Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
mara_cz
Založen: 30.8.2011 Příspěvky: 4 Bydliště - POVINNÉ *: Hořice
|
Zaslal: 30.08.11 13:03 Předmět: Dobíjení baterie + nefunkční otáčkoměr |
|
|
Dobrý den, vlastním R19 diesel z roku 92 1.9 obsah.
Včera při běžném provozu mi z ničeho nic přestal ukazovat otáčkoměr, jenž pouze "poskakuje" při vysokých otáčkách. Také přestalo fungovat dobíjení baterie. Můžete mi prosím poradit, o co se jedná? Předem moc děkuji |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Víťa

Založen: 11.7.2009 Příspěvky: 3105 Bydliště - POVINNÉ *: Krnov, Bola, Opa, Ova a tak...
|
Zaslal: 30.08.11 13:12 Předmět: Re: Dobíjení baterie + nefunkční otáčkoměr |
|
|
mara_cz napsal: | Dobrý den, vlastním R19 diesel z roku 92 1.9 obsah.
Včera při běžném provozu mi z ničeho nic přestal ukazovat otáčkoměr, jenž pouze "poskakuje" při vysokých otáčkách. Také přestalo fungovat dobíjení baterie. Můžete mi prosím poradit, o co se jedná? Předem moc děkuji |
s tim dobijenim hod oko, jestli ti neupadl nebo se neuvolnil nebo tak neco nejaky kablik na altiku a nebo se koukni jestli je klinak OK  _________________ No mainstream, just French... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mara_cz
Založen: 30.8.2011 Příspěvky: 4 Bydliště - POVINNÉ *: Hořice
|
Zaslal: 30.08.11 13:35 Předmět: Re: Dobíjení baterie + nefunkční otáčkoměr |
|
|
Víťa napsal: | mara_cz napsal: | Dobrý den, vlastním R19 diesel z roku 92 1.9 obsah.
s tim dobijenim hod oko, jestli ti neupadl nebo se neuvolnil nebo tak neco nejaky kablik na altiku a nebo se koukni jestli je klinak OK  |
zajímvé je že občas nastartuju a jede to ok... funguje či nefunguje to ale vždy spolu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
goreff
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 10669 Bydliště - POVINNÉ *: Olšany u Prostějova
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
vassago_cz

Založen: 3.2.2010 Příspěvky: 104 Bydliště - POVINNÉ *: Milín
|
Zaslal: 30.08.11 14:31 Předmět: |
|
|
Presne tak. Pokud blbne i dobijeni, videl bych to na altik (vetsinou uhliky)
Otackomer by mel bejt na konektoru "W" _________________ R19 16v Ph2 3dv. - zrušeno :-(
clio ph2 124kw |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|