Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Scray

Založen: 5.10.2009 Příspěvky: 2260 Bydliště - POVINNÉ *: Brumov-Bylnice (Zlín)
|
Zaslal: 21.07.11 20:36 Předmět: Naklápění světel na PHI |
|
|
Zdarec,dnes sem měl v ruce motorek na naklápení světel z PHII a díval jsem se na naklápění u PHI..šlo by to nějak přehodit,aspoň si myslím..motorek z PHII povysunuje tu kuličku stejně tak jako kapalina u PHI,takže stačilo by to po menších úpravách napasovat ne?nedumal nad tím někdo?popř. nemá to už někdo?docela bych potřeboval poradit s elektrikou,jak je motor z PHII zapojený _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Alios

Založen: 29.3.2011 Příspěvky: 1711 Bydliště - POVINNÉ *: Blansko
|
Zaslal: 22.07.11 10:51 Předmět: |
|
|
Zdar, možná by to šlo, ale zkoušel si doplnit tu kapalinu? Ona se musí doplnit v nastavovači doplna a v hadičce taky, pak zapalovačem nahřát hadičku a hnedka to napasovat do sebe. Výsledkem by měl být dokonale odvzdušněný systém nastavovače.  _________________ R19 Ph2 1.7 54Kw 1993 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Scray

|
Zaslal: 22.07.11 12:20 Předmět: |
|
|
kapalinu sem nezkoušel,ani nevím co se tam leje a kam se to leje ale stejně,jak dlouho to vydrží?kámoš si kvůli STK koupil za tisícovku nové naklápění do Felicie a za 3 dny už mu nešlo a s elektrikou by byla větší jistota.. _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Alios

|
Zaslal: 22.07.11 13:05 Předmět: |
|
|
Jasně elektrika je lepší. No co se leje, my jsme tam dávali nemrzku do ostřikovačů tuším, ale to byla nouzovka, normálně je to neopravuje.  _________________ R19 Ph2 1.7 54Kw 1993 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Scray

|
Zaslal: 22.07.11 13:12 Předmět: |
|
|
no jako kvůli STK mi to je fuk,tam to ukecám dycky,ale nebylo by špatné to aspoň zkusit předělat,za to nic nedám no právě že se to neoplatí spravovat ty kapalinové ani kupovat mám doma světla z PHII,tedy i moturky a světla zatím nepoužiju tak mi chybí jen konektory a kolečko na ovládání..a taky nějaké zapojení ale řekl bych že to bude jednoduché,něco jako stahování oken ne? _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 22.07.11 13:28 Předmět: |
|
|
nad elektrickými jsem taky uvažoval ale už tam nějak na to nezbývá místo tak je tam origo manuální na šroubovák  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Scray

|
Zaslal: 22.07.11 17:27 Předmět: |
|
|
co tam proboha máš je fakt že přístup ke spolujezdcovu je pofidérní,ale asi to zkusím,pokud mi někdo poskytne Jak na to na PHII  _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 22.07.11 17:58 Předmět: |
|
|
že by ŘJ automatu?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
goreff
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 10669 Bydliště - POVINNÉ *: Olšany u Prostějova
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Scray

|
Zaslal: 23.07.11 08:18 Předmět: |
|
|
jo tak to nevím že máš automat no není to problém když chytnu jednoho z těch normálních,ale je tam jeden kretén, který snad hledá i ostré hrany teďka mi neprošlo Punto kvůli asi desítce závadám a to bylo den před tím v servise na přípravu na STK  _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
goreff
|
Zaslal: 23.07.11 08:24 Předmět: |
|
|
Scray...řešíš v tisíci tématech(které jsi si sám založil) různé blikátka a jiné vifikundace....ale kurva napřed z toho vozidla udělej auto , které nebude vypadat jako několik sešroubavanejch vraků...pak řeš pičoviny ...sorry tohle já prostě nikdy nepochopím  _________________ F7R 16 Soupapes http://goreff.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Alios

|
Zaslal: 23.07.11 08:32 Předmět: |
|
|
Scray napsal: | jo tak to nevím že máš automat no není to problém když chytnu jednoho z těch normálních,ale je tam jeden kretén, který snad hledá i ostré hrany teďka mi neprošlo Punto kvůli asi desítce závadám a to bylo den před tím v servise na přípravu na STK  |
To znám, taky vím o případech, oloupaný zrcátko, nefunkční ostřikovač(došla náplň), vůle v pedálech atd. Někdo kdo chce, tak vyrazí i novou káru. Je na to almanach závad, je jich cca 1000.  _________________ R19 Ph2 1.7 54Kw 1993 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7427 Bydliště - POVINNÉ *: Dolni Domaslavice
|
Zaslal: 23.07.11 11:21 Předmět: |
|
|
goreff napsal: | Scray...řešíš v tisíci tématech(které jsi si sám založil) různé blikátka a jiné vifikundace....ale kurva napřed z toho vozidla udělej auto , které nebude vypadat jako několik sešroubavanejch vraků...pak řeš pičoviny ...sorry tohle já prostě nikdy nepochopím  |
líp bych to nenapsal  _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Scray

|
Zaslal: 23.07.11 12:38 Předmět: |
|
|
goreff napsal: | Scray...řešíš v tisíci tématech(které jsi si sám založil) různé blikátka a jiné vifikundace....ale kurva napřed z toho vozidla udělej auto , které nebude vypadat jako několik sešroubavanejch vraků...pak řeš pičoviny ...sorry tohle já prostě nikdy nepochopím  | tvůj příspěvek je mi pěkně na fajn,asiu přestanu aj kvůi takovým jako si ty sem chodit tyto fóra sou kurva snad k tomu aby si lidi pomohli a ne aby jen buzerovali ty,kteří si dělají svoje auto podle svého uvážení  _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
goreff
|
|
Návrat nahoru |
|
 |