Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
dukemb
Založen: 22.1.2008 Příspěvky: 131 Bydliště - POVINNÉ *: Praha 9
|
Zaslal: 03.11.11 14:55 Předmět: problem po prodeji vozidla |
|
|
Panove tak jsem pekne posral prodej vozidla. Zhruba před pul rokem jsem prodal Renaulta stím, že dotyčný si sám převede papíry. Teď mi přišel dopis, že mam uhradit příspevek do nakyho fondu, že jsem naplatil povinne ručení. Vyhrabal jsem smlouvu o prodeji, ale jeji strohost je pro doložení prodeje prý nepostačující. Jde oto, že kupující tvrdil, že to kupuje na firmu na smlouvu dal akorat razitko firmy a podpis. Bohužel žádné jméno, rodné číslo nebo číslo občanky..... firma má jednatele kdesi v arabských zemích. Na jméno toho pána, který byl čech, už si bohužel nezvpomenu. Takze jsem pěkně v ... auto nemam, odhlasit nejde, prachy mam platit. Co stím? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kubais Zoofil

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 7176 Bydliště - POVINNÉ *: Drsný kraj,drsní lidé-Bruntál
|
Zaslal: 03.11.11 15:57 Předmět: |
|
|
To si jako po prodeji neodhlašoval pojistku?:-O _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Němec
Založen: 25.11.2009 Příspěvky: 689 Bydliště - POVINNÉ *: Ostráva
|
Zaslal: 03.11.11 16:00 Předmět: |
|
|
Ty voe, prodat to někomu de facto bez iniciálů a ověření ... to bude asi drahé pouční pro příště  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dukemb
|
Zaslal: 03.11.11 16:20 Předmět: |
|
|
pojisteni jsem co si vzpominam odhlasoval druhy den. asi zjistili ze auto stale existuje v registru a neni pojistene a stale psane na me (kupujici ve smouve uvedl ze zaridi prepis). Tenkrat jsem si myslel, ze kdyz to kupuje na firmu tak razitko firmy (s ičem) a podpis stačí. Stalo se, za blbost se platí, ale co ted stím? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Osly

Založen: 5.4.2011 Příspěvky: 5655 Bydliště - POVINNÉ *: Loučná nad Desnou okr. Šumperk
|
Zaslal: 03.11.11 16:22 Předmět: |
|
|
koupit lentenku na Seychely a pryč  _________________ Clio III ph2 Grandtour 94kw 09
R19 PH2 81kw 94 - Baccara - In progress
R19 PH2 81kw 95 - Baccara - sold
R19 PH1 54kw 92 - sold
Šáde 120 (sešrotovaná)
www.osly.rajce.idnes.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Němec
Založen: 25.11.2009 Příspěvky: 689 Bydliště - POVINNÉ *: Ostráva
|
Zaslal: 03.11.11 16:54 Předmět: |
|
|
Nebo nahlaš čórku |
|
Návrat nahoru |
|
 |
CHAMELEON

Založen: 20.7.2010 Příspěvky: 3832 Bydliště - POVINNÉ *: ČR-Vysočina
|
Zaslal: 03.11.11 16:54 Předmět: |
|
|
Mirek napsal: | To bude círka 9000,- ne? :-)
Tak šup na adresu firmy co je na razítku a hledat pána, nejlépe s kamarády co se rány nebojí  |
Na adrese nic nenajde.... Auto už je pokoutně zešrotované a kdoví zda firma existuje.... Razítko mi dnes každej udělá za pár kaček jaké si zamanu....
Nikdy neprodávám auto bez "POLOPŘEVODU" a i prodeje auta bez papírů píšu kupní smlouvu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kubais Zoofil

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 7176 Bydliště - POVINNÉ *: Drsný kraj,drsní lidé-Bruntál
|
Zaslal: 03.11.11 17:16 Předmět: |
|
|
Na poliše že si byl podveden a budou to vyšetřovat. Ale platit budeš asi tak i tak. Ale co den zpoždění, to další prachy, tak fofrem. _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pítrs
Založen: 15.9.2010 Příspěvky: 272 Bydliště - POVINNÉ *: Božičany KV
|
Zaslal: 03.11.11 17:20 Předmět: |
|
|
To by se snad dalo dohledat podle iča z razítka ne?Já měl něco podobnýho,taky to nepřepsal a nemůžou ho do dnes dohledat,doložil jsem jim smlouvu a papír o zrušení moji pojistky a oni to zastavili. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kovaljuk

Založen: 18.5.2010 Příspěvky: 350 Bydliště - POVINNÉ *: Praha
|
Zaslal: 03.11.11 18:23 Předmět: |
|
|
A co takhle zajít na registr vozidel, říct babě za okýnkem, že si ztratil TP a že chceš vystavit novej. Pokud je auto psané pořád na tebe, tak tento krok nebude problém. No a pak to auto odhlaš na toho člověka a jestli o něm nevíš vůbec nic, tak na tu firmu. A jestli se ti tohle nepodaří, tak ekologicky zlikvidovat(papír o ekologický likvidaci jistě od někoho seženeš) a pak vyřadit trvale z registru vozidel.
Ale měl by sis pospíšit, protože když neplatíš povinný ručení, tak se ti účtuje cca70 Kč denně, což je jaksi nevýhodné  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pítrs
Založen: 15.9.2010 Příspěvky: 272 Bydliště - POVINNÉ *: Božičany KV
|
Zaslal: 03.11.11 18:41 Předmět: |
|
|
Já prodal tenkrát auto kofole a už bych to nedělal.Jednoho dne mi přišel dopis z magistrátu,že auto stojí na parkáči a nemá zaplacenou pojistku,tak jsem vzal smlouvu,taky tam nebylo rodný číslo a papír o ukončení pojistky a šel tam,ofotili si to a dál pak hledali jeho.Za půl roku,jak to bývá,si to vzala pod zprávu jiná úřednice a znovu dopis,tak jsem tam zašel znovu,ofotili si to a od té doby je pokoj.Ptal jsem se jak to budou řešit dál,když auto někde stojí,má spz,on je asi v kanadě .Prej to budou furt odkládat,až se to promlčí Jo to jsou hold naši spoluobčani  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dukemb
|
Zaslal: 03.11.11 19:06 Předmět: |
|
|
asi jedina cesta je nechat si vystavit technicaky a pak nekde sehnat doklad o EKO likvidaci, coz bez auta nebude tak lehke:( |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sob007 LOPRAIS
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 5122 Bydliště - POVINNÉ *: Skalice [Zn]
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7427 Bydliště - POVINNÉ *: Dolni Domaslavice
|
Zaslal: 03.11.11 20:36 Předmět: |
|
|
no ale nic z toho ho nezbaví toho zaplatit tu pokutu za pul roku neplacení pojistky _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|