměna prahů... - dokončeno + foto :) |
|
|
Nazdar hosi. Tak jak sem psal v mem minulem prispevku ze chci kupit R19 tak ji veznu. Za 15000kc sa to hodi. Je to ta po faceliftu takze ten novejsi model. Ale to je ted jedno. Chtel sem se zeptat jake mate zkusenosti s menemim prahu. Budu je muset vymenit pac jeden je chyly celkem dost a druhy je jeste jaky taky, ale vymenim oba. Ale proc se ptam: Odsroubavat se asi nedaji dle meho nazoru. Takze asi flexa co? Na predni casti je ale nejaky deleny nevi nekdo proc?? Nemyslim tim tu cast od predniho blatniku. JInak abych upresnil auto tak je to 3 dverak. A priblizne v polovine dveri sou ty prahy delene a toho se trochu bojim. Pak by me zajimalo jestli nevite jak moc byva sezrany vnitrek tech prahu - nosny plech (nevim presne jak se to jmenuje ale doufam ze vite co mylslim) Pak kde se daji prahy sehnat a kolik priblizne stoji. Díky za kazde info a to i o pripadne technologii opravy. 
Naposledy upravil Rellik dne 02.04.08 15:29, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sob007 LOPRAIS
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 5122 Bydliště - POVINNÉ *: Skalice [Zn]
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
sekec
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 1551 Bydliště - POVINNÉ *: Včelná
|
Zaslal: 25.03.08 20:10 Předmět: |
|
|
na tridverak nejsou prahy k sehnani _________________ Škoda Roomster Recaro Edition :-)
Škoda 1000Mb :-)
ex:
Škoda Octavia Combi 1,9TDI RS
VW Golf 3 1,9 Tdi
Renault R19 16V PH 2 5.dv
Renault R 19 16V ph1 chamade
Renault R 19 16V ph1 3.dv
Renault R 19 54 kw 3.dv
Fiat UNO 1,7 D |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rellik

|
Zaslal: 25.03.08 20:16 Předmět: |
|
|
sekec napsal: | na tridverak nejsou prahy k sehnani | v tom pripade mi zbyva moznost na kterou sem myslel uz o vikendu. U znameho klempire si je nechat naohybat a nejlepe z pozinku. Pak ty originaly neoddelavat cele ale horni cast tam nechat a na ni to pak pridelat... No uvidime. Zkusim je sehnat a pripadne pak udelam tu moznost "B" pokud to vyjde tak uverejnim navod "jak na to"
Jinak nevite nekdo jak moc to byva sezrane uvnitr?? At s toho pak nedostanu infarkt...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MortE Moderátor

Založen: 24.10.2007 Příspěvky: 3623 Bydliště - POVINNÉ *: BRNO
|
Zaslal: 25.03.08 20:23 Předmět: |
|
|
jak moc je to sežraný nevim, ale asi bych no normálně fikl flexou a navařil novej (podobnej) kus... _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 25.03.08 21:43 Předmět: Re: Výměna prahů... |
|
|
Rellik napsal: | Nazdar hosi. Tak jak sem psal v mem minulem prispevku ze chci kupit R19 tak ji veznu. Za 15000kc sa to hodi. Je to ta po faceliftu takze ten novejsi model. Ale to je ted jedno. Chtel sem se zeptat jake mate zkusenosti s menemim prahu. Budu je muset vymenit pac jeden je chyly celkem dost a druhy je jeste jaky taky, ale vymenim oba. Ale proc se ptam: Odsroubavat se asi nedaji dle meho nazoru. Takze asi flexa co? Na predni casti je ale nejaky deleny nevi nekdo proc?? Nemyslim tim tu cast od predniho blatniku. JInak abych upresnil auto tak je to 3 dverak. A priblizne v polovine dveri sou ty prahy delene a toho se trochu bojim. Pak by me zajimalo jestli nevite jak moc byva sezrany vnitrek tech prahu - nosny plech (nevim presne jak se to jmenuje ale doufam ze vite co mylslim) Pak kde se daji prahy sehnat a kolik priblizne stoji. Díky za kazde info a to i o pripadne technologii opravy.  |
PÍSNI MI NA ICQ já to teď dělal tak ti to popíšu na icq... je to přece jenom rychlejší kominakce
tu máš důkaz  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 25.03.08 21:44 Předmět: |
|
|
sekec napsal: | na tridverak nejsou prahy k sehnani |
mě se zdá že jsou.. optám se a dám vědět  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KristensenJ
Založen: 17.10.2007 Příspěvky: 327 Bydliště - POVINNÉ *: Česká Třebová
|
Zaslal: 26.03.08 20:43 Předmět: |
|
|
Proč jsou uprostřed dělený? no protože ve výrobě udělali celej blatník, lem a půlku prahu jako jeden kus auta a druhou půlku prahu se sloupkem kde jsou panty na dveře jako druhou část auta. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 26.03.08 20:58 Předmět: |
|
|
na 3dv se nedelaj ale pasujou tam normalne z 5dv je to stejny _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KristensenJ
Založen: 17.10.2007 Příspěvky: 327 Bydliště - POVINNÉ *: Česká Třebová
|
Zaslal: 26.03.08 21:05 Předmět: |
|
|
m1tv napsal: | na 3dv se nedelaj ale pasujou tam normalne z 5dv je to stejny |
no ale středovej sloupek vychází někde do třičtvrtě dveří na třídvířku ne? Vždyť 3dv má dveře delší |
|
Návrat nahoru |
|
 |
CHUD Vítěz Morávia Party 2007
Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 552 Bydliště - POVINNÉ *: Sepekov
|
Zaslal: 27.03.08 08:32 Předmět: |
|
|
jj přesně on možná myslel ten spodek to jo to je stejný ale hořejšek to je kravina  _________________ Auto je m?j život a ten mi nic neveme jenom to auto |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 27.03.08 10:30 Předmět: |
|
|
tak vetšinou sou prahy shnily dole ne nahoře , vetšinou napojuju prahy pod lištou takže mi sloupky nevadi .. na 3dv sem ešte repas prahy snad neviděl
v aci i elitu maj jen na 5dv
a ani renault to nedodava protže sou na dva dily předni čast se dodava ale zadni je jen s celým blatnikem .. _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hynek

Založen: 14.10.2007 Příspěvky: 10937 Bydliště - POVINNÉ *: Brno
|
Zaslal: 27.03.08 11:38 Předmět: |
|
|
no pokud je to možný tak měním celej prah, odvrtám navaří a hotovec, jinak prostě do zdravího, to je na tom to nejdůležítější  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Boris Organizátor Drhlen

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 10287 Bydliště - POVINNÉ *: Semily
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rellik

|
Zaslal: 27.03.08 17:20 Předmět: |
|
|
Prahy uz mam. Jak sem psal tak sem si je nechal udelat z pozinkovaneho plechu. Jak to budu predelavat tak to nafotim a napisu nejaky navod. Urcite se bude nekomu hodit...
Edit: stalo me to 100kč  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|