Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Mata
Založen: 15.7.2011 Příspěvky: 16 Bydliště - POVINNÉ *: Pha-západ
|
Zaslal: 26.08.11 09:03 Předmět: plovák nádrž připojení |
|
|
Zdravím, co hledám jsem nenašel, tak snad nebude vadit když se zeptám v tomto topicu.
Co vše je připojeno na plovák v nádrži u 1.9D (F8Q742)?
Tenhle obrázek je z jaknato z kapitoly o benzínech, ale co jsem koukal tak to vypadá stejně.
Jedno bude přívod k čerpadlu, druhé vratka, pak asi odvzdušnění nádrže, ale k čemu to čtvrté?
Navíc bezpečně poznám pouze přívod k čerpadlu.
Kdyby se našla dobrá znalá duše a popsala ty písmenka...
A jako druhá věc mě překvapilo že na plováku dole kde je nasávací hrdlo nemám sítko. Je to tak normální? Nebo mám ponořit ruku do nádrže a hledat?
A jako třetí dotaz, napadá někoho proč by při plné nádrži nechtěl motor běžet? Snad možná to odvětrání, ale dělá to i bez víčka. Ono to tedy nemusí být nutně tou nádrží, ale stalo se to ihned po natankování, tak se to nabízí. Mohl to být ale také bordel v nádrži uvolněný tankováním. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mata
|
Zaslal: 09.09.11 16:39 Předmět: |
|
|
To se ptám na takovou blbost že nestojí za odpověď?
O sítku v nádrži jsem se tu v několika topicích dočetl, ale kde ho hledat jsem nenašel. Na nasávacím hrdle, kde bych jej čekal, ho nemám.
Mrcha si mi přisávala vzduch na ruční pumpičce, tak jsem ji odpojil a dal filtřík s balonkem. Na zimu to ale předělám zpátky s předehřevem. Jen zrušim ten nesmysl s membránou a připertlovanym plechem.
Nafta ale stále padá, vypadá to na přepad, tak to asi pořeším zpětným ventilem. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hynek

Založen: 14.10.2007 Příspěvky: 10937 Bydliště - POVINNÉ *: Brno
|
Zaslal: 10.09.11 18:40 Předmět: |
|
|
Pokud už s tím někdo něco dělal, tak to sítko už nemusíš najít, je to celkem jedno, zachytit by měl všechno filtr, tak že bych to asi moc neřešil.
Dvě hadice jsou na odvětrávání, jedna vede k hrdlu, po oddělání zátky je tam díra a nad ní je takovej čudlík, tak k němu je zezadu přivedena jedna hadička a druhá je k aktivnímu uhlí, to je vedle nádržky na odstřikovače, ale která je která, to ti z hlavy nepovím. _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
CHAMELEON

Založen: 20.7.2010 Příspěvky: 3832 Bydliště - POVINNÉ *: ČR-Vysočina
|
Zaslal: 10.09.11 18:58 Předmět: |
|
|
Hynku, pokud se nepletu tak ropák nemá uhlí....... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hynek

Založen: 14.10.2007 Příspěvky: 10937 Bydliště - POVINNÉ *: Brno
|
Zaslal: 10.09.11 21:23 Předmět: |
|
|
CHAMELEON napsal: | Hynku, pokud se nepletu tak ropák nemá uhlí....... |
Já mám pocit že jo, ale jistej si nejsem  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mata
|
Zaslal: 15.09.11 12:35 Předmět: |
|
|
Tak nádobka s aktivním uhlím v dehtu není.
Dopředu k motoru vedou dvě hadice (přívod + vratka)
A ty další dvě vedou k hrdlu nádrže. Tedy nejspíše kvůli pěnění nafty při tankování?
Sítko má tedy být zespodu na nasávacím hrdle? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Němec
Založen: 25.11.2009 Příspěvky: 689 Bydliště - POVINNÉ *: Ostráva
|
Zaslal: 28.06.12 18:55 Předmět: |
|
|
Nebudu zakládat nové téma. Když se chci dostat k tomu druhému krytu nádrže (viz fotka.) - zespodu tam nedám pracku a z vrchu taky ne - musí nádrž dolů ? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Němec
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Němec
|
Zaslal: 28.06.12 18:56 Předmět: |
|
|
K čemu vlastně ta která díra resp. která jde do víčka/ odvzdušnění a která k motoru ?
Uploaded with ImageShack.us |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lord Bazzi
Založen: 11.10.2007 Příspěvky: 2680 Bydliště - POVINNÉ *: Uhřice okr. Vyškov
|
Zaslal: 28.06.12 19:59 Předmět: |
|
|
Němec napsal: | Nebudu zakládat nové téma. Když se chci dostat k tomu druhému krytu nádrže (viz fotka.) - zespodu tam nedám pracku a z vrchu taky ne - musí nádrž dolů ? |
Buď nádrž dolů nebo si udělej v podlaze druhou díru.Na pár autech už jsem to tak viděl... _________________ VW Prassat Variant B4 TDI-pracant
Renaulty mám už jen pro zábavu:
16V ph2,3dv Mazlík
Nafoukané Kabrio kabrioletovič ph2kovič 8V ??kW
3x 16V na ND |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Němec
|
Zaslal: 28.06.12 20:01 Předmět: |
|
|
Ta druhá díra mě napadla jako první
Ale myslel jsem, jestli není nějaký fígl... teďka jsme na to koukali, tak když se dá kontakt, čerpadlo potáhne a stříká benál tam jak je ta červená šipka ... Takže flexou řezat ne é. Lanin Radí : Sundat kollo a pré se tam dá dostat z boku ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Osly

Založen: 5.4.2011 Příspěvky: 5655 Bydliště - POVINNÉ *: Loučná nad Desnou okr. Šumperk
|
Zaslal: 28.06.12 20:03 Předmět: |
|
|
Dá se tam dostat z boku ale jestli máš velký ruce tak než tam něco uděláš několikrát vyjmenuješ celej tvůj vulgární slovník  _________________ Clio III ph2 Grandtour 94kw 09
R19 PH2 81kw 94 - Baccara - In progress
R19 PH2 81kw 95 - Baccara - sold
R19 PH1 54kw 92 - sold
Šáde 120 (sešrotovaná)
www.osly.rajce.idnes.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lord Bazzi
Založen: 11.10.2007 Příspěvky: 2680 Bydliště - POVINNÉ *: Uhřice okr. Vyškov
|
Zaslal: 28.06.12 20:04 Předmět: |
|
|
Nj tak lanin má ruku jak somálec.Ale nádrž je dole za 10 minut(nedávno jsem sundával).Lepší jak se potvořit a mět dobitý ruky... _________________ VW Prassat Variant B4 TDI-pracant
Renaulty mám už jen pro zábavu:
16V ph2,3dv Mazlík
Nafoukané Kabrio kabrioletovič ph2kovič 8V ??kW
3x 16V na ND |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Němec
|
Zaslal: 28.06.12 20:06 Předmět: |
|
|
Takže to kolo dolů pomůže jo ? Jinak nůžky na plech No nasere to ...po měsíci to chci zase provětrat, nastartuju na první otočení a pod autem diskotéka. Tak to chcípnu a co to kurwa kape ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7427 Bydliště - POVINNÉ *: Dolni Domaslavice
|
Zaslal: 28.06.12 20:19 Předmět: |
|
|
no nevím jestli to kolo pomůže ? pokud tam ruce vůbec strčíš ,tak podle mě nebudeš mít podle mě prostor na to abys to čerpadlo vytáhl takže za mě nůžky a udělat další díru _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|