Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
J. Jaskyn
Založen: 4.8.2010 Příspěvky: 27 Bydliště - POVINNÉ *: Praha 10
|
Zaslal: 27.09.11 08:24 Předmět: |
|
|
Tak špatný. Po propojení se sahara nerozjede? kabely?? Nebo nemá to někde nakou pojistku? V pojist.skříni sou všecky oka...ty voe fakt mě to sere navic je pořad ještě vedro. Nemůžu do centra jinak uvařim a nechtě musim jezdit jako kokot jenom abych nestal v kolonach |
|
Návrat nahoru |
|
 |
CHAMELEON

Založen: 20.7.2010 Příspěvky: 3832 Bydliště - POVINNÉ *: ČR-Vysočina
|
Zaslal: 27.09.11 11:07 Předmět: |
|
|
J. Jaskyn napsal: | Cago chlapi.. Vyměnil sem saharu ale ta nespína(teplota vyšplhá až do hustě čarkovaného pole a nic). Sahara na baterku maka... pls help... čidlo??? |
Nevím co jsi propojoval, ale musíš propojit ty dva dráty co nasazuješ na to čidlo. Čidlo sepne kostru do motorku. Pokud Ti větrák na baterku jde a po sepnutí natvrdo nejde tak musíš najít kde je to ukostřené a zkontrolovat kostru a taky zkusit zda vůbec jde proud na motorek......
Čidlo se dá zkontrolovat jednoduše, vypustíš vodu a čidlo vyndáš, napojíš na dráty a zahřeješ - třeba pomocí svíčky a uvidíš zda spíná. Ale musíš mít funkční ventilátor....  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
J. Jaskyn
|
Zaslal: 27.09.11 13:50 Předmět: |
|
|
Tak nakonec po propojení drátků se větrak rozjede... (byla vypalená pojistka) nečekaně kazdopadně za čento už mam nový čidlo všem thnx. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
J. Jaskyn
|
Zaslal: 27.09.11 19:17 Předmět: |
|
|
Takže všem děkuju!!! Už je to v cajku!!(vyměněný čidlo) Mam to tu rad pokazdy kdyz mam problem tady se vyřeší. medaile všem!!!!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jarda

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2643 Bydliště - POVINNÉ *: Havířov
|
Zaslal: 02.10.11 17:21 Předmět: |
|
|
Neumíš česky ???? Ve slově všem se píše F na začátku.....fšem, fšem....stejně jako fčela.  _________________ Rozhodl jsem se,že budu žít věčně a umřu jenom kdyby mi to nevyšlo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|