Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Moravii 2011 chci v termínu???? |
24.-26.6.2011 |
|
48% |
[ 20 ] |
5.-7.8.2011 |
|
51% |
[ 21 ] |
|
Celkem hlasů : 41 |
|
Autor |
Zpráva |
Ježura
Založen: 18.5.2008 Příspěvky: 643 Bydliště - POVINNÉ *: Česká Lípa
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
duri_svk

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 1580 Bydliště - POVINNÉ *: Zlate Moravce, SVK
|
Zaslal: 26.06.11 16:20 Předmět: |
|
|
Ahoj, moc moc krat dakujem za uzasny vikend, zvlast velke dik vsetkym co sa podielali na diagnostike šamiho. Menovat fakt nebudem lebo by ste to citali do rana, oni vedia ktorych sa to tyka. Dakujem priatelia. Ste banda uzasnych ludi a zato Vam patri moje velke DIIIK
Rovnako by som chcel podakovat organizatorom za opat uzasne zorganizovany sraz !!! Moravia proste nikdy nesklame
A v neposlednom rade dakujem i za prichylenie ma pod strechu Glittermanovy and groupen company. _________________ R19 Chamade 1,7 phase I/II,III under construction / R19 Cabrio phase II / R Megane Classic / R Laguna II ph2 http://durisvk.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
PETIN

Založen: 17.9.2010 Příspěvky: 7471 Bydliště - POVINNÉ *: Chotěboř
|
Zaslal: 26.06.11 16:24 Předmět: |
|
|
Perfektní sraz,super atmosféra,letiště,čumjízda...Luci s Márvem Jste borci...
Bohužel cestou dom,hned ne kraji Plumlova mi spadlo ze střechy kolo a rozmlátilo mi okno,sloupek a dveře... Večer dodám fotky,ted du měnit sklo  _________________ EX Chamade PH2 16v-92
+Chrysler Town and Country 3,8V6 4x4-97
+Jaguar Daimler Six-91
+Jaguar XJR6(x300)-95
+Peugeot 307 3D HDI-04
PETIN 721 686 734 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Víťa

Založen: 11.7.2009 Příspěvky: 3105 Bydliště - POVINNÉ *: Krnov, Bola, Opa, Ova a tak...
|
Zaslal: 26.06.11 17:04 Předmět: |
|
|
PETIN napsal: | Perfektní sraz,super atmosféra,letiště,čumjízda...Luci s Márvem Jste borci...
Bohužel cestou dom,hned ne kraji Plumlova mi spadlo ze střechy kolo a rozmlátilo mi okno,sloupek a dveře... Večer dodám fotky,ted du měnit sklo  |
hergot a me se ten cruiser fakt libil, ale daily car byl hezci  _________________ No mainstream, just French... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
glittermann
Založen: 14.9.2010 Příspěvky: 657 Bydliště - POVINNÉ *: Jirkov
|
Zaslal: 26.06.11 17:18 Předmět: |
|
|
Všem moc děkuji!!!Jste svělá banda příznivců a báječně jsem se bavil,škoda že to tak rychle uteklo byl jsem poprvé na Moravii a opravdu jste to dobře připravili Luci a Marve,máte můj velký obdiv  _________________ Renault 19 1.8F-ie |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sob007 LOPRAIS
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 5122 Bydliště - POVINNÉ *: Skalice [Zn]
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
hayaabusa
Založen: 19.6.2011 Příspěvky: 54 Bydliště - POVINNÉ *: Nymburk
|
Zaslal: 26.06.11 17:37 Předmět: |
|
|
Ahoj bando bláznivá Děkujeme pořadatelum za výborně připravenou akci a za to počasí co objednali!!!Jste super parta a rád vás zase uvidim,jen škoda že ten prcek už takhle brzo zlobí,dorazily jsme dobro po silniční kontrole která se obešla bez pokut jen čuměly blbě na to číslo a na ten pohár na sedačce Ale já jsem za něj rád,aspon vim že je 16v muj a že musí zustat doma!!!!Díky všem v září se uvidíme  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
glittermann
Založen: 14.9.2010 Příspěvky: 657 Bydliště - POVINNÉ *: Jirkov
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Marv Vítěz Drhlen 2007

