Obsah fóra Renault 19 Club Renault 19 Club
Fórum Renault 19 clubu ČR

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

vyndani starteru na 16V

Přidat nové téma   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra Renault 19 Club -> Motor
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
leo99

Bydliště - POVINNÉ *: CESKA SKALICE

PříspěvekZaslal: 14.06.11 11:34    Předmět: vyndani starteru na 16V Citovat

Minuly patek jsem byl nuceny vymenit na R19 16V starter a vsude kde jsem se ptal se do toho nikomu nechtelo se slovy co se musi vsechno vyndat tak jsem se do toho pustil sam a za necele dve hodiny tam byl starter jiny trosku problemy nadelaji ty ctyri srouby M8 (staci dat auto na kozicky a vlest pod nej)... kterymi je chyceny drzak starteru (staci kdyz se necha vyset jen na jednom sroubku)ale nic strasneho to neni,pak na ty tri co drzi vlastni starter se krasne dostane po vyndani celeho kastliku vzduchoveho filtru jenom na ten spodnejisi sroub se musi vzit otevreny klic...samotny starter se pak necha se bez vetsich problemu vyndat vedle vyfukovych svodu po te co se predem vynda ten spodni tepelny stit co je uchyceny ke kastli (takove zvlastni matky na samoreznych sroubech klicek 10.)....kdyby nekdo dotazecek pisnete....Leo99
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
LANiN
Anonymní

PříspěvekZaslal: 14.06.11 12:01    Předmět: Citovat

Arrow http://www.renault19.cz/forum/viewtopic.php?t=7104&highlight=starter

Promiň ale jsem nucen ti tohle zamknout Embarassed Wink
Zkopíruj si prosím text do daného tématu a tohle bude následně smazáno (OT), Díky Wink
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra Renault 19 Club -> Motor Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: