|
Renault 19 Club Fórum Renault 19 clubu ČR
|
F3P Cukání, netáhnutí, smrad atd...
Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 18.03.08 18:02 Předmět: |
|
|
jarda napsal: | Chlapi neblbněte jak se může do potrubí ve kterém je přetlak přisávat vzduch z venku ????? [/u] |
souhlas s jardou..
to co měřila lambda bylo pro řj nesmysl páč ti čát výfukových plynů utíkala před ní a proto ti to asi dělalo neplechu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hrazda

Založen: 12.10.2007 Příspěvky: 504 Bydliště - POVINNÉ *: Brno
|
Zaslal: 18.03.08 21:16 Předmět: |
|
|
Já dnes dovezl Rencka ze servisu, jsem chudší o 440kč a mám ujet asi 5000km aby se vědělo co dál...
Jeden ventil jsem měl "zaklepanej" tak tam nebyly tlaky a proto mi to asi dělalo bordel. Teď už to jede líp, tak budu pozorovat, jestli to pomohlo a jestli ten ventil nebude dělat neplechu dál...
Hlavně, že v říjnu mi jiném Renault servisu řekli, že ten motor má hydroštely a tak se ventily neseřizují  _________________ Škoda Octavia Elegance 1,9TDi
exRenault 19 1,8S RT |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Václav Sedlář

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2689 Bydliště - POVINNÉ *: Liberec
|
Zaslal: 18.03.08 21:50 Předmět: |
|
|
hrazda napsal: | Já dnes dovezl Rencka ze servisu, jsem chudší o 440kč a mám ujet asi 5000km aby se vědělo co dál...
Jeden ventil jsem měl "zaklepanej" tak tam nebyly tlaky a proto mi to asi dělalo bordel. Teď už to jede líp, tak budu pozorovat, jestli to pomohlo a jestli ten ventil nebude dělat neplechu dál...
Hlavně, že v říjnu mi jiném Renault servisu řekli, že ten motor má hydroštely a tak se ventily neseřizují  |
Takže jestli jsem to pochopil správně, tak sis nechal nastavit vůle ventilů?
Jó,a v knize jak na to píšou, že kromě 16v motoru tam hydroštely nejsou a používají se podložky. _________________ Renault R19 Chamade,r.v.1994,1794ccm/65kw.
Renault Laguna Grandtour, r.v. 1998,1598ccm/79kw.
Renault Laguna 3 Grandtour, 2.0 dci 110kw, r.v. 2010 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hrazda

Založen: 12.10.2007 Příspěvky: 504 Bydliště - POVINNÉ *: Brno
|
Zaslal: 18.03.08 22:06 Předmět: |
|
|
Václav Sedlář napsal: | hrazda napsal: | Já dnes dovezl Rencka ze servisu, jsem chudší o 440kč a mám ujet asi 5000km aby se vědělo co dál...
Hlavně, že v říjnu mi jiném Renault servisu řekli, že ten motor má hydroštely a tak se ventily neseřizují  |
Takže jestli jsem to pochopil správně, tak sis nechal nastavit vůle ventilů?
Jó,a v knize jak na to píšou, že kromě 16v motoru tam hydroštely nejsou a používají se podložky. |
No zatím jen u toho jednoho...
Knihu Jak na to jsem začal študovat pořádně až teď, tak už to vím, ale jde o to, že prostě v servisu by to měli vědět. _________________ Škoda Octavia Elegance 1,9TDi
exRenault 19 1,8S RT |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|