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7357 Bydliště - POVINNÉ *: Rousínov u Vyškova
|
Zaslal: 26.06.11 18:57 Předmět: |
|
|
já bych chtěl taky velmi poděkovat všem co dorazili na sraz, byli jste super.Poznal jsem spoustu nových tváří, což mě velmi potěšilo, o to víc, že většina jsou skalní příznivci značky.
Tak, teď ty míň příjemné věci. Ohledně té ztráty fotoaparátu, padnul návrh že by se udělala sbírka peněz která by se přeposlala Kubaisovi, jakož to organizátor srazu cítím určitou zodpovědnost za tuto neštastnou událost a rád bych s tím něco udělal.
A další věc co mám na srdci je ta že bych pořádání Morávia Párty předal dál, někomu zodpovědnému, kdo by pokračoval v nastolené kvalitě a tradici. Tímto vyzívám místní členy aby se k tomu vyjádřili. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kubais Zoofil

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 7176 Bydliště - POVINNÉ *: Drsný kraj,drsní lidé-Bruntál
|
Zaslal: 26.06.11 19:04 Předmět: |
|
|
Sraz byl opět supr, není co dodat. Co se týče foťáku, stalo se, sám su blbec když si neumím hlídat věci když su "unavený".Že toho nejspíš někdo zneužil, to je věc druhá. Takže sbírka nepřipadá v úvahu!! Stalo se a je z toho ponaučení na příště;) _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
PR0V0CATEUR Provokovat a škodit

Založen: 14.9.2009 Příspěvky: 6995 Bydliště - POVINNÉ *: Strážnice
|
Zaslal: 26.06.11 19:19 Předmět: |
|
|
Pokud se do toho pustíte určitě přispěju. Možná jsi udělal chybu, že sis ho nehlídal, ale chyby dělá každý. Jestli toho využil někdo ze srazu, tak to by mě docela překvapilo a ten dotyčný by byl fakt špinavec ubohý, ale tak přijít tam mohl kdokoliv, ale stejně je to celkově divné.
Jinak Marvovi bych se chtěl omluvit, že jsem odjel a nepomohl jsem uklidit ty gumy, už jsem se těšil na Milču. Jo a taky to Kubaisovo víno v mrazáku...  _________________ telefon: 601/222282
Mám tak moc rád lidi, že žiju takovým způsobem, aby až umřu bylo víc lidí šťastných než smutných, troubové! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Marv Vítěz Drhlen 2007

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7357 Bydliště - POVINNÉ *: Rousínov u Vyškova
|
Zaslal: 26.06.11 19:44 Předmět: |
|
|
Provo, v poho, v klidu, víno přežilo a letiště bylo uklizený během chvíle.
Tímto bych chtěl ještě jednou poděkovat všem co se jakkoliv podíleli pomocí jak při organizaci tak hlídáním mojich ratolestí.... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ježurová

Založen: 20.2.2011 Příspěvky: 164 Bydliště - POVINNÉ *: Česká Lípa
|
Zaslal: 26.06.11 19:56 Předmět: |
|
|
Ahoj,všem moc děkuji za super víkend,bylo to úúžasnýý,sice nemůžu mluvit,ale naučím se,hlásek se bude opravovat asi týden Ježura si odpočine,ten je šťastný,že mlčím jinak  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
Zaslal: 26.06.11 20:02 Předmět: |
|
|
Já musím, Kubais sry vím že to není prdel ale
Blik Blik Blik Blik Blik Blik Blik Blik Blik Blik Blik ....
Ještě jednou a hodím ti to do ohně !!!.....
Blik...

Naposledy upravil Mirek dne 26.06.11 20:04, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
|
Návrat nahoru |
|