Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
danix.m
Založen: 14.10.2009 Příspěvky: 149 Bydliště - POVINNÉ *: Benešov
|
Zaslal: 20.06.11 02:20 Předmět: pujceni vyfuku na 16V |
|
|
zdravim...nasel by se nekdo z prahy nebo okoli kdo by mizapujcil zadni dil vyfuku u ktereho ma vyzkouseno ze auto mu s nim jede takjak ma?Je to na chamada,ale myslim ze je stejny s kratkou 19.Jedna se mi vazne jen o chvilku..tzn treba jen na hodku.Klidne vam za to nejakou kacku dam.Dekuji!
Jinymi slovy dal jsem tam novy,ale starline a nejak se mi to nezda a nejsem si jist protoze se zaroven na motoru delali i jine upravy |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
Zaslal: 20.06.11 08:44 Předmět: |
|
|
zadní díl pokud není ucpaný nemá na jízdu žádný vliv. je to pouze tlumič hluku. Resp. když ho sundáš úplně nemělo by to mít vliv na jízdní vlastnosti a ověřím tím chod motoru stejně jako by jsi dal jiný tlumič. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 20.06.11 08:59 Předmět: |
|
|
to možnaq u naftaka nebo turbo motoru ale u astmatika ho tim zabiješ  _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
danix.m
|
Zaslal: 20.06.11 09:31 Předmět: |
|
|
Tak Mirku nemuzu s tebou souhlasit...protoze na byvalých autech pár výměn už proběhlo a nekdy tam rozdíl byl celkem znatelný. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kovaljuk

Založen: 18.5.2010 Příspěvky: 350 Bydliště - POVINNÉ *: Praha
|
Zaslal: 20.06.11 10:34 Předmět: |
|
|
Mam zaddní díl, téměř nový, značka je myslim Walker. Auto s tim jelo tak jak má. Ale má to jeden háček, uřízl sem z něho přívodní trubku Jestli ho hceš tak klidně přenechám zadara, ale musel by sis tam přivařit tu trubku. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 20.06.11 11:20 Předmět: |
|
|
u astmáka má zadní díl značný vliv, protož asmák potřebuje nějaké zpěztné tlaky od potrubí aby zprávně fungoval výplach z hlavy, kdežto to co píše mirek, je k turbomotoru, tam je třeba co nejmenší odpor za turbem  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
danix.m
|
Zaslal: 20.06.11 12:02 Předmět: |
|
|
Jj..diky tak ten walker beru.Trubka neni problem....Posli mi na sebe tel. do mailu.Zavolam a domluvime se.Mozna od tebe vemu i nejaky drobnosti z auta co rozprodavas.Dik Dan |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|